e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 14:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2017 - 13:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Duben 2015 - 7:39
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: VU+ Uno, Ultimo 4k
Zdravím,
prosím o radu, lze nastavit a hlavně jak?
Potřebuji, aby VU Ultimo 4k dekódovalo signál u Skylinku prioritně z karty (ICE caid 0D96), která je vložena v CI slotu. VTi 13, OScam 1.20
Jakmile nejde sharing (výpadek internetu), tak kartě v CI slotu trvá i 5 minut než se rozběhne.
Chtěl bych aby i tak to signál dekodovalo hlavně z CI a to co není na kartě tak ze sharingu.

Dříve mi to tak fungovalo, když karta byla v uni čtečce, ale jelikož mi tam už nefunguje, potřebuji, aby to načítalo hlavně z CI slotu.

děkuji za rady


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2017 - 13:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1933
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 92 krát
Skus porozmyslat co ma Oscam spolocne s CI slotom.
:poklona:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2017 - 14:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Duben 2015 - 7:39
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: VU+ Uno, Ultimo 4k
Bohužel v UNI čtečce už tato karta nefunguje, jinak bych se neptal. Mám Demo kartu Skylink na kterou zavedli přísnější oprávnění, ale to už jistě víte z fóra.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2017 - 14:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2015 - 17:11
Příspěvky: 200
Poděkováno: 5 krát
V normálnych príjimačoch netreba nič nastavovať, stream automaticky (vlastne ani nemá fyzicky inú možnosť) preteká cez modul a ak má dcw (teda ak je k dispozícií karta, na ktorej sú potrebné oprávnenia) tak sa dekóduje. Potom môže byť následne "znovu" dekódovaný softcamom.
No v týchto moderných mašinkách sa dá stream "odkloniť" od pretekania cez CAM a zrejme to bude dôvod takého správania sa ako si popisoval. Najskôr to bude nedokonalosť sw, prípadne možno existuje nejaké špesl nastavenie typu "force_cam".


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2017 - 8:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Duben 2015 - 7:39
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: VU+ Uno, Ultimo 4k
mě jde o to že když vypadne internet tak to nedekóduje z modulu, musím restartovat přijímač a pak trvá asi 5-7 minut než modul vůbec začne dekódovat.
Jako kdyby mašina nevěděla co má dělat. Modul mám certifikovaný Skylink Ready CI+.

Nebo nějaká úprava už existuje, aby karta Demo Skylink fungovala v interní čtečce?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 6:49 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2411
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
V nastaveniach je kdesi nastavenie CI modulu a hned nad tym je priradenie k CI modulu, ale neviem ako sa to presne vola (doma pozriem), tam sa da k modulu priradit bud priamo kanaly, alebo cely provider. Potom bude brat tie dane kanaly prioritne cez modul.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 7:57 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1099
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 16 krát
horak83 napsal:
mě jde o to že když vypadne internet tak to nedekóduje z modulu...

Tak si k tomu sharingu napiš services, aby vždycky fungoval jen tak jak chceš, a co je na kartě by šlo vždy z ní.

_________________
Mutant HD51 muliboot: OpenPLi 6.2, ATV 6.2, PurE2-6.2, HDF 6.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2017 - 18:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Duben 2015 - 7:39
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: VU+ Uno, Ultimo 4k
Díky za rady, nakonec stačilo nastavit v menu v "Rozhraní CI modulu" přiřazení caid 0d96.
Teď už mi to načítá prioritně z karty.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk