e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Srpen 2020 - 14:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1284 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 161 62 63 64 65 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 8:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9460
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 139 krát
V zozname kanalov - fav zoznamoch, ked stlacis menu v nastaveniach by to malo byt ...... tych setting editorov je viac kazdemu sadne iny....mne je to uplne jedno ake cislo tam ukazuje.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2016 - 9:19 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 26.Srpen 2009 - 10:25
Příspěvky: 322
satelitni prijimac: Zgemma H7S
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 7 krát
Je to tak ako píše Liquere. Ak to nastavíš, môžeš sa pohybovať po kanáloch len v rámci danej FAV. Ak to povolené nemáš, prejde plynule na ďalšiu FAV- skupinu kanálov.
Každý si môže vybrať, čo mu sa mu hodí.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2017 - 8:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 19:36
Příspěvky: 62
satelitni prijimac: KII PRO
Místo/Bydliště: Martin
Poděkoval: 1 krát
Zdravím, prosím Vás, nemáte niekto celý image E2 pre GM 990, ktorý obsahuje drivers pre Wifi dongle USB GM https://satelity.ellano.sk/wifi-dongle- ... 31077.html, mám odpálený LAN port na boxe RJ45 a samozrejme nemôžem stiahnuť z pluginov on-line ovládače pre wifi. Pod SPARKOM ide wifi OK, ale pod E2 ani tuk, Už som skúsil asi 6 image, naj je asi OPENA TV 6.0 ale ani tuk. Viem že image od Ellana obsahuje tieto ovládače, aj box je od nich, ale už neviem č. objednávky (aby mi ho poskytli) a je po záruke. Na Wifi je chipset Ralink 5370, alebo aspoň .ipk subor, by som mohol z usb do doinštalovať.
Dík

_________________
Coolstream Trinity, Mgcamd 1.35, 500 GB HDD eSATA, parabola 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E (Eurobird)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Červen 2017 - 16:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 95
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
vsak si stiahni enigmu2 ktora to obsahuj Engineer Khan's Backup of OpenAR-P Enigma2 for Spark 7111 tie by mali obsahovat wifi


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 13:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 19:36
Příspěvky: 62
satelitni prijimac: KII PRO
Místo/Bydliště: Martin
Poděkoval: 1 krát
jozef58 napsal:
vsak si stiahni enigmu2 ktora to obsahuj Engineer Khan's Backup of OpenAR-P Enigma2 for Spark 7111 tie by mali obsahovat wifi

Zabralo, skúsim si vykopírovať driver na wifi a dať na novšiu verziu Opena TV, ale všetko ide OK.

_________________
Coolstream Trinity, Mgcamd 1.35, 500 GB HDD eSATA, parabola 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E (Eurobird)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 13:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 95
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
ok som rad ze ti to pomohlo nestahuj enigmi co su tuna po forach najlepsie su od arabov ja stahujem iba odtial ale som tam aj zaregistrovany ahoj jozef


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 13:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1159
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 51 krát
Napíš aj linku na tých arabov, lebo okrem Teba asi nechápe nikto načo myslíš :D :D

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 14:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 95
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
npr.....
http://www.uydukurdu.com/forum/forumdis ... -1355.html


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2018 - 0:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2015 - 18:09
Příspěvky: 8
Mam tu jednu AMIKO SHD 8900, která hlásí SPARK ident error uninitiate! což je jak jsem postupně zjisitl problém s ověřením sparku vůči identifikačnímu chipu (šifrovaná EEPROM) . RUsové to sice pry rozlouskli a tak se da chip přehodit za nový, ale nějak se mi nechce prolézat ruské stránky a hledat sw na překodování nějakého obskurního chipu od ATMELU, který už vlastně ani neexistuje, jen proto abych rozchodil Spak, který se stejně již léta neupgraduje.
Zvažuji proto nahrát tam Enigmu 2, bpohužel naprosto nemám představu jakou verzi použít.
Můtete doporučit jaká verze je v tomto okamžiku nejvhodnější pro SHD 8900, požadavky nic moc,
musí v tom chodit karta od Skylinku, plus oscam server/client pro sdíleni a neseket se :-) plus mit nějaký rozumnž vzhed a zobrazovat sílu a kvalitu signálu nic více nic méně.
Děkuji za doporučení


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2018 - 7:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 770
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Potom tam daj OpenPLi. Lepsie uz asi nic nie je.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2018 - 13:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2015 - 18:09
Příspěvky: 8
Dik za doporučení mam ho od včerejška stažený tak ho prubnu. Včera v noci jsme do toho cvičně narval PKT Hyperion 5.5, nakonec jsem v tom většěinu rozchdil, až na oscam tam jsme se zasekl, protože mi nešlo do hlavy jak to, že když stáhnu další plugin tedy oscam, proč se v prohlížeči pluginu neobjeví. trochu jsme se pral s kanal listy , přišlo mi to strašně nepřehledné , ale jako první seznámeni s E2 snad dobry. Večer nahraji Enigma2 OpenPLi a uvidíme


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2018 - 22:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2015 - 18:09
Příspěvky: 8
Tak na první pokus jsem s OpenPLi poc neuspěl, do satelitu s PKT Hyperion 5.5 jsme klasickym postupem, vypnuti drženi OK atd. Flashky nahrál OpenPLi , veze z odkazu (poslední v sekci download). Po nahráti a rebootu najede úvodní obrazek tj nějaká řeka a stromy, pak kolecko , čistě zelená obrazovka s kolečkem a opět uvodníá obnrázek , opet zelená atd.
Prostě něco v bootovaci sekvenci ennajede pokyny z DO to přijima,ale nic nedělá.
Nliže jsme to zatím nezkoumal neb byly 2 ráno,ale pokdu by někdo vědel....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2018 - 11:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 770
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Nieco musis robit zle, mam to osobne odskusane a funguje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 15:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2012 - 14:37
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: wetek play
Tak sem tady po letech zavital a zkusil sem do tenhle OpenPli do satu co lezi par let a na prvni sup nahran a funguje, ted jen jak se dostat pres web do neho? jak nastavim nebo nahraju programy pro upc a jak tam dostat ccam nastaveni? mam to na 192.168.1.101 a to mi nejde
Ted se mi podarilo pres 101:22 dostat pres ftp a pres dremboxedit. Ted jeste jak dostat nastaveni ccam :(.Diky za radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 18:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5625
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
a na to si ako prišiel že existuje cccam pre sh4 ??? #-o skôr by som sa osobne zameral na oscam a tam si nastavíš všetko čo potrebuješ ... :good: :Yahoo!: :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 18:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2012 - 14:37
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: wetek play
no jen mne to napadlo, protoze ho pouzivam ve starem dreamboxu ale i oscam by sel, jen kde ho stahnu a nainstalim? jak na nej prosimte. V tech pluginech je spousta toho, ale jediny ktery se mi tam pridal je mgcam, ale nejde nic nastavit a radeji bych ten oscam, jen nikde ho nevidim.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 18:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5625
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
podla imge , bud ti ponúka online , ipk, alebo cez ftp podla image poslať do príslušných adresárov zmeniť atributy na 755 ,zapnúť oscam a upraviť cez web podla svojej potreby . :good: ale podla toho čo tu píšeš tak to zver radšej borcovi čo vie ako na to a má to za pár min. alebo študovať a skúšať .... lovu zdar oscamu zvlášť ... :poklona:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 18:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Září 2012 - 14:37
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: wetek play
Uz sem na to kapl, byla tam jen blbost a uz to jede.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2020 - 10:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červenec 2018 - 20:51
Příspěvky: 2
Zdravim prosim poradte mi, upgradnul som Amiko SHD 8900 ALIEN na 1.2.83 firmware podla navodu tohto fora (co je na začiatku), dalej som pridal oscam plugin (vid priloha) s jedinou zmenou ze som do suboru oscam.server pridal newcamd riadky na pristup k serveru :

[reader]
label = newcamd_server1
protocol = newcamd
key = 0102030405060708091011121314
device = *.*.*,55001
account = user,pwd
group = 1

[reader]
label = newcamd_server2
protocol = newcamd
key = 0102030405060708091011121314
device = *.*.*,55002
account = user,pwd
group = 1

avšak sa nevie pripojit v LiveLog hlasi nasledovné:

2020/08/01 08:14:48 5AA780 c amiko (0653&000000/03EE/75FF/44:56607133DCC0143F573207C65934F4AF): timeout (5004 ms) by newcamd_server2,newcamd_server3,newcamd_server4,newcamd_server6,newcamd_server7,newcamd_server (F/15/15/15) - J@J
2020/08/01 08:14:49 54AC50 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:49 54AC50 p newcamd_server2 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:49 54AC50 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:49 54AC50 p newcamd_server2 [newcamd] connecting to *.*.*:55002
2020/08/01 08:14:49 5582E8 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:49 5582E8 p newcamd_server9 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:49 5582E8 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:49 5582E8 p newcamd_server9 [newcamd] connecting to *.*.*:55012
2020/08/01 08:14:49 556440 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:49 556440 p newcamd_server8 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:49 556440 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:49 556440 p newcamd_server8 [newcamd] connecting to *.*.*:55011
2020/08/01 08:14:50 55C038 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:50 55C038 p newcamd_server11 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:50 563AD8 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:50 563AD8 p newcamd_server15 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:50 54E9A0 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:50 54E9A0 p newcamd_server4 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:50 554598 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:50 554598 p newcamd_server7 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:50 55A190 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:50 55A190 p newcamd_server10 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:50 54E9A0 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:50 54E9A0 p newcamd_server4 [newcamd] connecting to *.*.*:55007
2020/08/01 08:14:50 55A190 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:50 55A190 p newcamd_server10 [newcamd] connecting to *.*.*:55015
2020/08/01 08:14:50 55C038 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:50 55C038 p newcamd_server11 [newcamd] connecting to *.*.*e:55016
2020/08/01 08:14:50 554598 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:50 554598 p newcamd_server7 [newcamd] connecting to *.*.*:55010
2020/08/01 08:14:50 563AD8 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:50 563AD8 p newcamd_server15 [newcamd] connecting to *.*.*:55022
2020/08/01 08:14:51 5526F0 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:51 5526F0 p newcamd_server6 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:51 5526F0 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:51 5526F0 p newcamd_server6 [newcamd] connecting to *.*.*:55009
2020/08/01 08:14:52 55FD88 p login failed for user 'user'
2020/08/01 08:14:52 55FD88 p newcamd_server13 [newcamd] disconnected: reason login error1
2020/08/01 08:14:52 55FD88 p *.*.*: resolved ip=*.*.*.*
2020/08/01 08:14:52 55FD88 p newcamd_server13 [newcamd] connecting to *.*.*:55018
2020/08/01 08:14:52 565980 p newcamd_server16 [newcamd] connecting to *.*.*:55024
2020/08/01 08:14:52 561C30 p newcamd_server14 [newcamd] connecting to *.*.*:55020
2020/08/01 08:14:52 550848 p newcamd_server5 [newcamd] connecting to *.*.*:55008
2020/08/01 08:14:52 55DEE0 p newcamd_server12 [newcamd] connecting to *.*.*:55017
2020/08/01 08:14:52 550848 p newcamd_server5 [newcamd] connect failed: Connection refused
2020/08/01 08:14:52 561C30 p newcamd_server14 [newcamd] connect failed: Connection refused

Kde je chyba? Preco sa nepripaja, ved v inom prijimaci (SatIntegral S-1226HD) s tymto uctom sa pripoji. :thankyou:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2020 - 12:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3415
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 3 krát
sak ti to tam pise kde je chyba


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1284 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 161 62 63 64 65 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk