e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 21.Únor 2017 - 17:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2533 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5127 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2010 - 23:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 204
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 14 krát
Vyskúšal som na softe 1.1.20 Newcamd a CCcam, a na počudovanie všetko ide OK, pričom obidva servre išli naraz.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2010 - 9:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Září 2007 - 13:27
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: Opticum 4100TSCXE Plus
Místo/Bydliště: PV
Poděkováno: 1 krát
A nevis jak je to se serverem, ktery ma vice karet(portu) a na nekterych jsou stejne programy ? Neseka se to ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2010 - 9:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 204
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 14 krát
Tak skúsil som CCcam kde toho bolo viac. Nebol problém. Ale viem presne na čo sa pýtaš a toto skúsim dnes večer.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2010 - 10:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Září 2007 - 13:27
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: Opticum 4100TSCXE Plus
Místo/Bydliště: PV
Poděkováno: 1 krát
Jde mi teda hlavne o newcamd, co podpora cestiny ? EPG, TXT, titulky ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2010 - 11:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2007 - 18:38
Příspěvky: 131
satelitni prijimac: OPTICUM 9500 HD + 7100 CX
Viete mi niekto povedať či funguje zdieľanie cez RS232 s Opticum 9500HD pripadne nejaké obrázky menu by neboli?

_________________
Iqon Force 1 (E2 OpenATV), Opticum 9500HD (fw. Edision) , AB Cryptobox 550HD (fw. Patch)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2010 - 13:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 204
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 14 krát
menu je ako Opticum 4060CX, 4160CX resp. sú doplnené len nejaké položky ako NET ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2010 - 20:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 204
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 14 krát
Za tie peniaze je to ok, ale ten obraz by mohol byť fakt lepší. Mal som pocit že SD a HD bolo rovnaké :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2010 - 10:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Březen 2009 - 8:52
Příspěvky: 1
Prosím o pomoc! mám opticum x403p a obraz v HD seká a rozpadáva! Všetky sw aj 1.1.21 som vyskúšal ale nepomohlo. Občas na 5 sekund je v poriadku a potom zase seká prosím poradte :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2010 - 11:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Září 2007 - 13:27
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: Opticum 4100TSCXE Plus
Místo/Bydliště: PV
Poděkováno: 1 krát
cityglam1 napsal:
Za tie peniaze je to ok, ale ten obraz by mohol byť fakt lepší. Mal som pocit že SD a HD bolo rovnaké :D


Pokud se divas na ceske "HD" tak se nedivim, ze tam rozdil neni videt..
Muze nekdo porovnat s Arivou ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2010 - 8:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 204
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 14 krát
Ariva lepší obraz ale viac serverov nie je najlepšie riešenie. Opticum všetko opačne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2010 - 16:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Září 2007 - 13:27
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: Opticum 4100TSCXE Plus
Místo/Bydliště: PV
Poděkováno: 1 krát
cityglam1 napsal:
Ariva lepší obraz ale viac serverov nie je najlepšie riešenie. Opticum všetko opačne.


No cetl jsem, ze jeden server s vice porty by mel na arive chodit OK, coz by mi stacilo a ariva ma zatim lepsi podporu i cenu..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2010 - 16:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Září 2007 - 11:17
Příspěvky: 7
Poděkoval: 2 krát
Vedel by mi nikto poradit akym programom sa da nahrat novy softwer cez seriovy port do HD403? Viem ze sa to da cez USB kluc ale prijimac skolaboval a nemozem sa dostat do menu. Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 16:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2007 - 12:14
Příspěvky: 3
Vie niekto poradit nodel X403P keď prejdem zo stend-by režimu tak zamrzne v ASH režime a musím naťahovat soft odznova Opticum HDX402p/HDX403p_v.1.1.25 :x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 17:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 8:06
Příspěvky: 204
satelitni prijimac: Dreambox
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 14 krát
Skús dať továrenské nastavenia po nahratí, alebo potom sa vráť na soft 1.20.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 17:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 341
Poděkoval: 1 krát
a jaq je to so zdielanim tohto prijmaca v spolupraci s DM500S ??? hladam totiz nejaky vhodny HD prijmac, co by vedel chodit ako klienta mozno aj ako server v sieti s par DM500S....
co by ste odporucili ? Opticum HD X403p alebo Ariva 200 ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 17:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2007 - 12:14
Příspěvky: 3
cityglam1 napsal:
Skús dať továrenské nastavenia po nahratí, alebo potom sa vráť na soft 1.20.


v softe 1.20 to začalo robiť myslel som ze v 1.25 to bude lepšie , pokiaľ nie je napojený na koaxial všetko OK , začne to robiť keď bežia emu a prejde do Stend-by a už sa zobudí iba ako ASH :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 21:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Duben 2007 - 22:14
Příspěvky: 1
Zdravim vas pani.chcel by som sa opytat k tomuto prijimacu ci ma homecamd alebo ma ci niekto skusenost so zdielanim x403p ako server a 2x 4100tscxe cez lan.dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2010 - 1:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Květen 2007 - 12:14
Příspěvky: 3
vexikom napsal:
cityglam1 napsal:
Skús dať továrenské nastavenia po nahratí, alebo potom sa vráť na soft 1.20.


v softe 1.20 to začalo robiť myslel som ze v 1.25 to bude lepšie , pokiaľ nie je napojený na koaxial všetko OK , začne to robiť keď bežia emu a prejde do Stend-by a už sa zobudí iba ako ASH :(


Odpoviem si sam , soft 1.26 stabilny všetko frčí ako má aj emu aj AU , nahrávanie aj na usb klúč super , konečne :Yahoo!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2010 - 9:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 14.Říjen 2009 - 10:58
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: stale iný
Místo/Bydliště: Kapušany
vexikom napsal:
vexikom napsal:
cityglam1 napsal:
Skús dať továrenské nastavenia po nahratí, alebo potom sa vráť na soft 1.20.


v softe 1.20 to začalo robiť myslel som ze v 1.25 to bude lepšie , pokiaľ nie je napojený na koaxial všetko OK , začne to robiť keď bežia emu a prejde do Stend-by a už sa zobudí iba ako ASH :(


Odpoviem si sam , soft 1.26 stabilny všetko frčí ako má aj emu aj AU , nahrávanie aj na usb klúč super , konečne :Yahoo!:


1.EPG v poriadku
2.TXT v poriadku aj diakritika
3.newcs na šupu
4.obraz klasika opticum SD slabšie HD v pohode ariva má lepší aj jeden aj druhý
5.menu ako 4160
6.veľkosť taká istá ako 4160

_________________
VU+ zero
info@mava.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Opticum HD X403p
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2010 - 10:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Září 2007 - 13:27
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: Opticum 4100TSCXE Plus
Místo/Bydliště: PV
Poděkováno: 1 krát
co znamena newcs na supu ?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2533 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5127 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot], holmatro, t152 a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk