e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 19.Leden 2017 - 11:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3331 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5167 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2011 - 16:53 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 417
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
prvé moje skúsenosti ma nádherný obraz testujem..........
zatial čita kartu len v cryptoword com porte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2011 - 18:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Tež ma láka -ten obraz si myslel nádherný aj SD programy??? Rýclosť prepínania je aká?

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2011 - 18:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 417
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
kaon napsal:
Tež ma láka -ten obraz si myslel nádherný aj SD programy??? Rýclosť prepínania je aká?


rýchlosť je super jen sa snažím vyvolať newcam ale som prekvapený :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2011 - 18:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 5005
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 80 krát
Toto bude zaujimave vlakno,hlavne ak ten stroj bude dobre fungovat.Az budes mat odskusane napis,lebo soft sa len teraz rozbieha takze nejake chyby este budu.Ma to 1x scart?Skoda ze na nete je len predok odfoteny ani zadok ani ovladac,ozaj je univerzalny ako alligator alebo nie.Skoda ze tam nedali VFD ale len LED ale to nie je podstatne.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2011 - 19:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 417
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Ešte sa neunahlujme neviem tam vložiť keys a ani newcami a čí to vôbec zoberie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2011 - 19:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Prosinec 2008 - 14:17
Příspěvky: 3
No ja som tam pri kupe mal soft *.89, ked som navolil slov. verziu bola to hotova tragedia, nesedeli popisky v menu, kostrbaty preklad ... , potom som nasiel *.90 pre istotu som dal len anglicke a vsetko OK.
Predtym som mal arivu 200 a obraz +/- hadam to iste mozno subjektivne trochu lepsie pre optibox, ale naozaj subjektivne. Prepinanie : o par desatin je anaconda rychlejsia hlavne v HD ale tam sa mi nezdala ani ariva nejaka pomala. Z tohoto fora, z download pre Koalu som stiahol Mcas 20.12 CW skylink bez problemu, tak isto ORF. To mne ako uzivatelovi staci, na siet to nenapajam, nezdielam, ziatial nenahravam.
V porovnani s arivou, ma hlavne potesila celkovo krajsia grafika a v EPG u mna vedie jednoznacne optibox, ma aj nejake intuitivnejsie presuvanie, mazanie kanalov v satelite. To asi vsetko nateraz, pravda celkovo mam naladenych -napozeranych mozno 5 hod, viac zatial nebolo casu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2011 - 20:59 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 417
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Po spustení programu WebZeal-20101119.mnt a pripojení eternetu mam komplet spustený interne a dostanem sa aj na facebook atd. super vecička je ta anakonda =D>


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2011 - 22:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Květen 2008 - 19:23
Příspěvky: 7
Dnes som montoval kamaratovi 2x Optibox Anaconda, prvy prijimac CSLink a druhy prijimac Hello HD a navzajom zdielaju cez 2x router. Daval som oscam a musim povedat ide bez problemov ani sekundu neseka. :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2011 - 14:07 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 417
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Dostal sa už niekto na zdielačku a ako na oscam :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2011 - 18:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 194
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 8 krát
Obraz sa mi vôbec nepáči.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2011 - 0:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 417
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
cityglam1 napsal:
Obraz sa mi vôbec nepáči.


tak to vyskušaj prepinať tl. Resolution hore v pravo pokial maš v HDMI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2011 - 14:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Práve som Anacondu pripojil a všetko ako u Koaly - kedže sa s nimi hrám dost dlho a doma mám 2 ks /je to ako HDBox 9100/ nebude problém. Poskúšam a dám vedieť.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Naposledy upravil(a) kaon dne 29.Březen 2011 - 22:14, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2011 - 16:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2334
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 65 krát
Podle všeho se zdá, že je to ve všech směrech vylepšená Koala(1080p, 3x USB..) :!: O pluginech už se zde psalo, že jsou s koalou (a dalšímy klony) společné. Je zaměnitelné i FW :?: (byť po přehrání bootloaderu) :?: Ta cena je skvělá - těším se , až se mi nějaký dostane do rukou :roll: :thankyou: :poklona:

_________________
Obrázek
ANTIKOMUNISTA a DEMOKRAT každým coulem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2011 - 18:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Tak som nainštaloval FW a Pluginy Mcas ,Xcam -všetko fachá ako má. Ak bude taký spoľahlivý ako Koala neni očom za tú cenu. Display je len ledkový, má však you tube - ide v pohode. Zdielačka -OK.
Kvalita obrazu vypadá rovnaká - porovnám z Koalou/

Mínusy - Led display
Plusy - YouTube , Intrenet. prehliadač , nižšia cena , USB v predu a v zadu -tj 2 ks!!! nie ako niekde uvádzajú 3.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2011 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2009 - 10:32
Příspěvky: 8
Tak som truchu patral a optibox anaconda=octagon 1008se+ = hdbox 9105. Zo zadu vyzeraju vsetky rovnako. Su to vylepšene primace z rodiny FORTIS (hdbox 9100 - octagon 1008 - optibox koala).
Zatial som prečital nemecke forum kde su prve postrehy s octagonom 1008se+ a vyzera to dobre. Ziadne zavažne problemy nezaznamenali. Este by som sa chcel opytat ludi ako je to s tymi usb v anaconde pretože na oficko stranke pišu že ma tri ale našiel som v jednom e-shope fotky a tam bolo vidiet iba dva jeden pod lan a druhy v predu za dvierkami vedla citacky kariet.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
GI xpeed LX1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2011 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Dá sa použiť seting z Koaly -čo je super.
Keby to malo alfanumerický display som úplne pokojný.
Niekto privíta aj scart.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2011 - 8:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 5005
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 80 krát
Ved to je to co nechapem,preco to takto podla mna zle rozhodili.Ten octagon ma VFD display a nema scart,HD box a optibox maju scart a nemaju VFD.Ak je vnutorne zelezo rovnake tak na tomto naozaj neviem co kto ziskal maximalne stratil,lebo v dnesnej dobe uz nic moc neusetri.VFD alebo jeden scart nemoze byt draha zalezitost,hlavne ak su to identicke stroje,podla mna totalna blbost.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2011 - 8:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Funguje aj bezdrôtová klávesnica na intrrnet/webzeal/ -pripojená na predný USB spolu z flash , v zadnom USB disk 500G
Je to lepšie ako zadávať strány cez klávesnicu DO- super.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2011 - 18:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Do downloadu som dal nový WebZeal -vylepšený -funkčný !

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2011 - 21:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Fw 1.08.94 pretrváva chyba zobrazovania /čeština.../
Osobne sa mi zdá ,že obraz v SD je kvlitnejší. Testujem nahrávanie zdielačku...

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3331 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5167 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: rama199 a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk