e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Leden 2020 - 6:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vu+ 4K slaby zvuk po restarte
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2019 - 19:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Prosinec 2007 - 14:28
Příspěvky: 105
Místo/Bydliště: žilina
Poděkoval: 4 krát
Zdravim pouzivam image openatv a uz dlhsiu dobu sledujem problem so zvukom (nizka hlasitost) po reštarte STB. riešenie ktore zatial mam je otvorit app youtube nasledne ju zavriet a zvuk ide ako ma. viete niekto poradiť ako to vyriešit na trvalo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ 4K slaby zvuk po restarte
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2019 - 6:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Únor 2019 - 9:26
Příspěvky: 34
Místo/Bydliště: jižníčechy
Poděkováno: 9 krát
Nemáš náhodou zapnutou : Automatická uroven hlasitosti ?

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900
skype:emilsat
původní nick : emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ 4K slaby zvuk po restarte
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2019 - 22:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Prosinec 2007 - 14:28
Příspěvky: 105
Místo/Bydliště: žilina
Poděkoval: 4 krát
sat12 napsal:
Nemáš náhodou zapnutou : Automatická uroven hlasitosti ?

robí to bez ohladu ci je zapnuta alebo vypnuta. aktualne ju mam zapnutu a na vybrane stanice ktore sledujem som musel manualne nastavit hlasitost nech prida 100. inak som musel mat repro vyhulene na plne aby som pocul šepkanie. uz som skusil dokonca aj reset nanovo nahranie fw a manualnu konfiguraciu ( neobnovoval som nic zo zalohy)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ 4K slaby zvuk po restarte
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2019 - 6:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2017 - 18:45
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: VU+ Solo 4k
Poděkováno: 11 krát
Já mám sice image OpenPLi, ale používám nastavení hlasitosti zvuku na boxu na maximum. Hlasitost řídeím na TV. DO mám nastaveno tak, že tlačítka hlasitosti na něm ovládají TV.

_________________
VU+ Solo 4k, OpenPLi 7, OSCAM, Skylink karta (v UNI čtečce jako Irdeto), Flexi 10.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ 4K slaby zvuk po restarte
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2019 - 7:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 188
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 12 krát
Já u VU+ a VTI používám stejný postup jak popsal Mila_s. U Octagonu s openatv to mám nastaveno tak, že na TV mám rozsah asi v polovině a hlasitost ovládám ovladačem Octagonu.
Je ale divné, že tazatel píše že problém nastal „po restartu“ možná by mohl Iwan doplnit jestli se to zmršilo po tom jednom restartu a nebo to hlasitost rozhodí (stahne k nule) po každém restartu ? Předpokládáme že box máš propojen přes HDMI, tak bych ještě zkusil vyměnit kabel.Taky by bylo dobré napsat typ přístroje, pak poradí třeba nějaký majitel stejné krabičky. :unknown:

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K , VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.3, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu+ 4K slaby zvuk po restarte
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2019 - 21:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Prosinec 2007 - 14:28
Příspěvky: 105
Místo/Bydliště: žilina
Poděkoval: 4 krát
hrotik napsal:
Já u VU+ a VTI používám stejný postup jak popsal Mila_s. U Octagonu s openatv to mám nastaveno tak, že na TV mám rozsah asi v polovině a hlasitost ovládám ovladačem Octagonu.
Je ale divné, že tazatel píše že problém nastal „po restartu“ možná by mohl Iwan doplnit jestli se to zmršilo po tom jednom restartu a nebo to hlasitost rozhodí (stahne k nule) po každém restartu ? Předpokládáme že box máš propojen přes HDMI, tak bych ještě zkusil vyměnit kabel.Taky by bylo dobré napsat typ přístroje, pak poradí třeba nějaký majitel stejné krabičky. :unknown:


po dnesnej aktualizacii zvuk na telke ostalok.ja mam dialkove nastavene na ovladanie TV. vtedy dialkove nedokaze pridat zvuk na STB len na TV. zvuk cez tv aj tak nepustam ale cez opticky kabel ide do recievera... fakt nerozumiem tomu preco to od prveho spustenia s tymto boxom blbne. Vcera som sa hrabal vo web rozhrani STB na jeho ip. tam som pridal zvuk na 100 percent mozno to pomohlo. uvidime dokedy. Divne je ze si to nepamata nastavenie intenzity zvuku ktore si tam uzivatel nastavil.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk