e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Červen 2019 - 15:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 18:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 18:04
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim,pravdepodobne je to problem vyvojarov vo VTI 14.02 nejde z feedu nainstalovat KODI a potrebujem to surne,nemam cas cakat na dalsiu aktualizaciu VTI,v predoslich verziach som z tym nemal problem.Prosim vas neviete nejaku inu moznost ako dostat do zera 4k KODI? Samozrejme potrebujem to v Image VTI,viem,ze v inych IMAGE to funguje.Dakujem za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 20:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1730
Poděkoval: 114 krát
Poděkováno: 292 krát
Když si s tím neměl v předchozích verzích problém, proč tam nevrátíš předchozí verzi??? Když nemáš čas čekat...

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2019 - 21:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 525
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 79 krát
Ja predpokladam ze zalohu nema a vti feed bude asi aj v predoslej verzii vprdeli (predpokladam ze feed nemaju nijak uplne deleny podla verzie vti, neviem nestudoval som to ani sa mi nechce). Ale to vies ako to tu je to aby si si objednal vastecku gulu.

Takze asi panko by chcel idealne zalohu image pre jeho krabicu a idealne teraz a samozrejme zadarminko.

_________________
[-X


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2019 - 6:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Únor 2019 - 9:26
Příspěvky: 10
Místo/Bydliště: jižníčechy
Poděkováno: 1 krát
čti :
https://www.vuplus-support.org/wbb4/ind ... ost1849605

ps: dej PurE2 nebo OpenPLi 7 nají tam kodi-17.6

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900
skype:emilsat
původní nick : emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2019 - 19:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 18:04
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak uz som to spojazdnil,vsetko bezi ako ma.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2019 - 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 525
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 79 krát
Dik vlado ze si sa podelil, urcite bude tvoj posledny prispevok kazdemu kto bude mat podobny problem na kus velkeho hovna.

Hold fakt nechapem takychto ludi najskor sa nieco opytaju a potom sa tu vykadia, ze to uz ide, kiez by najskor cosi skusili sami pred tym ako tu zasieraju forum zbytocnostami.

_________________
[-X


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2019 - 14:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 18:04
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
mtester270 napsal:
Dik vlado ze si sa podelil, urcite bude tvoj posledny prispevok kazdemu kto bude mat podobny problem na kus velkeho hovna.

Hold fakt nechapem takychto ludi najskor sa nieco opytaju a potom sa tu vykadia, ze to uz ide, kiez by najskor cosi skusili sami pred tym ako tu zasieraju forum zbytocnostami.


Prepac ,ale kludne treba sa spytat,aky postup treba spravit kludne poradim.Ja som len ukoncil vlakno , aby mi dalsi na moj problem neodpovedali a podla tvojej reakcie citujem,,nezasierali forum zbytocnostami,,.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2019 - 21:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2015 - 18:04
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
vladonb74 napsal:
mtester270 napsal:
Dik vlado ze si sa podelil, urcite bude tvoj posledny prispevok kazdemu kto bude mat podobny problem na kus velkeho hovna.

Hold fakt nechapem takychto ludi najskor sa nieco opytaju a potom sa tu vykadia, ze to uz ide, kiez by najskor cosi skusili sami pred tym ako tu zasieraju forum zbytocnostami.


Prepac ,ale kludne treba sa spytat,aky postup treba spravit kludne poradim.Ja som len ukoncil vlakno , aby mi dalsi na moj problem neodpovedali a podla tvojej reakcie citujem,,nezasierali forum zbytocnostami,,.


Ahoj ja som zvolil takyto postup:Spravil som si zalohu na HDD (ak nemas mozes na USB kluc),ale len zalohu /Zalohovacia suprava VTI a Zalohovat nastavenia systemu/nie celeho image ,koli tomu,aby mi zostali moje moduly a nastavenia systemu a potom si stiahnes napr.VTi 13.00 kde este islo z feedu nainstalovat KODI a po nainstalovani KODI uz len obnovis z kluca usb alebo z HDD /Zalohovacie centrum VTI a obnovis systemove nastavenia,to ti vsetko vrati tvoje nastavenia a moduly a dolezita vec ...az po tomto vsetkom urobis aktualizaciu softveru.Toť vše....


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: ctiforum, ghll a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk