e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Říjen 2018 - 0:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 223 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 12 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 17:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 40
Poděkováno: 1 krát
henry33 napsal:
Pri prepinani kanala na dalsi stava sa vam,ze zvuk aj obraz je spomaleny na par sekund?Da sa to upravit?


Ne, nedá se to upravit. Asi bude třeba se s tím smířit. Zpočátku jsem doufal, že to opraví některý z nových firmware, nestalo se. Ale na druhou stranu, není to nic, s čím by se nedalo žít.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2017 - 19:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 23
chci se zeptat nedá se dát na sd kartu libreelec kodi a nějak nastavit že při startu vyberu bud satelit nebo kodi díky moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2017 - 19:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Červen 2013 - 18:54
Příspěvky: 13
Amiko funguje už cca půl roku bez problémů s osamění nemám zatím jediný problém. Jediná věc co mi vadí je nefunkční Plex.tv. Naběhne v pohodě ale nic neprehraje . Další věc je timeschift. Stará Aruba tam to člověk neřešil a jel pořád v pohodě, zde se HD pořady sekaji musí se to stále aktivovat no nic moc. Jinak A4 ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 9:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2010 - 14:24
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
Zdravim vsetkych. Planujem kupit tuto masinku a mam par otazok pre odbornikov. Da sa u nej vyuzit protokol cccam, camd357, newcamd525 a teda sledovat tv stanice cez "vychodnych susedov"?
Doteraz som totiz majitelom prijmaca ferguson ariva 200HD, ktory tuto feature podporuje no momentalne mam pristum k internetu len cez wifi a to ariva nezvlada... :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 9:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2010 - 14:24
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
s amikom sa chcem pripojovat cez huawei e5577 4g router...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 19:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 569
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 14 krát
porast napsal:
Zdravim vsetkych. Planujem kupit tuto masinku a mam par otazok pre odbornikov. Da sa u nej vyuzit protokol cccam, camd357, newcamd525 a teda sledovat tv stanice cez "vychodnych susedov"?
Doteraz som totiz majitelom prijmaca ferguson ariva 200HD, ktory tuto feature podporuje no momentalne mam pristum k internetu len cez wifi a to ariva nezvlada... :(

Jde nainstalovat oscam a tam - cccam, camd357, newcamd525 jedou

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2018 - 16:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2008 - 14:46
Příspěvky: 37
Zdravim vsetkych. Nepozna niekdo taky FW kde je funkcne webove rozhranie prijimaca na streamovanie do PC.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2018 - 16:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2008 - 14:46
Příspěvky: 37
Zdravim vsetkych. Nepozna niekdo taky FW kde je funkcne webove rozhranie prijimaca na streamovanie do PC. A4K combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2018 - 16:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 498
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
heropepi napsal:
Zdravim vsetkych. Nepozna niekdo taky FW kde je funkcne webove rozhranie prijimaca na streamovanie do PC. A4K combo

Spark II v prehliadači Safari, nezáleží na FW .

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2018 - 18:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2008 - 14:46
Příspěvky: 37
Dakujem pekne. Uz to ide, len neviem prepnut na celu obrazovku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2018 - 13:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
Zdravím je nějaká apka na streamovaní do androidu? odkaz v A4k na linkdroid nefunguje a spark 2 player mě nestreamuje obraz, jinak ovládaní chodí. Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 10:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2018 - 7:43
Příspěvky: 6
Ahoj, tak jsem také zakoupil A4 Combo. Doposud jsem měl pouze Fergusony, nejdříve Arivu 200 HD, která mi teď odešla (obraz šel trhaně, rozpadal se) a na druhé TV mám Arivu 203. Chtěl jsem koupit novou Arivu 4K Combo, ale recenze nic moc a v eshopu mi ji i vymluvil, že je na ně hodně reklamací a že je už nebudou ani nabízet. Tak jsem šel do Amiko A4 Combo. Včera přišlo, zprovoznil jsem ho a zatím plná spokojenost.

První co mi překvapilo jsou rozměry, opravdu malinké oproti Arivě ani ne poloviční. Měl jsem strach jestli na tom zvládnu rozjet Skylink ICE, přeci jen s takovýmhlr strojem nemám žádnou zkušenost a dost tápu. Mcas už tam byl instalovaný, jen jsem vsunul kartu, naladil Astru 23,5 a vše šlape perfektně.

K wifi jsem se také připojil, vyzkoušel i DVB-T a i T2 a programy jsem naladil, ale zabývatbse jimi budu až dnes.

Satelit ale funguje perfektně, přepínání rychlé, obraz pěkný, dekódování bez problému, takže zatóm spokojenost, snad to vydrží.

Ale mám první dotaz, FW je tam 22, teď mi nabízí aktualizaci na 31. Zůstanou po aktualizaci naladěné a mnou seřazené všechny programy, nebo je třeba chanel list zálohovat a pak obnovit, popřípadě jak?



Díky

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk


Naposledy upravil(a) CharlieM dne 12.Leden 2018 - 10:41, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 13:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Červen 2013 - 18:54
Příspěvky: 13
kasy napsal:
Autostart oscamu se zapíná u Androidu tak, že oscam spustíš, nebo třeba restartuješ a jakmile naběhne, restartuješ Amiko. Prostě vypnout a znovu zapnout, ale úplně vypnout, ne do standby. Tak funguje Android, jak jsem se dozvěděl na nějakém fóru. Ono to skutečně funguje, ale bohužel nevydrží. Po nějakém čase to musím dělat znovu. Momentálně, jak jsem psal, už to drží 14 dní, tak si držím palce, aby to vydrželo.



Mám Amiko A4 cca 9 měsíců, od té doby co jsem jej nastavil A4 jede bez problémů a nemusel jsem s OSCAMEM nic řešit. FE stahuji vždy nejnovější Betu.
Spíš mi vadí funce TIMESCHIFT kdy na disk který s fungoval s Arivou 202 bez problémů, tak zde HD kanály neuloží a když se podaří trhá se obraz, zvuk je opožděný atd, prostě TIMESCHIFT je nepoužitelný. U DVB-T to někdy jede :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 13:56 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 498
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
kozak napsal:
Zdravím je nějaká apka na streamovaní do androidu? odkaz v A4k na linkdroid nefunguje a spark 2 player mě nestreamuje obraz, jinak ovládaní chodí. Díky

Spark 2 player ide perfektne. V zozname staníc máš vedľa každej stanice ... na to ťukneš vedľa požadovanej stanice a vyberieš ikonku prehávania. Je to asi hneď prvá.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 23:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2018 - 7:43
Příspěvky: 6
Tak s aktualizací jsem si poradil, ale.narazil jsem na jiný problém

Když nahrávám ze satelitu, rád bych si pustil jiný program přes DVB-T, ale nechce mě to tam pustit, napíše že nahrává a jestli chci nahrávání ukončit.

Nevíte někdo jak na to?

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2018 - 10:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2010 - 14:24
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
zdravim
V poslednom case mi zacal sekat a vypadavat obraz cez OSCAm, protokol cccam. Neviete cim to moze byt sposobene? HDMI-CEC som uz vypol. Tiez som odinstaloval MCAS.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2018 - 6:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Červen 2013 - 18:54
Příspěvky: 13
tras napsal:
kozak napsal:
Zdravím je nějaká apka na streamovaní do androidu? odkaz v A4k na linkdroid nefunguje a spark 2 player mě nestreamuje obraz, jinak ovládaní chodí. Díky

Spark 2 player ide perfektne. V zozname staníc máš vedľa každej stanice ... na to ťukneš vedľa požadovanej stanice a vyberieš ikonku prehávania. Je to asi hneď prvá.


U me web rozhrani likodroid na adrese http://10.0.0.96/
ale funguje to zatím jen na safari s nutnsti nainstalovaného VLC.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2018 - 9:18 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 498
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Skúste niekto v A4 prehrávanie archívov cez app Antik a Skylink. V A3 Combo nejakú dobu som v lete cez Antik pozrel niečo v archíve, dlhšiu dobu je však už tma. Ako je na tom A4?

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 21:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2018 - 7:43
Příspěvky: 6
Ahoj, řeším teď problém s nahráváním na A4 Combo a nevím si s tím rady. Nahrávám na USB flash patriot 32GB a nahrávání se spustí, nahrává, ukončí, v apce record nahrávka je vidět, včetně správného času, ale nejde spustit, naběhne a čas je v playeru nulový, ve file manageru zas má nahrávka minimální velikost. Nevíte někdo kde je chyba?

Zkoušel jsem nahrávat i do paměti stb ale tam se mi zas nahrávky sekají, nejde obraz plynule.

FW mám nejnovější 32 a dělali mi to i na 31.

Bude problém ve flashce, nebo jinde? Máte nějakou osvědčenou která funguje spolehlivě? U Ferguson Ariva 203 mi fungovala perfektně.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2018 - 14:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2010 - 14:24
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
Po aktualizacii fw na *32 nefunkčný CEC, mate ten istý problém?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 223 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 12 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: lupo450 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk