e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 14:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 23:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 58
Ahoj Pánové.
Otevírám toto téma, neboť se mi do ruky dostal právě VU zero, s zajímavou poruchou.
V přístroji byl instalován image HDMU 15861 a toto fungovalo několik let. u osoby, která přístroj používala pouze pasivně (dokázal si maximálně naladit nový program, když byla nějaká frek. uvolněna nebo smaán daný program)
Najednou se mu přístroj dostal do smyčky, restartu a s tím, že se zobrazila pouze uvítací obrazovka (jakoby pohled z vesmírné lodi) a po chvilce se obraz ztratil a na LCD TV zobrazil nápis. "připojte zařízení ". Toto se opakovalo a VU již nezobrazoval programy a ani Menu přístroje.
Nedalo mi to, a po techto info jsem si tedy vzal daný přístroj a nahrál na něj image HDMU 18004 (nejnovější)
jen bohužel se stejným problémem.
Na VU se dostanu přes PUTTY a taky funguje přímý náhled IP přes Open WEB Inf.
nevím, co by mohlo být za problém.
díky za každou účinnou radu.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv. - Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 23:09 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 562
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
Urcite by som vyskusal aj ine image,pli,vti,atv pre istotu ze to nerobi image,pripadne zvolil tovarenske image :poklona:

_________________
BOX1 : Dočasný dedko VU+Duo...2x DVBS2 Tuner...OpenPli 6.2...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 10:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 58
továrenské nejde tak snadno udělat, když obraz přeblikává a většinou se i VU vypne,
takže nevím, kde se v menu pohybuji,
je možné udělat továrko přes Putty ?
jasně, zkusím i VTI

PS: nahodil jsem VTI image a dělá to stejné,
na TV není možné souvisle sledovat obraz, stále problikává. Přes Open WebIf, je náhled na obraz dobrý, nebliká.
zkusil jsem ještě přes OpenWebif i tovární nastavení , vše se smazalo, a tak jsem musel znova nastavovat Box, ale vypadávání obrazu stále dělá.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv. - Pi2


Naposledy upravil(a) elektrikar05 dne 08.Březen 2018 - 11:23, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 10:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 70
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 22 krát
Ale ide, daj si cez WEB stroja dialkove a mozes skusit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 11:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 58
Takže vše nastaveno (přes OpenWebif), naladěno, a jede CT24HD, ale jen přes OpenWebif,
na TV (lcd) stále bliká obraz.
asi závada, kterou se nepodaří odstranit, (nějaká HW chybyčka)
počkám zda někkoho něnapdane nějaká drobnost, a uvidím.
asi budu muset odeslat do servisu.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv. - Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 12:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9237
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 131 krát
to tusim ma aj AV konektor aj tam to robi cez cinch ? Moze byt hdmi odpalene alebo cela doska je v prdeli,zdroj ...atd.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 17:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 58
Takže AV cinchem propojeno.
VU jede, jen je to hrozný obraz. SD.
ale jede, takže HDMI je špatné

kolik bude stát oporava HDMI vstupu?

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv. - Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2018 - 23:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 562
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 18 krát
A skusil si aj iny hdmi kabel???
Oprava netusim,ale viac info by ti dali v abcom-e,za telefonat nic nedas
:poklona:

_________________
BOX1 : Dočasný dedko VU+Duo...2x DVBS2 Tuner...OpenPli 6.2...2TB HDD...Oscam r114XX
BOX2 : AB600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2018 - 10:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 58
Takže do AB comu jsme nechtěl volat.
Je to přece jen na SVK , do zahraničí a protože jsem měl zjistit proč VU nejede, tak jsem nechtěl volat, neb mi mi to nezaplatil,
takže díky Vám jsem našel řešení, a toho jsem se chytil.
použil jsem věci , co byli součástí balení.

jviz foto :-)
už to jede, ale za mne Obraz je hrozný.
díky

Příloha:
Propojení VU zero.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv. - Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ zero vypadávání obrazu
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 23:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Leden 2012 - 22:49
Příspěvky: 41
U svagra sa mi stalo, ze zacal obraz vypadavat tak ako popisujes. Zaujimave bolo, ze vacsinou pri zapnuti a potom ked sa "zahrial" tak uz to bolo lepsie.
Problem bol hdmi kabel. Cize ak si este hdmi kabel neskusal vymenit tak urcite skus.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: juandon a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk