e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2017 - 20:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2559 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1120 121 122 123 124128 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2015 - 22:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Říjen 2009 - 1:01
Příspěvky: 15
Ahojte, s Opticumom HD X403p som mal tiež nejaký zážitok, nakoniec pomohlo prizemniť "F-ko", alebo ak má TV trojžilový prívod, tak zrušiť zem a potom to ladilo bez problémov. Toto sa občas stáve, keď je viac sat boxov a rôzne TV. Skús...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2015 - 18:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 194
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 7 krát
11739 - signal ok, kvalita ng
11856 - signal ok, kvalita ng
11876 - signal ok, kvalita ok, nenaladi ziaden kanal
11814 - signal ok, kvalita ng
12129 - signal ok, kvalita ng
12207 - signal ok, kvalita ng
12363 - signal ok, kvalita ng
Problém môže byť v nastavení paraboly,natočení LNB,F-konektore,koaxe(dúfam že je nespájaný).
Skúsil by som iný naladený prijímač,napr. na JOJ HD.
ng znamená not good?Potom to asi bude parabola,skew.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone,RTL-SDR


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2015 - 19:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
amx napsal:
vlado.ucho napsal:
Blbosť,čo má sieťovka stým spoločné,ak nemá signál na jednom transpordéri?Ja to typujem ,že treba dať továrko,vymazať všetky kanály,zoskenovať všetko ešte raz,zapnúť aj sieťové vyhľadávanie/NIT/ a a musí to fungovať,ak nie je poškodený tuner?Nech sa darí.


nepomohlo to, potom som vyskusal zmenit konvertor z uni na uzivatelsky a nastavil frekvencie, signal nabehol, ale ked som spustil ladenie nenasiel ziadny kanal, skusal som este jednu 403, vysledok ten isty ( tu som software nemenil), takze som presiel vsetky frekvencie skylinku ( moja prva informacia nebola celkom spravna, SD frekvencie boli OK),vysledok:
11739 - signal ok, kvalita ng
11856 - signal ok, kvalita ng
11876 - signal ok, kvalita ok, nenaladi ziaden kanal
11814 - signal ok, kvalita ng
12129 - signal ok, kvalita ng
12207 - signal ok, kvalita ng
12363 - signal ok, kvalita ng
je mozne niekde v menu menit FEC a druh normy vysielania (S,S2), ja som to nikde nenasiel ?
idu tieto frekvencie na 403 bez problemov ak ano s akym softwerom ?


No, ja to vidím na dva "základné kamene úrazu" - riešenia tvojho problému:
1. Pri automatickom ladění si zapol aj "sieťové vyhľadávanie - NIT"???
2. Parabola je dobre nastavená na Astru 23,5°E ??? A koax + F-konektory sú na 100% O.k.???

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 0:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Leden 2009 - 5:42
Příspěvky: 6
mmiriboy napsal:
amx napsal:
vlado.ucho napsal:
Blbosť,čo má sieťovka stým spoločné,ak nemá signál na jednom transpordéri?Ja to typujem ,že treba dať továrko,vymazať všetky kanály,zoskenovať všetko ešte raz,zapnúť aj sieťové vyhľadávanie/NIT/ a a musí to fungovať,ak nie je poškodený tuner?Nech sa darí.


nepomohlo to, potom som vyskusal zmenit konvertor z uni na uzivatelsky a nastavil frekvencie, signal nabehol, ale ked som spustil ladenie nenasiel ziadny kanal, skusal som este jednu 403, vysledok ten isty ( tu som software nemenil), takze som presiel vsetky frekvencie skylinku ( moja prva informacia nebola celkom spravna, SD frekvencie boli OK),vysledok:
11739 - signal ok, kvalita ng
11856 - signal ok, kvalita ng
11876 - signal ok, kvalita ok, nenaladi ziaden kanal
11814 - signal ok, kvalita ng
12129 - signal ok, kvalita ng
12207 - signal ok, kvalita ng
12363 - signal ok, kvalita ng
je mozne niekde v menu menit FEC a druh normy vysielania (S,S2), ja som to nikde nenasiel ?
idu tieto frekvencie na 403 bez problemov ak ano s akym softwerom ?


No, ja to vidím na dva "základné kamene úrazu" - riešenia tvojho problému:
1. Pri automatickom ladění si zapol aj "sieťové vyhľadávanie - NIT"???
2. Parabola je dobre nastavená na Astru 23,5°E ??? A koax + F-konektory sú na 100% O.k.???


sietove vyhladavanie bolo zapnute, parabola je dobre nastavena (signal 72, kvalita 94 na Opticum 9500); Opticum 9500,AB Cryptobox 650, Vantage 8000 naladia transporder OK; chyba je v prijimaci


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 3:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
Nuž zrejme je potom naozaj chyba v samotnom stb, mne osobne tento model stb funguje bezproblémovo na všetkých TP! :)
Takže, pravdepodobne sa návšteve servisu s týmto stb nevyhneš! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2015 - 18:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2010 - 14:17
Příspěvky: 16
Poděkováno: 1 krát
Hosi, vie mi niekto helfnut? Preklikavam sa tu ohladne nahravok na usb, ale jedine smerodajne, co som vyrozumel je, ze existuje stare a nove DO, co bude asi moj problem. Mam podla vsetkeho to nove - ma rovne boky a ked stlacim pri vlozenom flashdisku cervene tlacitko, nezacne nahravat, ale sa spyta, ci chcem usb odpojit. Ako sa teda pri tom novom DO nahrava? Dik vopred za nakopnutie.

_________________
IPbox 9900HD AB Enigma2, DM500plus Gemini, Motor.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2015 - 19:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2007 - 16:51
Příspěvky: 211
Poděkováno: 3 krát
vypni přijímač na jednu minutu ze zásuvky a zkus to znovu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2016 - 20:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Květen 2009 - 21:00
Příspěvky: 2
RAMSES napsal:
efendy55 napsal:
Peter91 napsal:
Ahojte.
Mám na Vás jednu prosbu.
Mám tento prijímač ale keď mám pripojený HDMI kábel tak celý je spomalený
a aj prepínanie kanálov trvá asi 10 sekúnd.
keď pripojim k telke cez scart tak to je celkom svižné len nevidno názov kanalu akože nič ani menu ani hlasitost.
Mohlo by ste mi poradiť ako by som to vedel spojazdniť buď HDMI alebo SCART.
inač teraz tam mám SW:
globo_x4_black synaps_gi_1.5.37_gisclub.tv.abs
ale už som skúšal aj
globo_x4_RC1.2_Proton_lemontree_1.5.41.VI
globo_x4_black synaps_gi_1.5.50_gisclub.tv

tak sa priprav odchádza ti asi do večných lovíšť . :cry: presne toto robil aj sestre s hdmi kamoš tam vymenil kondiky išiel asi tri mesiace a potom cez hdmi začal obraz aj zvuk sekať ,ale cez scart ide bez problémov . momentálne je napojený na crt tak že tam zatial ide a ked dodýcha tak pôjde do popolnice .


Presne tak , môžem to potvrdiť tiež. Mám tiež doma 2 ks vrátených X403. Problém podobný, prijímač cez DO má spomaléné reakcie, prepínanie v MENU trvá cca 8-10 sec. STB sú cca 1,5 až 2 ročné. Vyskúšal som do nich nahrať cez RS232 všetky možné dostupné FW. Pri niektorých FW stb. bežal 5 až 8 dní a potom kľakol. Taktiež potvrdzujem fakt, že po nahratí spávného FW , stb. funguje cez scart . Skúšal som to priebežne asi 2 týždne a prijímač neprejavoval pri prepojení cez scart kábel žiadne známky poruchy, alebo spomalených reakcií pri prepínaní.

asi toľko z mojich skúseností...


Možno to ešte niekomu pomôže. Mne sa podarilo tento problém vyriešiť výmenou kondenzátora 47 µF 400V v zdrojovej časti.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2016 - 20:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2694
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 290 krát
kaizkaiz napsal:
Hosi, vie mi niekto helfnut? Preklikavam sa tu ohladne nahravok na usb, ale jedine smerodajne, co som vyrozumel je, ze existuje stare a nove DO, co bude asi moj problem. Mam podla vsetkeho to nove - ma rovne boky a ked stlacim pri vlozenom flashdisku cervene tlacitko, nezacne nahravat, ale sa spyta, ci chcem usb odpojit. Ako sa teda pri tom novom DO nahrava? Dik vopred za nakopnutie.



nahraj si sw. s příponou new.remote (či RC2)(newRC)



pro janoc
Ahojte.
Mám na Vás jednu prosbu.
Mám tento prijímač ale keď mám pripojený HDMI kábel tak celý je spomalený
a aj prepínanie kanálov trvá asi 10 sekúnd.
keď pripojim k telke cez scart tak to je celkom svižné len nevidno názov kanalu akože nič ani menu ani hlasitost.
Mohlo by ste mi poradiť ako by som to vedel spojazdniť buď HDMI alebo SCART.
inač teraz tam mám SW:

menu na SCART zprovozníš pomalým mačkáním bíleho tlačítka na DO , vždy ti problikne nastavení rozlišení na dispal , musíš dát 480, či 560 , prostě nejmenší hodnoty , platí pro vykrojené DO
na rovné = new RC ovládaní pouzij tlačítko nahoře asi uprostřed je tam napsáno 19.9 nebo 4.4 nebo nějak tak ???... nebo nejlépe v menu při připojení cez HDMI nastav nejnižší rozlišení (nastavení AV výstupu)

nech sa darí 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2016 - 20:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Květen 2009 - 21:00
Příspěvky: 2
hlustvisihak napsal:
kaizkaiz napsal:
Hosi, vie mi niekto helfnut? Preklikavam sa tu ohladne nahravok na usb, ale jedine smerodajne, co som vyrozumel je, ze existuje stare a nove DO, co bude asi moj problem. Mam podla vsetkeho to nove - ma rovne boky a ked stlacim pri vlozenom flashdisku cervene tlacitko, nezacne nahravat, ale sa spyta, ci chcem usb odpojit. Ako sa teda pri tom novom DO nahrava? Dik vopred za nakopnutie.



nahraj si sw. s příponou new.remote (či RC2)(newRC)



pro janoc
Ahojte.
Mám na Vás jednu prosbu.
Mám tento prijímač ale keď mám pripojený HDMI kábel tak celý je spomalený
a aj prepínanie kanálov trvá asi 10 sekúnd.
keď pripojim k telke cez scart tak to je celkom svižné len nevidno názov kanalu akože nič ani menu ani hlasitost.
Mohlo by ste mi poradiť ako by som to vedel spojazdniť buď HDMI alebo SCART.
inač teraz tam mám SW:

menu na SCART zprovozníš pomalým mačkáním bíleho tlačítka na DO , vždy ti problikne nastavení rozlišení na dispal , musíš dát 480, či 560 , prostě nejmenší hodnoty , platí pro vykrojené DO
na rovné = new RC ovládaní pouzij tlačítko nahoře asi uprostřed je tam napsáno 19.9 nebo 4.4 nebo nějak tak ???... nebo nejlépe v menu při připojení cez HDMI nastav nejnižší rozlišení (nastavení AV výstupu)

nech sa darí 8)


Mne to tiež reagovalo tak pomaly cez hdmi, okrem toho sekal aj obraz a zvuk a veľmi dlho sa spúšťal. Výmenou kondenzátora (typ je uvedený v predchádzajúcom príspevku, je to najväčší kondenzátor na zdroji) sa môj problém vyriešil. Pripojenie cez SKART som neskúšal.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 15:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Prosinec 2010 - 14:13
Příspěvky: 1
Ahojte!
Chcem sa s vami podelit o moju skusenost s novym FW do nasho mileho a aj zatracovaneho STB. Bolo to mozno aj pred vise dvomi rokmi, ked som naposledy nahral posledny FW a to: ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.98.
To bolo vdedy, ked som este chytal nieco s EMU. Postupne prijimac sa spomalil dlho som cakal kym sa preplo na dalsi program aj 20 sek., alebo som ho musel vypnut. Potom sa to trochu zlepsilo, ked som dal dole kryt skrinky. Ale "nervy" sme mali aj potom.
Pred mesiacom som uz uvazoval nad kupou noveho STB. Ale povedal som si , kedze ma bavi laborovat, vyskusam co je nove na poli firmwaru do tohto stroja. Na ellanofore som nasiel toto:
Názov: globo_x4_black_synaps_gi_1_5_70.rar
Velkost: 2,525 KB
Samozrejme najskôr som si stary zalohoval na USB - Backup to USB, kdyby něco.
Este pripominam ze mam stare DO, to znamena v strede zúžené. Nepamätam si uz z urcitostou, ale zdasa mi ze tento soft je univerzalny, to znamena aj novsim DO, ale hovorim, nie som si isty.
Potom som dal Ugrade by USB
-Main Code (Software(no Chanel list))
Po tomto som uz len čakal, čakal az som sa dockal. Naskocil krasny farebny obrazok, a potom rustina :Yahoo!: Oprasilsom si znalosti z rustiny, prepol jazyk do češtiny a bolo to. :good:
A teraz to podstatne. Mam to tam uz jeden mesiac. Programy sa prepinaju o nieco rychlejsie, ani ras sa nestalo, ze by som dlhsie cakal, nemrzne a konecne som dal deckel pristroja naspäť kam patri.
Takze odpada kupa noveho STB, na ktory som sa uz tak tesil :cry:
A este nieco pre tych co su proti aktualizacii FW. Ako citate nemate pravdu. :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 16:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
No, v prvom rade ti gratulujem k úspešnému upgrade FW! :)

A zároveň chcem (aspoň za seba) upozorniť na jednu základnú vec, t.j. nie som odporca novších, či dokonca najnovších verzií FW k tomuto typu stb a toto platí aj pri iných typoch stb! U mňa je pri každom FW podstatné to, aby v stb fungoval bezproblémovo a podľa mojich potrieb! A keďže napr. pri tomto type stb som v ňom mal FW cca 2 - 3 roky starý a fungoval mi celý ten čas bezproblémovo, tak načo :?: :!: by som do neho inštaloval nejakú novšiu verziu FW, hmm :?: :!:
P.S. Tento stb už nemám, predal som ho, ale pokiaľ viem, tak aj teraz funguje úplne bez problémov!
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 20:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Červenec 2011 - 20:36
Příspěvky: 3
Ahojte som Lama a potrebujem pomôcť s elementárnou vecou ... mám tento STB ALi 3602 novší ovládač. soft asi 5 rokov starý Lemontree 06020200_1.3.87 EMU stiahnutý odtiaľto ... všetko fachčenko ako má len teraz DOMA zmenila frekvenciu a kua neviem ako to mám preladiť aby som nemusel všetky stanice nanovo ladiť... neviete poradiť ?? neviem to nikde v menu nájsť... Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 20:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2694
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 290 krát
tak jako u všech rec. menu ladění, družice , TP , přidat nebo edit ! zadat správné parametry ,
a hledat !, ještě vybrat zda siťové vyhledávaní či nikoliv a je to


nové stanice uloží vždy na KONEC seznamu !

když to nezvládneš tak napiš , někde ho vyhrabu a popíši podrobně !...

:book: \:D/ :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 21:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Ja som prave nahodil Doma hd a dajto hd. DAKTO IDE V POHODE ale doma a markiza Hd mi seka popr nejde. Vsetky ostatne stanice funguju. Poradte.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 21:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2694
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 290 krát
no to je těžký , oba TP mají stejné parametry až na kmitočet , tedy může byt

-chyba v přijímači ?
-chyba v LNB?
-chyba v kábli ? , voda ?,
-trocha (mokrého) sněhu na LNB , čí anténě
-cokoliv jiného či cokoliv jmenované dohromady ???

zkus tvůj přijímač u kamoša co mu jede vše a budeš chytřejší ! pak pokračuj v lokalizaci závady !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 21:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Dik skusim. Ale ostatne dunguju a tie dva nie. To nepochopim ale vyskusam.

Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 5:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4521
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 81 krát
V prvom rade musí ísť signál týchto TP z LNB! Ak signál nieje, kolíše jeho kvalita/úroveň - treba doladiť parabolu vrátane skew LNB. Tieto DVB-S2 TP sú citlivejšie na presnosť nastavenia paraboly!
:poklona:

Čo sa týka vyhľadávania programov iba z jedného TP, treba použiť v menu nastavenia tuneru pre ladenie farebné tlačidlá na DO! Pokiaľ si dobre pamätám, tak cez červené tl. ide sken celej sat pozície, cez zelené tl. ide skenovať po jednotlivých TP! Samozrejme v tých nastaveniach si treba najprv prepnúť na daný TP, ktorý sa musí nachádzať v zozname TP! Ak tam nieje, treba ho doplniť ručne, prípadne použiť zap. sieťové vyhľadávanie! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 9:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2694
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 290 krát
ještě mne napadlo , kdysi jsem u nějakého Amika řešil , že při přepmuti na Markýzu nebo Dajto ,
už nevím se přijímač zasekl nebo resetoval , nový sw. to pořešil , zkus také ?
třeba něco od gisow black synaps

:unknown:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2016 - 21:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
hlustvisihak napsal:
ještě mne napadlo , kdysi jsem u nějakého Amika řešil , že při přepmuti na Markýzu nebo Dajto ,
už nevím se přijímač zasekl nebo resetoval , nový sw. to pořešil , zkus také ?
třeba něco od gisow black synaps

:unknown:


Viešmi poslať link na firmware? Zatiaľ je v prijímači to čo je uvedené v podpise. Nepotrebujem EMU. Prijímač som posunul mame.

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2559 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1120 121 122 123 124128 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk