e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Červenec 2018 - 2:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 17:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 18:04
Příspěvky: 7
Zdravim , pani mam otazku , vie niekto ako rozbehat plugin Quad PIP na image VTI.Niekde som cital , ze to funguje aj na jednotunerovom prijimaci.Dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9385
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 114 krát
https://wiki.vuplus-support.org/index.p ... e=Quad-PiP
https://www.youtube.com/watch?v=j-6iXN0hZ6M

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2018 - 23:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Prosím , jak na Quad PIP? Kde mám stáhnout? Mám VTI 13.0,9 ,VU+Zero 4K a pod modrým tl. to není.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2018 - 23:41 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 386
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát
Quad PIP je pod modrým tlačítkem - aktivovat čtyřnásobný PIP. Pokud tam toto nemáš musíš si jej doinstalovat - moduly-dostupné moduly-programové balíčky-quadpip nainstalovat, restart enigmy a pod modrý tlačítkem se ti objeví - aktivovat čtyřnásobný pip. Ale na jednotunerovém přijímači nejde korektně, nebo nejde vůbec, musíš to u sebe vyzkoušet!!

_________________
Vu+ ULTIMO 4K-VTI 13.0.9,DVB_T2/T); VU+ solo4k (VTI 13.0.9, VU+ solo2, (VTI 13.0.9),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 0:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
tak moduly-dostupné moduly-programové balíčky- tohle tam nemám --quadpip


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 6:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
Zero-4k nemá quad-PIP .... [-X [-o<

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 9:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
tak proto.. dík za info. A třeba jen dva pipy taky nejdou?
že třeba na HD Boxu to šlo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 11:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
pokial viem tak to procesor neumožňuje .... #-o a na Quad PIP by si potreboval FCB tuner tuším že ... #-o takže si musíš kúpiť niečo ARM a FCB tuner na Quad-PIP :good: ale PIP umožnujú aj 1.3-ky Mips procesor .... :Yahoo!:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 11:48 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 386
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát
máš pravdu, sorry, nevšiml jsem si, že QuadPIP má podporu jen Vu + Solo 4K (ale, kvůli hardwarovému omezení je čtvrtý program jen jako I-frame), dále Vu + Uno 4K a Vu + Ultimo 4K
- mám to osobně vyzkoušené jen na Vu+ solo 4k a Vu+ ultimo 4k, na obou to funguje dobře, můžeš si naprogramovat více skupin, nebo i třeba kombinovat ve skupinách kanály dvb-s(s2) s DVB-T (T2) (samozřejmě, pokud ale máš dvb t(t2) tuner)

_________________
Vu+ ULTIMO 4K-VTI 13.0.9,DVB_T2/T); VU+ solo4k (VTI 13.0.9, VU+ solo2, (VTI 13.0.9),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 12:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
jo tak nejak .... #-o ale Gigablue sa chvastalo tým Quad PIP daleko pred VU+ a najlepšie na tom je že VU+ ich predbehlo .... :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 13:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
efendy55 napsal:
pokial viem tak to procesor neumožňuje .... #-o a na Quad PIP by si potreboval FCB tuner tuším že ... #-o takže si musíš kúpiť niečo ARM a FCB tuner na Quad-PIP :good: ale PIP umožnujú aj 1.3-ky Mips procesor .... :Yahoo!:


takže by na zero4k pip šel , samo , že na stejném transpondéru?
Jak na to?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 14:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
nie .... [-X [-o< a venuj sa už niečomu užitočnému ..... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 14:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 386
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát
na Vu+ Wiki je psáno toto:
Quad-PiP lze dosáhnout s instalovaným plug-inem pod: Modrá dlouhá ⇒ Quad-PiP.
Quad-Pip umožňuje zobrazit čtyři televizní programy současně na obrazovce.
Podporované Vu + STB:
Vu + Solo 4K (kvůli hardwarovému omezení je čtvrtý program jen jako I-frame)
Vu + Uno 4K
Vu + Ultimo 4K
- VU+ ZERO 4K má pouze 1 tuner DVB-S2X MIS, tedy souhlas s efendy55, že to nepůjde

_________________
Vu+ ULTIMO 4K-VTI 13.0.9,DVB_T2/T); VU+ solo4k (VTI 13.0.9, VU+ solo2, (VTI 13.0.9),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 16:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
efendy55 napsal:
nie .... [-X [-o< a venuj sa už niečomu užitočnému ..... :D

Opravdu skvělá rada , to radíš každému , kdo si neví rady a chce poradit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 16:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
nie ... [-X len takým ako si ty a nechápu alebo nechcú pochopiť že to proste ten tvoj bazmek nepodporuje .... ](*,) chápeš už v čom je problém ??? [-o< napíš tu ....
https://www.opena.tv/ alebo tu ...https://www.vuplussupport.org/wbb4/?s=f ... 040c1eaecb
a daj vedieť ..... :poklona:
nič v zlom chlope ,ale ako vidíme nemáš o tom ani šajnu ... ](*,) tak čo chceš poradiť ??? ked to nejde tak to nejde ... :D kúp si niečo lepšie ... :good:
vladonb74 daj link kde si to čítal že to Zero-4K podporuje .... radi si o tom prečítame ... :ROFL:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 16:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
no nemám , mám ho pár dní , to bys pochopit mohl , nikdo není hned superman jako Ty. A podívej se na ostatní , také to nevědí. Jen já si mám koupit něco jiného.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 17:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
ja nie som žiadny superman .... [-X len ked niečo kupujem a mám nejaké požiadavky tak si zistím na nete či to čo požadujem aj v tom boxe funguje ,ale aj ked niekde niečo píšu že to a to ide a zistíž doma že to nie je pravda tak ťa jebne ... ](*,) ked chceš PIP alebo QUAD-PIP tak ti iné nezostáva . ale ak ti postačuje to čo dokáže ten box tak to už je tvoja vec . ty vieš čo potrebuješ .... :D

_________________
Všetko 4K


Naposledy upravil(a) efendy55 dne 12.Duben 2018 - 18:19, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 18:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9385
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 114 krát
A já měl zato, že z těch dvou odkazů, co jsem tu dal je vše jasné. :D

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2018 - 18:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Mě to nevadí , jen chtěl se chtěl zeptat , pip mě nebolí.
no prolézat ty fóra to by chtělo přece čas.Open ATV tam nemám , ono stačí VTI.
Všem moc díky za vyčerpávající odpovědi!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Quad PIP VU+ ZERO 4K
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2018 - 23:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 18:04
Příspěvky: 7
efendy55 napsal:
nie ... [-X len takým ako si ty a nechápu alebo nechcú pochopiť že to proste ten tvoj bazmek nepodporuje .... ](*,) chápeš už v čom je problém ??? [-o< napíš tu ....
https://www.opena.tv/ alebo tu ...https://www.vuplussupport.org/wbb4/?s=f ... 040c1eaecb
a daj vedieť ..... :poklona:
nič v zlom chlope ,ale ako vidíme nemáš o tom ani šajnu ... ](*,) tak čo chceš poradiť ??? ked to nejde tak to nejde ... :D kúp si niečo lepšie ... :good:
vladonb74 daj link kde si to čítal že to Zero-4K podporuje .... radi si o tom prečítame ... :ROFL:



Myslim ze som to cital tu,kto ma chut a cas skuste a dajte nam vediet......
https://translate.google.sk/translate?h ... rev=search


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk