AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2022 - 1:04

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vu+ Zero - po restarte nejde spustit
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2022 - 12:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Květen 2010 - 15:50
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AB 750, VU+ zero
Ahojte,
Instaloval som jeden plugin (oficialny z elano). Vsetko prebehlo normalne. Na konci si primac spravil restart.
Primac sa vypol a ostala svietit led. No a to tak bolo asi pol hodinu, Pripac som vytiahol zo siete no stale zariadenie nenabehne.
Svieti iba LED ktora na DO reaguje ale nic sa nedeje. Skusal som aj znovu nahodit celu enigmu (openATV) ale nespusti ani boot.
Skusak som to aj s origo softom od Vu a ani tuk.

Nemate prosim dake napady?

Dakujem moc za pomoc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2022 - 14:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 359
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 105 krát
Len pre istotu: Mas VU ZERO (v1) , VU ZERO (v2) alebo VU ZERO 4K ?

1. naformatuj USB kluc na FAT32
2. rozbal do ROOTu USB kluca firmware:
VU ZERO (v2): http://images.mynonpublic.com/openatv/6 ... 28_usb.zip
VU ZERO 4K: http://images.mynonpublic.com/openatv/6 ... 28_usb.zip
3. vypni VU a strc do neho USB kluc s rozbalenym firmware (mal by tam byt adresar \vuplus\zero\ a v nom subory , pripadne \vuplus\zero4k\ a v nom subory )
4. zapni VU a pockaj, kym sa naflashuje.... (Pocas flashovania LEDka zmensuje a zvysuje jas, po skonceni flashovania blika)
5. po skonceni flashovania vyber USB kluc a pre istotu vypni/zapni VU (uz bez USB kluca)

Ak by to nefungovalo, skus este pouzit nejaky iny USB kluc....
Ak ani to, tak skus z VUcka cez zadny RJ12 konektor cez RS232 vytiahnut cez PUTTY boot vypis..... Ale to uz asi bude pre teba raketova veda.

_________________
########################
########################

########################
########################

########################
########################

:D Slama v kravíne!!! V kravíne slama!!! :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2022 - 19:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Květen 2010 - 15:50
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AB 750, VU+ zero
Ide o Zero(v2). Uz som par krat enigmu robil. Kluc aj soft v spravnych adresaroch... Nic v primaci iba kluc a napajanie. Zapnem a kontrolka len svieti. Flash ani nespusti. Ale ked daco stlacim na DO tak kontrolka reaguje ako pri zapnutom primaci.
Skusal som aj 3 kluce.

A vsimol som si ze obe ledky ethernetu stale svietia... Aj ked v nom nie je kabel

Nie, nie je to raketovka. Nemam ale redukciu z RJ12 na RS232 a nasledne z RS232 na usb do PC


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2022 - 7:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Květen 2010 - 15:50
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AB 750, VU+ zero
Tak som sa rozhodol primac reklamovat... poodpajal, porozpajal som vsetko este vcera vecer a nechal
primac na pokoji az do dnesneho rana kedy som si to uz chcel namierit do predajne. Skusil som este raz pripojit primac do siete a cuduj sa svete. Ledky na ethernete len preblikli a hned zhasli.... pripojil som rychlo HDMI a ten zmetek normalne ide...

Otazka je ci mam cakat ze to spravi zasa, alebo je to bezny jav?

Dik moc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2022 - 10:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 271
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 24 krát
Skôr môžeš byt rad že si si neodpalil HDMI vstup

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2022 - 11:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Leden 2022 - 11:03
Příspěvky: 275
Poděkováno: 42 krát
Mozno by stalo za tu namahu mu skusit dat novy zdroj. :wink:

_________________
########################
########################
########################
########################

########################
########################


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2022 - 18:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 319
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 16 krát
… alebo - skúsili ste to vypnúť a zapnúť?

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2022 - 10:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Květen 2010 - 15:50
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AB 750, VU+ zero
Sak aj som rad. Ale skusal som aj AV vystup a tiez nic... Inak nad tym zdrojom som aj premyslal. Uvidme co to bude hovorit dalej. mam to este rok v zaruke tak mozem spekulovat :D A klasika "vystupit, nastupit" som skusal 2000 krat. ale ked som ho nechal cez noc bez elektriny tak si to majster rozmyslel.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2022 - 9:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Květen 2010 - 15:50
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AB 750, VU+ zero
Tak znovu ten isty problem pri tom istom ukone... aktualizacia programou cez elano plugin a sat nejde po restarte zapnut.
Skusal som restarty pred nedavnom cez menu a pod a vsetko slapalo. No po aktualizaci svieti kontrolka a sietovy kabel a obrazovka na cierno. hotovo... ja neviem uš


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2022 - 10:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Leden 2022 - 11:03
Příspěvky: 275
Poděkováno: 42 krát
No tak ho nechaj par hodin odpojeny "odpocinut" ci sa zas ozivi. A nabuduce uz nepouzivaj ellano setings plugin pokial ovsem netrpis automutilaciou alebo nie si na sado-maso. :D

P.S. ten novy zdroj co stoji ale cca 20€ si urcite neskusal ze ? Lebo popravde sa mi nechce verit, zeby tie tie popisovane problemy robil len ten jednoduchy plugin.

_________________
########################
########################
########################
########################

########################
########################


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2022 - 10:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Květen 2010 - 15:50
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AB 750, VU+ zero
Ved ani mne. Od vtedy som neinstaloval nic. Len som par krat dal restart a vsetko bolo OK. Nie zatial som zdroj nekupoval.
Ale asi to bude na mieste skusit novy. Sat mam v stale v poh. rezime tak sa prakticky nevypina.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk