e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Září 2020 - 19:32

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 9:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1342
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 38 krát
Mam vu+zero 4k a po nocnej burke je nefunkcny. Resp, ked ho zapnem, tak vidim VU+uvodnu obrazovku (vid foto) a ked ma zacat boot (openpli), tak uz je tma. Skusil som teda flash posledneho openpli-7.3-release-vuzero4k-20200907_usb. Box sa tvaril ze IMG sa flashuje (pravidelne zhasinalo a rozsviecovalo sa VU+ led). Flash trval cca minutu a potom uz len logo blikalo ako ked je IMG nahrany. box som vypol, vysunul som USB a nasledne som box zapol, ale stale po VU+ uvodnej obrazovke je tma.
Uz v minulosti sa mi stalo, ze po burke odpalilo sietovky (nahradil som ich wifi dongle), ale aby nefungoval vobec boot, tak to zatial nie. Je tento box uz nepouzitelny ?
Příloha:
openpliboot.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 9:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 141
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 39 krát
Na RS232 vystupe sa dozvies viac.
Chce to ale kablik do RJ12.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 9:46 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1342
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 38 krát
Nemam s tym zatial skusenosti. Nemam ani RJ12 (len RJ11 (4pin)), ale nemal by byt problem taky kabel zbastlit. Nieco som nasiel
https://www.cloudynights.com/ubbthreads ... serial.gif
https://i.pinimg.com/originals/ae/0e/72 ... eeb12a.jpg
Ale nasiel som aj tento topic len tam je to bez vysledku.
Skusim zbastlit RS232 <> RJ11 a vyskusam putty (ale dnes to uz asi nestiham kua)
dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 10:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 141
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 39 krát
Potrebujes vyvody 2,5,6 na Vucku. Takze RJ11 nula bodov.
Pozri tu: viewtopic.php?f=378&t=76138&p=804026#p803866
2 odkazy co si dal su pekne, ale na VU nepouzitelne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 10:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1342
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 38 krát
Takze musim splasit RJ12 :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 14:42 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 536
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 136 krát
Skus este raz naflashovat OpenPLI, ale k flashovacim suborom "initrd_auto.bin" atd.... pridaj prazdny subor "mkpart.update".
To preformatuje eMMC.

Az potom zhanaj RJ12, ked to nepomoze :D

_________________
POHROMA = Matovič™ (™ - Trnafský Megak...t ) + Čapatá trockistická pezinská jaternica + 5g bieleho webdizajnu + Kočnerova urvička zo SASky + Steinhubelov poskok + Bábkoherečka + ňuňukeket
Trubanov ANTIFA TURBOFET (čo tesne pred voľbami tutlali): planetajednoduchost.sk/vrazdil-progresivny-liberal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 15:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Únor 2020 - 12:20
Příspěvky: 81
Poděkováno: 21 krát
Mozno by stalo za pokus tam skusit "narvat" aj oficialny VU+ firmware http://code.vuplus.com/index.php?action ... l=vuzero4k :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 18:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2949
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 40 krát
Poděkováno: 179 krát
gusto1 napsal:
Nemam s tym zatial skusenosti.

hned pri vstupe do sekcie VU mas popis viewtopic.php?f=131&t=76143

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , QVIART Lunix , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 20:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 748
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 61 krát
Pokiaľ boot-uje nič nie je stratené treba vyskúšať zdroj , tiež som riešil podobný problém nie a nie aktualizovať výmena zdroja zabrala.

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2020 - 23:18 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1342
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 38 krát
Takze prvy pokus s mkpart.update nevysiel.
Original IMG tak isto nevysiel
Zajtra skusim este zohnat adapter a ak nepomoze potom budem riesit RS232

edit: zdroj je OK, skusil som ho na inom VU+zero 4K a fungoval


Naposledy upravil(a) gusto1 dne 10.Září 2020 - 8:15, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 10.Září 2020 - 1:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3463
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
no chlapci zabudate na jednu podstatnu vec.. a to je to co pisal v prvom prispevku, box je po burke.. a vy tu riesite picoviny s image alebo nejakym trapnym adapterom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 10.Září 2020 - 6:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 233
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
No, jestli tam vjelo po koaxu přepětí, tak je v pánu minimálně tuner :cry: a bůh ví kam se to až dostalo, po té bouřce... :unknown:
Taky jsem nedávno po bouřce měnil pár aktivních rozbočovačů na dvbt, mají švihlý smd tr. a jako na potvoru teťkom nikde nejsou k sehnání (BFG67,BFU550R?) :(

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K - VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.4, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 10.Září 2020 - 8:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1342
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 38 krát
To prave neviem. Zatial viem, ze sa mi zobrazi VU+ obrazovka (vid prvy screenshot). Openpli sa uz nespusti a mam blackscreen. Ci je odpaleny tuner, sietovka atd ... mozem riesit az potom ked uvidim na boxe nabehnuty IMG.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy vu+zero 4k ?
PříspěvekOdeslal: 10.Září 2020 - 12:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 233
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
Nechci ti brát naději, ale vše nasvědčuje tomu,že se poškodilo něco víc třebas na základové desce atp.Nadějě umírá poslední, třeba se to podaří rozchodit. #-o

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K - VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.4, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Feedfetcher a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk