e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2019 - 16:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 280 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 110 11 12 13 14
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2019 - 14:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
noví soft 1.0.40 2019-09-25


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2019 - 19:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Březen 2007 - 11:08
Příspěvky: 53
Poděkováno: 1 krát
Ahoj.mas prosimta nejaky link na ten novy soft,na stranke nie je a ani online ho nenaslo cez satak,ponuka stale verziu z marca.Dik.Mlanik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2019 - 19:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
Zmáčkni , All Apps pak Updater a pak modrej beta verse a mášto


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 7:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Březen 2007 - 11:08
Příspěvky: 53
Poděkováno: 1 krát
Najdene.instalujem a posuvam info dalej.Vdaka....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 7:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
Ať se daří , čaučik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2019 - 7:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
noví soft 1.0.41 2019-10-29


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2019 - 14:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
noví beta soft 1.0.42 2019-11-5


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2019 - 10:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 27
Zdravím mám takový problém, pořád mě vyhazuje kodi při načítání obsahu filmu ve stream cinema. A dělá to načítání náhledu filmů. Nevíte dá se to nějak vyladit, dříve to nedělalo díky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2019 - 13:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 42
Poděkováno: 1 krát
Měl jsem podobný problém, také se Stream cinema (nic jiného vlastně v Kodi nepoužívám). Pomohlo odinstalování Kodi a nová instalace. Používám verzi 18.4 Leia.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2019 - 14:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 27
No to jsem udělal, ale nepomohlo jedině tady někdo psal tovární nastavení


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2019 - 20:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2017 - 16:44
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: Amiko A4
Ahojte,

nainštaloval som nový firmware 1.0.42 a mám taký prpoblém, že tento firmware mi nevypína telku.
Máte s tým nejaké skúsenosti?
Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2019 - 8:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
Mně cec funguje na oled běž do setting , device A/V autput a tam si to nastav of /on


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 17:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
Zdravim.Ako nastavim ccamd na A 4 combo bez app OSCAM?
Mam tam oscam aj sa cez notebook napojim na prijmac ale neviem kde mam
pozadavat nazov servera,port,meno,heslo.
Vie niekto poradit kde to mam zadat tak ako u starsich prijmacov?
alebo krok po kroku cez ten oscam?Dakujem

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 18:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
jednoduše , na ovladači dej domeček pak klikni na ikonu oskamu první položkaje konfig a dole na liště je zelenej add tak zmáčkni zelenej a seš tam :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 19:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
Ano dam v tom MENU add so zelenym tlacitkom ale nic.Stale je tam len modry riadok a nic sa nedeje
Netreba nejaky iny soft?Mam 1.0.42

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2019 - 3:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
Ne , v modrym řádku je napsaný emulátor tak zmáčkni na ovladači ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2019 - 4:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
v modrom riadku nie je nic.mam ho prazdny
a ked stlacim ok tak nic sa nedeje

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2019 - 5:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 51
Poděkováno: 2 krát
Pokud mas udaje ,tak otevri oscam a dej reader-addreader,do device vypln server,port,priklad-xxxxxxxxxx.xx,10000;pak vypln group - 1 a dole zadej user a heslo ,pak ulozit-save,a pro jistotu dej restart


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2019 - 8:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
Dakujem,poriesene.Preinstaloval som app OSCAM

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2019 - 18:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 27
Nemáte někdo prosím nejnovější Oscara nebo kde jej stáhnou a nemáte problémy někdo, když nastavíte bitstream, že se vám opozduje zvuk. Jenom pokud nastavím pcm tak jede normálně, ale ne v Dolby díky.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 280 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 110 11 12 13 14

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: turbo197 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk