AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

VU DUO 2 a nová karta skylink
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=74774
Stránka 1 z 1

Autor:  pclev [ 29.Říjen 2019 - 9:13 ]
Předmět příspěvku:  VU DUO 2 a nová karta skylink

Zdravím, spolek diskutujících,
prošel jsem diskuzní fora, ale nějak z toho nejsem moudrý, používám VU DUO2, nahraná image VTI a rozhodl jsem se pořídit skylink kartu. Nejsem moudrý z toho, jaký softcam budu potřebovat nebo jestli musím koupit certifikovaný CI modul od skylinku a ten vložit do interní šachty.

Děkuji za rady nebo odkazy.

Autor:  9000peter [ 29.Říjen 2019 - 9:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

No ono všetko záleží akú tu kartu máš čo je na nej napisane.

Autor:  pclev [ 29.Říjen 2019 - 10:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

no, kartu ještě nemám, teprve ji kupovat offiko budu a jde mi o to, jestli musím koupit i CI modul, nebo mi ta karta bude fungovat v interní čtečce. Pokud bude fungovat pouze v interní čtečce, tak jaký softcam použít?
Díky za reakci

Autor:  georg11 [ 29.Říjen 2019 - 10:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

Pokud si koupíš novou kartu M7 tak si kup rovnou i modul. V interních čtečkách nechodí

Autor:  peter54 [ 29.Říjen 2019 - 11:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

Modul cca 40 penazi - dekoduje naraz 1 kanal.
Qviart 75 penazi - pojde vsetko.
Oscam m7 cca 150 penazi - tiez pojde vsetko.

Kupa karty vymena od ruky cca 20 penazi - pojde vsetko len sa nevie dokedy.

Autor:  pclev [ 29.Říjen 2019 - 11:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

georg11 napsal:
Pokud si koupíš novou kartu M7 tak si kup rovnou i modul. V interních čtečkách nechodí


super, když konkrétně koupím - dekódovací modul Viaccess CAM701, dám ho do interní čtečky, musím flashnout originál firmware, nebo mohu dále používat VTI?

moc dík

Autor:  grund [ 29.Říjen 2019 - 11:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

pokud koupíš Viaces Cam tak to budeš muset odzkoušet , nevím jestli tvou kombinaci někdo
používá jinak ICE ve čtečce , ale nebezpečí že ti s toho udělaj M7

Autor:  peter54 [ 29.Říjen 2019 - 15:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

Používať linux dvojtuner s cam modulom mi príde dosť obmedzujúce. Radil by som sa zamyslieť nad softcam riesenim.
Na najlegalnejsie riesenia s cam modulom vzdy najviac doplatia riadne platiaci užívatelia.
Zacina to nakupom neuzitocneho a zbytočného cam modulu a pokracuje obmedzenim pri nahrávaní a pri využívaní pip.

Autor:  efendy55 [ 29.Říjen 2019 - 17:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

no ja by som to určite riešil kúpou karty ICE s druhej ruky,dá sa kúpiť od 10-euro hore ... :D preregistroval na seba , zaplatil si čo potrebujem ,strčil do boxu kde je oscam dobre nastavený napr. na caid 0624 a kašlal by som na novú kartu- M7 a celý Cam...... :Yahoo!: to je môj názor.... :smoke:
a mám to ovela lacnejšie a určite istejšie ....aspon zatial .

Autor:  pclev [ 29.Říjen 2019 - 21:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

díky za rady a informace, tak spíš prodám box a koupím box certifikovaný pro skylink.

Autor:  efendy55 [ 29.Říjen 2019 - 21:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

hm ... panečku .... [-o< ideš predať BMW a kúpiš si Trabanta .... :D ale aj tak sa dá..... :o

Autor:  pclev [ 30.Říjen 2019 - 17:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

njn, s ohledem na zbytek rodiny potřebujeme funkční řešení, nikoliv laborování, bohužel i čas na to moc nezbývá :-(

Autor:  alben [ 30.Říjen 2019 - 17:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: VU DUO 2 a nová karta skylink

tak si kup skylink ready a nemusis laborovat.vlozis kukas a nemusis tu pisat romany. :o

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/