e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2018 - 23:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2018 - 20:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Říjen 2007 - 23:55
Příspěvky: 18
Díky moc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2018 - 20:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 70
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 22 krát
Cast manualu pre upravy , zmenu kodov. :smoke:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2018 - 21:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Únor 2011 - 16:35
Příspěvky: 40
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE VTI 13.0.3
este nahodov neviete ako zmenit na stb ovladaci tlacitka vlavo vpravo

pridat ubrat hlasitostz....

klasicky volume +- si chcem dat na ovladanie hlasitosti tv

dik

nieco ako premapovanie tlacitiek

_________________
VU+ UNO 4K SE 13.0.2 VTI


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2018 - 12:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 28.Listopad 2011 - 20:44
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: 2xVuZero-openatv6.2//Ariva 200
Místo/Bydliště: Polička
Poděkoval: 10 krát
Ahoj. Nebyli by kody pro Philips TV.
A kdyz bych chtel ovlada noveho typu dat zpet do tovarniho nastaveni tak jak?
Děkuji


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2018 - 0:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 47 krát
psal jsem ti odpověď již v sekci Vu+ uno 4k, ale tedy ještě jednou :
Tovární nastavení dálkového ovladače :
nastavení: << [TV] + [MENU] >>
t.j. zmačkni najednou [TV] + [MENU], společně držet tak dlouho, dokud LED 3x nezabliká

kód na Philips TV, je jich docela hodně, postupně zkoušej: 10735,10710,10700,10678,10650,10635,10631,10627,10626,10580,10539,10534,10251,10230,10222,10119,10116,10112,10111,10109,10108,10092,10069,10067,10065,10021,10020,10019,10009,10008,10007

ať se zadaří :good:

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 17:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Srpen 2010 - 14:03
Příspěvky: 4
mne sa neda resetovat ovladac od vu...neviem co s tym


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 17:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 70
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 22 krát
Ktory ovladac? starsi ci novy ?
Kazdy sa resetuje inak, ale staci sa "poradit s manualom"


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 18:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Srpen 2010 - 14:03
Příspěvky: 4
asi mesiac mam kupene Vu+zero 4k..a neviem ako resetovat DO tak ako som ho mal nastaveny pred tym..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 18:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9236
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 131 krát
manual od strany 69 .....

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 18:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Srpen 2010 - 14:03
Příspěvky: 4
Bohuzial z ellana mi neprisiel manual ziaden iba vu+zero rychle nastavenie..to je ten problem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 18:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9236
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 131 krát
tak si ho stiahni z vuplus.com od vyrobcu ..... sice nebude po slovensky ale to pochopi kazdy.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 18:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Srpen 2010 - 14:03
Příspěvky: 4
anglictina je pre mna spanielska dedina..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2018 - 11:34 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Listopad 2009 - 0:50
Příspěvky: 521
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 2 krát
@kuakua
Vu+ ZERO 4K Remote Control Unit (RCU) Factory Reset
a.Drz stlacene tlacidla PWR a EXIT aspon 5 sekund
b.Po 5-tich sekundach zablika cervena LED 3-krat a dialkove bude komplet vyresetovane


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Feedfetcher a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk