e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Březen 2017 - 12:50

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2536 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1121 122 123 124 125127 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2016 - 9:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 1630
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 80 krát
http://www.decoderhd.com/sat/globo/Ali3602_220mm/

viewtopic.php?f=13&t=30987&p=654108#p654108


Naposledy upravil(a) hlustvisihak dne 13.Březen 2016 - 9:58, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2016 - 9:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Ďakujem za link, idem stiahnuť. Dúfam, že sa strafím. Mama má scart a viem že tam musí ísť na to určený firmware.

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2016 - 10:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 1630
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 80 krát
to je moc starý sw. ještě jsem doplnil do sekce download ten gisow black synaps

chodí i na SCART , ale co já vím tak chodí všechny ? jenom si musíš nastavit rozlišení jinak nemáš na scartu MENU , jde to i bez TV s HD propojením pomalým mačkáním bíleho tlačítka na DO , na display ti napíše krátce hodnotu rozlišení ale opakuji pomalu protože to trvá než to přepočítá !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2016 - 20:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Tak mi to nepomohlo. Stale rovnaky vysledok. Ale aj tak dakujem. Podla toho to vyzera na posunutu parabolu.
Obrázek
Takto vyzera prijem ta3.
Obrázek
Takto MarkizaHD.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2016 - 23:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 1630
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 80 krát
hej hej !
z vonku to tak vyzerá , ale buďto si pujč nějaký přijímač nebo ten tvůj zkus u někoho komu to jede dobře ! A budem mít JASNO .

Nebo si skus pohrát s tou "mísou" ?!?!

:smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2016 - 6:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 243
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 69 krát
Lisiak7 napsal:
Tak mi to nepomohlo. Stale rovnaky vysledok. Ale aj tak dakujem. Podla toho to vyzera na posunutu parabolu.
Obrázek
Takto vyzera prijem ta3.
Obrázek
Takto MarkizaHD.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

Správná frekv. je 12109/H 27500 ,ale vidím že tam je 27600.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2016 - 14:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Mam to spravne nastavene. Je to chyba zobrazenia na telke cez scart. Na druhy tyzden pridu nastavit parabolu.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2016 - 15:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 243
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 69 krát
Lisiak7 napsal:
Mam to spravne nastavene. Je to chyba zobrazenia na telke cez scart. Na druhy tyzden pridu nastavit parabolu.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

Pak nám sděl co tomu bylo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2016 - 16:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Samozrejme ze budem informovat aby som pomohol inym pri podobnych problemoch.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2016 - 23:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2010 - 16:26
Příspěvky: 2
Ahojte, chyba nebude v nastaveni paraboly ale priamo v stb a podla vsetkeho je to tuner,nakolko ich mam doma 10 ks a iba 2 ks s toho funguju na HD programoch aj ked signal kolise obraz neseka. Dal som do kazdeho jedneho nespocet FW ci uz 1.1.54 az po 1.5.70 iba tie 2 funguju co je velkou zahadou aj pre mna. Neviem kto ma este skusenosti ale ak by vedel pomoct urcite by usetril ostatnym namahu.Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2016 - 20:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Březen 2008 - 18:35
Příspěvky: 26
Poděkoval: 2 krát
mam dva opticumy 403 ziadny problem skus pripojit iny prijmac a dolad parabolu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2016 - 19:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Březen 2008 - 13:44
Příspěvky: 49
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
fastmann55 napsal:
Ahojte, chyba nebude v nastaveni paraboly ale priamo v stb a podla vsetkeho je to tuner,nakolko ich mam doma 10 ks a iba 2 ks s toho funguju na HD programoch aj ked signal kolise obraz neseka. Dal som do kazdeho jedneho nespocet FW ci uz 1.1.54 az po 1.5.70 iba tie 2 funguju co je velkou zahadou aj pre mna. Neviem kto ma este skusenosti ale ak by vedel pomoct urcite by usetril ostatnym namahu.Dakujem


Plne súhlasím. Dostali sa mi do rúk 2 prijmače, (402 a 403) . Menill FW, mal som ich na 4 rôznych parabolách a stale to isté. Iné prijmače nemali problem. Tiež si myslím že je to vadný tuner.
Na 403 bol tiež problem nastaviť motor,lebo pri každom, aj malom pohybe sa stratil signál.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2016 - 15:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
Chcem sa taktiež pripojiť k diskusii. Dostal sa mi do ruk Opticum 403, kde vela hd staníc nejde a zopár ide. Na tých čo nejdú hapruje signál, kvalita, hlavne nove transpordery Skylinku. Skusal som rozne fw (samozrejme parabolu mam ok) a nepomohlo. Mám možnosť vyskúšať iný tuner, tak uvidim. Ak má niekto nejakú radu, tak budem rád.

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2016 - 16:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 243
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 69 krát
Brandy20 napsal:
Chcem sa taktiež pripojiť k diskusii. Dostal sa mi do ruk Opticum 403, kde vela hd staníc nejde a zopár ide. Na tých čo nejdú hapruje signál, kvalita, hlavne nove transpordery Skylinku. Skusal som rozne fw (samozrejme parabolu mam ok) a nepomohlo. Mám možnosť vyskúšať iný tuner, tak uvidim. Ak má niekto nejakú radu, tak budem rád.

Ten samý případ a příčinou byl odcházející kondenzátor. Po výměně šlape jak má. Ještě si ale pohrej s parabolou.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2016 - 18:48 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2008 - 0:02
Příspěvky: 657
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Poděkováno: 1 krát
Vymena tunera pomohla, a zas ide vsetko ok

_________________
GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2016 - 16:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2010 - 16:26
Příspěvky: 2
Nazdar a aky tuner si pouzil? Nejaku nahradu alebo original na 402/403? Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2016 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Květen 2009 - 22:34
Příspěvky: 8
Dobrý,chlapy,jak chodí na 403 domácí zdílení po UTP? Má to cenu pořídit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p - ako preladit?
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 19:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Duben 2016 - 18:58
Příspěvky: 1
Mam HD 402xp, vsetko funguje, chcel som vyskusat preladit nova cinema -> nova cinema hd. Upravil som transponder na 11876/29900, ukazalo slusny signal...ale nova cinema hd nenaslo.

V minulosti som to ladenie robil tak ze som preskenoval komplet obidve druzice ale to je otrava a bude treba to tento rok robit viackrat. Alebo da sa to nejako inac, automaticky? Ukazuje sw 06020200_1.1.77 MCS .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 20:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17258
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 109 krát
Bud ju uz kdesi davno naladenu mas, alebo ak prijimac neumoznuje manualnu volbu 8psk modulacie, zvol NIT hladanie a najde ti to .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 20:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 1630
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 80 krát
lubosmattoni napsal:
Dobrý,chlapy,jak chodí na 403 domácí zdílení po UTP? Má to cenu pořídit


jede v pohodě !

:o


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2536 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1121 122 123 124 125127 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: juko a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk