e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 6:21

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2017 - 21:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
ahojte, moj box sa od novoty samovolne prepina na iny kanal, vypina/zapina menu atd.... nepomohlo ani reinst. OS . je tam Open ATV . prepinanie je vzdy samovolne a vidno ako box blikne akoby ziskal prikaz z DO ale DO je otocne od TV, pripadne aj v inej izbe... :( niekedy to spravi 1x za tri dni a niekedy aj 5x za hodinu

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2017 - 22:20 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
od novoty tam urcite nebude open atv
vsadim boticky ze pouzivas plugin EPGRefresh a v nem nastaveny Aut.obnovovat EPG data kanalu mas nastaveny na ano .................... :D

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2017 - 8:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Listopad 2008 - 19:16
Příspěvky: 35
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
No ked mu to zapina a vypina aj menu, tak to EPGRefresh asi nebude..ale skus pozriet nastavenia. Mozno mas rodinneho prislusnika co skusa webif :D Alebo niekto z vonku.

_________________
Vu+ Zero | openATV 6.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2017 - 10:57 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 504
Poděkováno: 5 krát
jozopn napsal:
ahojte, moj box sa od novoty samovolne prepina na iny kanal, vypina/zapina menu atd.... nepomohlo ani reinst. OS . je tam Open ATV . prepinanie je vzdy samovolne a vidno ako box blikne akoby ziskal prikaz z DO ale DO je otocne od TV, pripadne aj v inej izbe... :( niekedy to spravi 1x za tri dni a niekedy aj 5x za hodinu


....box nechaj odpojený od NET-u či to bude robiť tiež a potom budeš múdrejší čo a ako.... :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2017 - 13:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Září 2011 - 14:52
Příspěvky: 93
Poděkováno: 4 krát
Alebo sa pozri cez okno, ci neuvidis suseda ako so svojim dialkovym mieri na tvoje okno :)

_________________
VU+ Solo2, VTi 11.0.1, HDGlass


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 9:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
:D tak dakujem za rady ale bohuzial nic nepomaha. odpojenie od netu, na okne stojim uz druhy den s puskou a nic a nemam epg refresh zapnuty

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 9:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
od novoty tam bol Ellano softik ktory siel hned ta het :)

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 10:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Duben 2011 - 20:09
Příspěvky: 411
satelitni prijimac: DM7080HD
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 28 krát
zabezpec si pristup do boxu
https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/r ... -prijimaca


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 11:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 348
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 54 krát
Píše, že mu to dělá i po odpojení netu...

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 12:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 408
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 19 krát
Skús dať všetky diaľkové ovládače do inej miestnosti.

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 15:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 504
Poděkováno: 5 krát
jozopn napsal:
:D tak dakujem za rady ale bohuzial nic nepomaha. odpojenie od netu, na okne stojim uz druhy den s puskou a nic a nemam epg refresh zapnuty




... tak ak ti to robí aj pri odpojení od NET-u, tak potom už len reklamácia u predajcu..... :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 18:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4865
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 18 krát
V jednom případě byla chyba v předním panelu boxu - zatečeno do mikrospínačů... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2017 - 20:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Prosinec 2006 - 21:28
Příspěvky: 115
Zdravím chcem sa opýtať ako si to urobíl ?mne to robí to isté.dal som najnovší soft.od VTI ale nepomohlo.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 15:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
prijmac je zabezpeceny heslom :), dnes som volal do ellana ze niesom jediny ktory popisuje tento problem ale ze este nik to nereklamoval, ze sami budu zvedavi ako sa k tomu abcko postavi.... A ze to nebude chyba DO.... na 95% sa vzdy zopakuje posledny prikaz zadany cez DO, uz mi to pride ako hadka s manzelkou, ja prepnem futbal a ten sunt to vrati spat na farmu :D :D
neviem ako mi pomoze dat prec vsetky DO. predsa ich potrebujem k TV/sat :)

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 15:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Prosinec 2006 - 21:28
Příspěvky: 115
Skúšal som 3 do čo mám na vu+duo2 a stále to isté ale keď mi to spraví keď urobím pohyb rukou pred senzorom? Veď to musí byť niečo zo senzorom .Ja to idem poslať na reklamáciu.... Skúšal som iný software.. openpli ,black hole ... Nič nepomohlo...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 16:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 408
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 19 krát
jozopn napsal:
neviem ako mi pomoze dat prec vsetky DO. predsa ich potrebujem k TV/sat :)


Nemyslel som, že ich dáš preč natrvalo, ale len na skúšku, či náhodou to nerobia oni.

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 15:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červen 2017 - 15:40
Příspěvky: 3
Mám stejný problém jaký popisujete. Dost často se mi stává, že VU+ SOLO SE V2 zopakuje po určité době (klidně i řádově desítky vteřin) poslední povel z ovladače který jsem zadal. Stává se i to, že ho vypnu a jdu spát a ráno zjistím že se po chvilce zapnul a běžel až do rána.
Ovladačem to být nemůže: zkoušel jsem ho strčit do šuplíku a stejně se povel po určité době provedl. Přijímacím čidlem také ne, to by se vykonávaly různé příkazy náhodně. Vidím to na chybu v SW. Už jste to někdo rozlouskl?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 20:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
tak pani majstri. uz to niekto opravil? fakt to niesu drogy ani chyba DO.... proste nas VU si zije svoj zivot a nie vzdy mame rovnaky nazor na sledovanu stanicu a potom prichadza zbytocne k napatiu v domacnosti... :)

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 20:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
pata napsal:
Skúšal som 3 do čo mám na vu+duo2 a stále to isté ale keď mi to spraví keď urobím pohyb rukou pred senzorom? Veď to musí byť niečo zo senzorom .Ja to idem poslať na reklamáciu.... Skúšal som iný software.. openpli ,black hole ... Nič nepomohlo...


vyreklamoval si? uznali? napis info pls...

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU solo SE v2 sa sam prepina
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2017 - 15:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2017 - 14:53
Příspěvky: 1
Ahoj, dlouho jsem se tak nepobavil :))

zákazník měl stejný problém, na reklamaci se nic nepřišlo, u mě doma takový problém nebyl, tak jsem si ho nechal, vypadá to na nějaké rušení elektro když to jinde nedělá


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk