e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 10:48

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 9:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2009 - 20:25
Příspěvky: 5
Zdravím, spolek diskutujících,
prošel jsem diskuzní fora, ale nějak z toho nejsem moudrý, používám VU DUO2, nahraná image VTI a rozhodl jsem se pořídit skylink kartu. Nejsem moudrý z toho, jaký softcam budu potřebovat nebo jestli musím koupit certifikovaný CI modul od skylinku a ten vložit do interní šachty.

Děkuji za rady nebo odkazy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 9:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1135
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 94 krát
No ono všetko záleží akú tu kartu máš čo je na nej napisane.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 10:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2009 - 20:25
Příspěvky: 5
no, kartu ještě nemám, teprve ji kupovat offiko budu a jde mi o to, jestli musím koupit i CI modul, nebo mi ta karta bude fungovat v interní čtečce. Pokud bude fungovat pouze v interní čtečce, tak jaký softcam použít?
Díky za reakci


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 10:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4054
Poděkoval: 217 krát
Poděkováno: 440 krát
Pokud si koupíš novou kartu M7 tak si kup rovnou i modul. V interních čtečkách nechodí

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 11:01 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Modul cca 40 penazi - dekoduje naraz 1 kanal.
Qviart 75 penazi - pojde vsetko.
Oscam m7 cca 150 penazi - tiez pojde vsetko.

Kupa karty vymena od ruky cca 20 penazi - pojde vsetko len sa nevie dokedy.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 11:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2009 - 20:25
Příspěvky: 5
georg11 napsal:
Pokud si koupíš novou kartu M7 tak si kup rovnou i modul. V interních čtečkách nechodí


super, když konkrétně koupím - dekódovací modul Viaccess CAM701, dám ho do interní čtečky, musím flashnout originál firmware, nebo mohu dále používat VTI?

moc dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 11:39 
Online
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 406
Poděkováno: 21 krát
pokud koupíš Viaces Cam tak to budeš muset odzkoušet , nevím jestli tvou kombinaci někdo
používá jinak ICE ve čtečce , ale nebezpečí že ti s toho udělaj M7


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 15:19 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Používať linux dvojtuner s cam modulom mi príde dosť obmedzujúce. Radil by som sa zamyslieť nad softcam riesenim.
Na najlegalnejsie riesenia s cam modulom vzdy najviac doplatia riadne platiaci užívatelia.
Zacina to nakupom neuzitocneho a zbytočného cam modulu a pokracuje obmedzenim pri nahrávaní a pri využívaní pip.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 17:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5579
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
no ja by som to určite riešil kúpou karty ICE s druhej ruky,dá sa kúpiť od 10-euro hore ... :D preregistroval na seba , zaplatil si čo potrebujem ,strčil do boxu kde je oscam dobre nastavený napr. na caid 0624 a kašlal by som na novú kartu- M7 a celý Cam...... :Yahoo!: to je môj názor.... :smoke:
a mám to ovela lacnejšie a určite istejšie ....aspon zatial .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 21:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2009 - 20:25
Příspěvky: 5
díky za rady a informace, tak spíš prodám box a koupím box certifikovaný pro skylink.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2019 - 21:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5579
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
hm ... panečku .... [-o< ideš predať BMW a kúpiš si Trabanta .... :D ale aj tak sa dá..... :o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2019 - 17:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červenec 2009 - 20:25
Příspěvky: 5
njn, s ohledem na zbytek rodiny potřebujeme funkční řešení, nikoliv laborování, bohužel i čas na to moc nezbývá :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU DUO 2 a nová karta skylink
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2019 - 17:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Prosinec 2016 - 12:16
Příspěvky: 304
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 9 krát
tak si kup skylink ready a nemusis laborovat.vlozis kukas a nemusis tu pisat romany. :o


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: trumis63 a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk