e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Červenec 2018 - 9:11

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2017 - 11:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Březen 2012 - 8:36
Příspěvky: 1
Není k dispozici již upravený fw?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2017 - 13:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:34
Příspěvky: 110
Poděkováno: 2 krát
https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=209

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2017 - 11:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Červen 2013 - 18:54
Příspěvky: 13
NAhrál jsem upravený SW, ale bohužel nemohu nastavit síťového klienta. Při vstupu do menu to chce po mě heslo, po zadání 00000000 mě to to nastavení pustí, ale hodnoty se neuloží. Zkoušel jsem i upravený cfg soubor, ale nepomohlo to.
Dašlí dotaz, mají přijímače amika nějaké web rozhraní?
Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2017 - 12:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 211
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 7 krát
Client sa uloží myslím že červeným tl.,ale wifi sa vraj po zapnutí automaticky nepripája,je nutné ísť do menu a znova pripojiť.Impulse malo ten istý problém,opravný soft to vraj poriešil.Tak si počkajme na 1.1.xx.....

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone,RTL-SDR+Airspy R2


Naposledy upravil(a) vamo6929 dne 03.Prosinec 2017 - 13:05, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2017 - 12:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Červen 2013 - 18:54
Příspěvky: 13
vamo6929 napsal:
Client sa uloží myslím že červeným tl.,ale wifi sa vraj po zapnutí automaticky nepripája,je nutné ísť do menu a znova pripojiť.Impulse malo ten istý problém,opravný soft to vraj poriešil.Tak si počkajme na 1.1.02.....


U Mira se wifi automaticky připojí, jen tam neníé možnost jak u Impulse zadat automatické připojení, je to už tak nastavené. Ano červeným se konfigurace ukládá, ale mě se proste neuloží.
Impulse mi proščlo rukama několik a některé jsou bez problémů, některé blbnou.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 10:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Únor 2013 - 19:15
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Potrebujem pomôcť. Mám amiko mira a od výroby je pri nastavený IP share, sieťový klient heslo 00000000. Do včera to tak aj fungovalo. Ale teraz mi to heslo neberie. Skúšal som aj nový firmvare ale nepomohlo. Je nejaká možnosť toto heslo resetovat? Má s tým niekto skúsenosť? alebo nejaký nápad? Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 10:40 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 452
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 19 krát
skus 64911888


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 10:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Únor 2013 - 19:15
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
vili1 napsal:
skus 64911888

Ďakujem. Pomohlo. Dole klobúk... ;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2018 - 14:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Červen 2008 - 17:01
Příspěvky: 69
ake mate skusenosti je to dobre ci to vypadava a tak dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 15:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Duben 2010 - 0:08
Příspěvky: 31
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Qdi950 napsal:
ake mate skusenosti je to dobre ci to vypadava a tak dik

je to prakticky identicka verzia s Amiko Impulse Sat Wifi, resp. jeho nastupca, jediny rozdiel je tusim v tom ze Mira ma n-kovu wifi a nema kablovy predlzovaci infra senzor a pride mi ze je z lacnejsieho zeleza, lebo narozdiel od Impulzu uz bolo nutne zopar kuskov reklamovat...
za tie prachy ale nie je o com, pomer cena/vykon stale super

_________________
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 22:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Květen 2009 - 20:08
Příspěvky: 87
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
impulse ma tiez Nkovu wifi

_________________
LG TV + smit modul + monoblok inverto
Amiko Impulse SAT Wifi
Ferguson Ariva 100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Mira
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2018 - 9:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Červenec 2007 - 9:30
Příspěvky: 4
pre všetkých to ze nejde prepisovať klienta ? urobte toto menu-podmieneny pristup- ip share - nastavenie siete-heslo 00000000 - net hid vypnut zamok siete vypnut ok vsetko frci ako má :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk