e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červen 2018 - 18:25

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 198 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2018 - 11:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2018 - 7:43
Příspěvky: 6
Tak jsem ještě testoval nahrávání a ldyž ručně spustím a ručně vypnu nahrávání, tak je nahrávka v pohodě. Pokud použiji timer nebo ručně spustím a automaticky nechám ukončit tak je nahrávka napoužitelná, má velikost pár kB. Nevím, celkem mi A4 už začíná štvát.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2018 - 15:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Únor 2018 - 15:34
Příspěvky: 1
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jestli by šlo nějak nasimulovat spárování. Mám dekódovací kartu spárovanou s CA modulem Conax. Děkuji za odpověď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2018 - 13:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 33
Poděkováno: 1 krát
Ahoj, mám poněkud zvláštní dotaz. Věděl by někdo, k čemu přesně slouží tlačítko "recovery" na zadní straně přístroje a jak se používá? Myslím si, že je to pro případ, že z boxu nejde signál do TV po HDMI, což je přesně to, co se nám stalo. Nějak jsme to rozchodili, tak jen pro případ, že by se to opakovalo. "Uvnitř" boxu v nastavení je možnost "uvést do továrního nastavení", tak nevím, jestli je to totéž, tedy zda to "dělá" to samé, co ono "recovery". Manuál, který je v balení, je podle mne naprosto nedostačující. Kdyby někdo věděl o lepším, podrobnějším, prosím o link. Já jsem nic nenašel. Díky.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2018 - 17:22 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 493
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
kasy napsal:
Ahoj, mám poněkud zvláštní dotaz. Věděl by někdo, k čemu přesně slouží tlačítko "recovery" na zadní straně přístroje a jak se používá? Myslím si, že je to pro případ, že z boxu nejde signál do TV po HDMI, což je přesně to, co se nám stalo. Nějak jsme to rozchodili, tak jen pro případ, že by se to opakovalo. "Uvnitř" boxu v nastavení je možnost "uvést do továrního nastavení", tak nevím, jestli je to totéž, tedy zda to "dělá" to samé, co ono "recovery". Manuál, který je v balení, je podle mne naprosto nedostačující. Kdyby někdo věděl o lepším, podrobnějším, prosím o link. Já jsem nic nenašel. Díky.

Súži pri probléme nenabootovania. https://www.sat-support.tv/forum/viewtopic.php?f=208&t=11396

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2018 - 22:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 33
Poděkováno: 1 krát
tras: Díky za odkaz. Kdyby to bylo alespoň v angličtině, překlad Googlu z té rumunštiny je příšerný. O co jde z toho pochopím, ale obnovovat bych to podle toho nechtěl. Doufám, že to nebudu potřebovat.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2018 - 19:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2018 - 7:43
Příspěvky: 6
Dnes se mi konečně podařilo zprovoznit programy které jdou pouze v irdeto, jel jsem přes Mcas a tam se mi ICE karta skylinku hlásila jako cryproworks a nešli mi nově přidávané programy - seznam TV a TravelXP. Zkoušel jsem podle různých configů nastavit oscam, ale nedařilo se mi to spustit. Nikdy jsem ale oscam nepoužíval, takže je možné že jsem někde dělal chybu. Dnes se mi však podařilo oscam rozjet v irdeto a zatím vše šlape jak má. Tak mi A4 dělá zas o kousek větší radost. Ale pořád mi nejde nahrávání, tak snad i to někdy zprovozním.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 16:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2013 - 20:22
Příspěvky: 4
Dobry den nejde mi oscam teda jde ale rusaci mi pisou chybu nevim co stim


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 17:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 650
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 48 krát
Ani my nevieme čo píšu rusaci a ani nevieme aký si zdatný smerom od diaľkového k stb vestit tu zatiaľ nevie nik...

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2018 - 17:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 22
mě nejde seznam hd travel xp cartoon network nevíte proč taky přes sharing jde to nějak nastavit nebo to musí oni díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2018 - 7:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Červenec 2010 - 22:46
Příspěvky: 2
Zdravim,viete poradit ako nastavit box aby preposielal zvuk vo formate true hd, dts do receivera cez kodi ?
Skusal som vsetky postupi co som tu nasiel ale ziaden nepomohol. Pri zapnuti 5.1 kanal zamrzne.
Pri preposielani ac3 pusta iba stereo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 19:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 6:53
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: Dm800,Ariva200,IpBox420,atd..
Poděkováno: 2 krát
Vysla nova verzia update 1.0.34 stable 24.4.2018 kde bol zrejme vyrieseny problem s pomocou rozhrania HDMI CEC. :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2018 - 4:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 38
Poděkováno: 1 krát
Máš pravdu CEC funguje jak má :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2018 - 16:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Duben 2007 - 18:29
Příspěvky: 2
Ahoj, nevíte prosím jak rozjet přehrávání kanálů v prohlížeči? VLC player mám nainstalovaný, nicméně FBVLC plugin mi zřejmě nejde nainstalovat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2018 - 16:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2013 - 14:39
Příspěvky: 8
Ahojte.
Mám problém s tunerom(predpokladám) na tomto prijímači. Stáva sa mi, že mi vypadne signál pri niektorých kanáloch(naskočí hláška no or bad signal) a niektoré fungujú bez problémov(iný kmitočet). Niekedy vypadne na pár sekúnd, potom obraz naskočí. Niekedy to nefunguje aj týždeň, potom to opäť naskočí a podobne.
Kábel musí byť v poriadku, keďže iné programy idú a LNB je na dva satelity a druhý ide bez problémov. Viete mi poradiť kde by mohol byť problém? Ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2018 - 15:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 33
Poděkováno: 1 krát
sandy55: Stejná hláška se mi zobrazí při přepínání tunerů (např. ze satelitu na DVB-T2), asi na dvě sekundy, nebo když je bouřka (silná) a signál ze satelitu neprojde hustými mraky. Pokud se ti to stává na jednom satelitu, kde ti vypadávají jen některé programy a ostatní jsou v pořádku a pokud jsi si jistý, že máš správně nastavenou parabolu, zkusil bych satelit znovu naladit. Další možnost je nejnovější firmware a poslední tovární nastavení. Vlastně ne, poslední možnost je reklamace. Ale na tu to nevypadá. :)

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2018 - 20:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2013 - 14:39
Příspěvky: 8
kasy napsal:
sandy55: Stejná hláška se mi zobrazí při přepínání tunerů (např. ze satelitu na DVB-T2), asi na dvě sekundy, nebo když je bouřka (silná) a signál ze satelitu neprojde hustými mraky. Pokud se ti to stává na jednom satelitu, kde ti vypadávají jen některé programy a ostatní jsou v pořádku a pokud jsi si jistý, že máš správně nastavenou parabolu, zkusil bych satelit znovu naladit. Další možnost je nejnovější firmware a poslední tovární nastavení. Vlastně ne, poslední možnost je reklamace. Ale na tu to nevypadá. :)


Vďaka kasy . Skúsim sa s tou parabolou pohrať.
:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2018 - 15:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 6:53
Příspěvky: 84
satelitni prijimac: Dm800,Ariva200,IpBox420,atd..
Poděkováno: 2 krát
Nova verzia update test 1.0.35 -- aktualizácia pre Stalker.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2018 - 13:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2008 - 18:38
Příspěvky: 135
satelitni prijimac: IPBox 200S a IPBox 910HD
Místo/Bydliště: LV
Ahojte,
nevedeli by ste zdielat funkcne nastavene configy pre OSCAM na kartu skylink ice - 0624 ? babrem sa s tym a skusam rozne nastavenia a nic. radsej by som prevzal fungujuce nastavenie a to upravil. ak mate prosim o zdielanie configov. Dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 198 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk