e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2018 - 14:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 11:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 141
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 9 krát
zkousel jsem jen tak na necisto a nic mi to nepise


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 11:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 141
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 9 krát
Prikladam jeste fw se kterym jsem to zkousel.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 12:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 466
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 22 krát
ten loader je na 8260


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 15:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2015 - 9:29
Příspěvky: 22
tak který mám dát


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 15:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 141
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 9 krát
Tím co jsem ti poslal to nejde? + s tím FW AMIKO_HD8155_1.1.67_mcas.zip.
On totiž na amiko 8155 žadnej loader není asi aspon jsem žádnej teda nenašel.Tak jsem ti dal čím jsem dělal amiko 8150


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2018 - 10:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2015 - 9:29
Příspěvky: 22
ne timhle to nejde... čeká na připojení přístroje a nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2018 - 12:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 466
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 22 krát
chod na stranku amikostb na nej mozes nechat odkaz co potrebujes ja som takto riesil loader na neo combo se za dva dni som dostal potrebny loader


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 12:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Říjen 2009 - 12:31
Příspěvky: 10
Poděkoval: 4 krát
mam na vas kluci prosbu jak přepsat fw na viší stale tam mam puvodni davaljsem tam 1167 ten co tam mate aje tam 1154 pouští mi to pouze na uživatelske rozhrani kde je chyba diky


Naposledy upravil(a) jirka ma dne 10.Únor 2018 - 12:26, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 15:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Říjen 2009 - 12:31
Příspěvky: 10
Poděkoval: 4 krát
hlustvisihak napsal:
aj tuná nájdeš návod jak tam nahrát alternativný software , rovněž tak samotný sw .

Je to jednoduchá odpoveď , bo FLIX jede v CONAX a ostatní v IR či CW

ten sw daj s příponou mcas

:smoke:


stáhni si třeba ten poslední zde

http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=60891

rozbal a dej na USB flash nejlépe prázdný ale sformátovaný a dáš do přístroje a v menu systém aktualizace z USB nahraješ a kukáš
dobrý den prosím co je to za hlaška amiko hd 8155 přistroj je v jiném režimu aktualizace je nemožna

:ROFL:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 12:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Říjen 2009 - 12:31
Příspěvky: 10
Poděkoval: 4 krát
ahoj při rs232 mi to piše taky tak tenhle když dam tak při otevření toho softu který tam chci nahrát to napíše : file is not 2M/4M file,please check it
dumf file flash to jde mam tam amiko 1.1.54 diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 13:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2015 - 9:29
Příspěvky: 22
mě nepomohlo nic.. zatím...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 18:56 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 344
Poděkoval: 1 krát
Citovat:
stáhni si třeba ten poslední zde
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=60891
rozbal a dej na USB flash nejlépe prázdný ale sformátovaný a dáš do přístroje a v menu systém aktualizace z USB nahraješ a kukáš
:ROFL:


a to naozaj mozem buchnut na 8155 sw z 8150 ???? neserte ma :) ne ze ho briknem....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 19:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 320
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 13 krát
ferino12 napsal:
Citovat:
stáhni si třeba ten poslední zde
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=60891
rozbal a dej na USB flash nejlépe prázdný ale sformátovaný a dáš do přístroje a v menu systém aktualizace z USB nahraješ a kukáš
:ROFL:


a to naozaj mozem buchnut na 8155 sw z 8150 ???? neserte ma :) ne ze ho briknem....

a preco by si mal davat soft z 8150 na 8155 ked mas na neho original soft...
tu mas original na 8155.: https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=2

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2018 - 21:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Ahojte, funguje v Amiku 8155 newcamd aj cccam? dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2018 - 7:14 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 320
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 13 krát
fatter napsal:
Ahojte, funguje v Amiku 8155 newcamd aj cccam? dik

a preco by nemal fungovat???
vsetko ide ako ma..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko HD 8155 problém
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2018 - 19:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2016 - 10:50
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
Příloha:
Ali 36Xx & 352x & 351x Loader V9.1.rar
Odzkoušeno a jde


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk