e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Září 2018 - 11:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2018 - 17:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
Zdravim mám vu+ duo2 mám toroidnú parabolu zo 7LNB a na družici 39,0E Hellas Sat2 mi nejde obraz,teda žiadny nekodovany kanál. Kable som skúšal tie sú ok,pretože ak dám vyhladať kanály tak to je ok a myslým si,že nastavení prijmu mám taktiež ok,pretože som tam nič nemenil.Dik všetkým za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz ani zvuk
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2018 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
Ešte taká vec signal mi ukazuje takže LNB by malo byť OK?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2018 - 18:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 682
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 50 krát
Zase máš problémy to nebude náhoda...
viewtopic.php?f=131&t=71971&p=749388#p749388

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2018 - 18:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
už neboli dlho,vedel by si pomôcť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2018 - 18:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 682
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 50 krát
A čo ti mám poradiť skontroluj LNB f konektory diseq prepínač káble neviem ťažká otázka....

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2018 - 18:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
no to som urobil,čo spominaš aj som si kupil pre istotu 2LNB aj ten som vymenil a nič,žiaden volný kanál mi nejde aj ked ukazuje mi signál,že by mala družica nejaký výpadok?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 13:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
nevie mi niekdo napísať či nahodou družica Hellas nemá vypadok? Pretože som popozeral teraz skoro všetky kanaly kodovane aj nekodovane a ide mi len jeden Folklor TV takže som vylučil za chybu kable aj LNB.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 14:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 335
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Ide v pohode :)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 16:32 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Lubosoft @
Nastav pořádně parabolu , hlavně pro pozici družici 39,0E Hellas Sat2
Ten kraj ty muže blbě šilhat a pak to děla problém .......


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 17:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
no mal som to dobre nastavené len som menil LNB a mám tak okolo 8db a tak bolo aj pred tym a išlo to nerozumiem,že pri tych istych percentach to teraz nejde,teda až na ten jeden kanál.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 18:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
a viete mi poradiť čo je toto dobre nastavené? Pri 7LNB a prave siedmy je Hellas


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 18:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 299
Poděkováno: 17 krát
asi ano


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 20:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
už potom nemám riešenie vôbec neviem kde by som mohol mať chybu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2018 - 22:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3122
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Lubosoft napsal:
už potom nemám riešenie vôbec neviem kde by som mohol mať chybu


kua tak ked mas signal co nespustis ladenie.. ohranicis si tak ci si naozaj na 39 east . kludne mozes byt aj na 42 east .. hlavne ked si to menil systemom vymeny konvertora bez meraku.. terazky tie 2-eurove cinanky maju kadejaky rozptyl


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 6:20 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Nastav to podle obr.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 6:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
no dal som aj naladiť kanali takže zo signalom by to nemal byť problem lebo mi to našlo všetky a teraz som pozrel a idu mi Folklor TV a Kanal3 ine ani za čerta aj ked sú volné a ja som dal teraz takéto nastavenia prijmu je to ok?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 7:02 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Nastav to podle co jsem ty dal , to tvoje nastavení je na prd .
( pokud to nejde skus se pohrát LBN )

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 7:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
Len ja to môžem mať nastavené len podla toho prveho obrazku čo som poslal,alebo toho druheho aby som sa približil tomu tvojmu nastaveniu.Ak by som sa vykašlal na satelit Hellas,ktory by som si tam ešte mohol dať? Mám 7LNB .Idem od 0,8 Thor,4,8 Astra,13,Hot Bird,19,2 Astra,23,5 Astra, 28 Astra, 39 Hellas, namiesto tej mojej problematickej 16Eutelsat by bol vedla 13 Hot Bird to by šlo,či by to bolo blízko vedľa seba? Alebo aku inu družicu by som mohol dať? Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 9:47 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 937
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Koukej a přemýšlej co bude pro tebe nejlepší a hlavně technicky dostupní .
( moje Toroidal T90 / download/file.php?id=89901 )

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 10:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2013 - 13:50
Příspěvky: 56
Poděkoval: 2 krát
No ty máš dobre veľa LNB aj velku tyč kde si to ponahadzoval ja mám z toho polovicu posielam foto neviem či ti to mám aj rozpísať ale ten na lavo biely LNB je Hellas takže namiesto toho by si mi jednu družicu ktoru poradil? Dik za cenne rady


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk