e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Srpen 2017 - 21:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 335 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 17
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2017 - 9:53 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 404
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
kazdy raz robi nieco prvy raz ked si prestudujes cele vlakno 8150-ky ta najdes aj nastavenia ktore potrebujes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2017 - 23:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Listopad 2009 - 10:32
Příspěvky: 41
Zdravím,mám jednoduchý dotaz. Chtěl bych mít na displeji čas při vypnutém stb stejně jako jsem to měl u staršího Amika. Teď ale musím zapnout fake aby tam hodiny zůstali. U starého stb jsem měl real a hodiny se ukazovaly i u vypnutého stb. Dá se to nějak nastavit? Nic nemůžu najít. U fake je větší spotřeba nebo je to zanedbatelné? Dík za info


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2017 - 8:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2107
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 256 krát
ani nahý ani oblečený ....

sat.přístroje v real stby. v EU nesmí mít větší odběr jak jeden Watt !!!
Proto nemůže svítit display (který sám má daleko větší spotřebu )
Tak že se to nastavit dá !!! I když je to "FAKE"

8) :good: :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2017 - 11:08 
Online
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 882
satelitni prijimac: Formuler f3, opticum x403p...
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 75 krát
Poděkováno: 69 krát
Prijimac ti na fake bude brat asi 5 w za 10 dni kwh a za rok to da cca 40 kwh. To ta pride asi na 5~6 eur za rok. Ak ho nechas zapnuty stale, spotreba sa zdvojnasobi a ak pridas hdd skoncis asi na 13,5w. Toto su hodnoty z amiko x403p ale rozdiely medzi roznymi typmi su male. Pri vypnuti berie asi 0,3 w. Za 15 eur kupis paradne hodiny, ktore si povesis nad telkac a pojdu na 1 monoclanok z ikey 2 az 3 roky.

_________________
zbierka boxov, orange pi
Dotazy piste do fóra a nie do mojej schranky.
Ak myslíš, ze ti moj príspevok pomohol, pouzi tlacitko poďakovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2017 - 12:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Listopad 2009 - 10:32
Příspěvky: 41
Super odpověď, tak jsem to chtěl vědět. Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2017 - 14:01 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 958
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
vili1 napsal:
kazdy raz robi nieco prvy raz ked si prestudujes cele vlakno 8150-ky ta najdes aj nastavenia ktore potrebujes


To samé keď prečítaš katolícke noviny. Je to tu 17 strán a pí...ách


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2017 - 16:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 267
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 6 krát
po dvoch dnoch pouzivania na displeji sviti iba ,,ON,, a nic nereaguje...poodpajal som vsetky kably okrem napajania,ci nenabehne stale to iste..on on on..teraz este len kupovany..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm- 23,5E quad
190 cm laminat-NA PREDAJ
200 cm Supral.:83E-47,5W..:QARL 3624+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-LNB-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus,4xAB Cryptobox 650
http://pokec.azet.sk/satfanda/fotoalbum ... 065c609689


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2017 - 17:05 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 404
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
cez loader nahraj novy soft


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2017 - 19:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 267
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 6 krát
vili1 napsal:
cez loader nahraj novy soft

uz som to skusal...v downloadoch som nasiel nejaky ,,universal loader,,pre ALI 3511 a ALI3516
vsetko normalne prebehlo,soft instalovalo ale aj tak stale svieti ,,ON,, na displeji..a nic sa nedeje..

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm- 23,5E quad
190 cm laminat-NA PREDAJ
200 cm Supral.:83E-47,5W..:QARL 3624+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-LNB-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus,4xAB Cryptobox 650
http://pokec.azet.sk/satfanda/fotoalbum ... 065c609689


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2017 - 19:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 404
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
skus stiahnut loader zo amikoreciever.com tam je podla cisla cipu zatial som nemal problem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2017 - 20:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 267
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 6 krát
Chip ALI3511 ma Amiko HD-8150...stiahol som tento loader..MAKE ALIVE MY STB(chip 3511)by dekolte...a ked tam uz dam soft a vsetko kolo toho,tak mi vyhodi ikonu..THIS TOOL ONLY FOR 3606 STB...
Ma niekto original loader na amiko 8150..
.
.
Amiko ,,ZIJE,,,,rozbehal som som ho cez tento loader,,tu z downloadov..
viewtopic.php?f=13&t=69859
:good: :good: :good:

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm- 23,5E quad
190 cm laminat-NA PREDAJ
200 cm Supral.:83E-47,5W..:QARL 3624+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-LNB-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus,4xAB Cryptobox 650
http://pokec.azet.sk/satfanda/fotoalbum ... 065c609689


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2017 - 10:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2010 - 16:18
Příspěvky: 35
dobry den kupil som amiko 8150hd a nechce mi nacitat kartu pise card unknown,asi potrebujem nahrat novy soft na universalnu citacku vzdy mi pisalo cards cryptowork moc sa tomu nerozumiem vedel by mi niekto z okolia ziliny nahrat novy soft dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: corenta
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2017 - 10:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2107
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 256 krát
pc asi máš

možno aj USB FLASH , ak nie tak si kup a potom napiš (trebárs do PM) tvoj skype adres

a za pár minut to vyřešíme


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 9:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2010 - 16:18
Příspěvky: 35
ok uz ide prestudoval som to tu nahral na usb a prehral dakujem za ochotu pomohol si mi s tym usb


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 21:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2107
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 256 krát
fajn , pochvala !!!

omlouvám se že jsem Tě podcenil . držím palce a přeji radost zdraví a pohodu !

:smoke: :good: :poklona:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 335 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 17

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: kotmanj a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk