e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2018 - 9:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 168 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 79 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 19:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Duben 2014 - 12:20
Příspěvky: 9
Reagoval jsem na příspěvek predemnou pokud jsi to nepochopil.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2018 - 11:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Prosinec 2008 - 15:07
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: Vu+ Zero s VTI 9.0.2
Ahojte, nemate niekto link na nakonfigurovany skylink Vti image pre VU+ zero?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2018 - 11:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2008 - 17:05
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: VU+ ULTIMO 4K VU+solo2, ,VU+Ze
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Pri restarte boxu mi dava takuto hlasku.Da sa to niekde vypnut?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2018 - 12:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Březen 2011 - 19:03
Příspěvky: 24
Brkulin díky za pomoc ohledně VU HD 1080p, tak jak jsi psal je třeba screeny stáhnou a doplnit do adresáře /usr/share/enigma2/VU_HD_1080P/allScreens/.Mimochodem adresář allScreens byl po čisté instalaci k dispozici,ale byl prázdný.Pokud by někdo měl stejný problém všechny doplňující screens jsou dostupné ke stažení zde: https://www.vuplussupport.org/wbb4/inde ... /&pageNo=1 je třeba se registrovat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2018 - 18:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2011 - 13:32
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: ULTIMO 4k
Chodí někomu AUTOTIMER? Mě nikdy nic nenajde v EPG. V předchozích images vše chodilo pokud se nepletu. Marně asi 20 minut googluji a nic!
Prosím o nakopnutí správným směrem :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2018 - 7:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Únor 2013 - 22:13
Příspěvky: 1
Tak včera po aktualizaci na VTI 13.0.5, přestalo fungovat nahravaní ze satelitu, lze jen z DVB -T. Někdo s podobnou zkušeností ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2018 - 8:07 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2414
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Ako je to s 13.0.5 a fast scanom? Uz to funguje, laebo stale znefunkcnuje kanaly?

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2018 - 8:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2071
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 96 krát
Stale rovnako. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2018 - 8:43 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 370
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 62 krát
jiri.missbach napsal:
Chodí někomu AUTOTIMER? Mě nikdy nic nenajde v EPG. V předchozích images vše chodilo pokud se nepletu. Marně asi 20 minut googluji a nic!
Prosím o nakopnutí správným směrem :-)



Autotimer (mam VTI) funguje naprosto bez problemu, vcetne nahravani programu s pojmenovanim s diakritikou. Pro dobrou funkci autotimeru je dulezite aby setting neobsahoval chyby!

P.S. nocni ( s VTI 13.0.5) nahravky jsou v poradku a dekodovane.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 7:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2011 - 13:32
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: ULTIMO 4k
No zajímavé, u mě bohužel nic nenajde ani když vytvořím autotimer z EPG. Zkoušeno jak pomocí Webif tak v menu STB.

Autotimer je korektně uložený do

/etc/enigma2/autotimer.xml


Pokusím se zjistit jetli autotimer někam loguje.

Jiri



Citovat:
Autotimer (mam VTI) funguje naprosto bez problemu, vcetne nahravani programu s pojmenovanim s diakritikou. Pro dobrou funkci autotimeru je dulezite aby setting neobsahoval chyby!

P.S. nocni ( s VTI 13.0.5) nahravky jsou v poradku a dekodovane.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 9:53 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 406
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
VTI 13.0.6 Vu+ Solo2 autotimer bez jakýchkoliv problému ..........

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 11:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 290
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
stale ficim na 11ke a mam dilemu ci nainstalovat 13-ku...
11ka mi ide korektne nepada, nemrzne.... oplati sa venovat tomu cas?

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 12:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 331
Poděkováno: 19 krát
záloha a pak teprve zkoušet 13


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 12:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 290
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
to je samozrejmostou. inak to ani nejde

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2018 - 22:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červenec 2007 - 11:36
Příspěvky: 28
po poslední aktualizaci 13.0.7 mě to začalo psát ( Databázi aktuálně využívá jiný vu+stb! zkuste to později ) nápis je na obrazovce 20s .Dělá to při přepnutí programu aji když dám nahrávání. Nevíte kde se dá tato informace vypnout?.

_________________
VU+DUO2 VTi 13.0.3 (HD Glass17)
2x ZERO VTi 13.0.3 (HD Glass16)
HD-BOX 9105+ Enigma2 HDready (HD Glass16)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2018 - 6:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Leden 2011 - 22:03
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: VU+SOLO4K, VU+ UNO
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 14 krát
To se vypnout nedá. Chce to smazat databázi a vytvořit znovu.

_________________
Vu+Solo 4K, VU+UNO, (VTI v14.0.1, skin MetrixFHD-simple s vlastními úpravami, OScam 11438, karta-SKYLINK ICE v režimu IRDETO)
parabola 90, Twin LNB, motor-Digipower SG-2100, TV-LED LG 42" 42LE4500.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2018 - 21:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2008 - 15:25
Příspěvky: 63
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE
Ahoj, je mozne vo VTI nastavit okraje obrazu? Mam ich posunute akoby za okraj ramu TV.

_________________
VU+ UNO 4K SE / OpenATV 6.1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2018 - 8:18 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Podívej se na nastavení TV- Poměr stran .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2018 - 16:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2008 - 15:25
Příspěvky: 63
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE
16:9. Doteraz som pouzival VU+ UNO a obraz bol ok. Teraz mam VU+ UNO 4K SE na rovnakej TV. Obraz sa zda byt ok, ak na TV nastavim prisposobit obraz obsahu. No neviem, ci ho nedeformuje. TV Samsung UE40D5000.

_________________
VU+ UNO 4K SE / OpenATV 6.1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2018 - 20:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 225
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
hdmi 1 alebo 2 vyskúšaj ktorý je správne nastavený .

_________________
vuplus solo 4K , last vti , ncam 7.1 .


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 168 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 79 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: hobbynew a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk