e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 0:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 815 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 137 38 39 40 41 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 8:16 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3796
Poděkoval: 175 krát
Poděkováno: 410 krát
Jaký vlastně používáš cam manager z atv,nebo gsu?

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 8:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Softcamfeed sem tam instaloval a z něho dal cccam 2.3.0 cccam.cfg jsem přepsal C: linkou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 8:29 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3796
Poděkoval: 175 krát
Poděkováno: 410 krát
Takže CCcam.cfg máš v usr/keys ?

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 8:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Ano, dělal jsem to už snad 50x vždy vše potěšeno do 10minut i s kanalama přes dreambox Edit. Ale zde je nějaký problém. Verze je nejnovější 6. 1 z 24.4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Keď si už spomenul Dreamboxedit, tak voľné programy Ti idú vôbec? A cccam Ti beží vôbec? Spustil si ho cez softcam manager? A trošku som sa zasmial, že si to 50x už robil sám. Veď Ty na nete nehľadáš nič, furt sa vypytuješ na to isté /to isté čo si tu popísal si mi poslal aj v súkromnej správe/. Prehadzuješ image, za 2 dni si tam už mal VTI, Openpli, OpenATV. A už som Ti napísal v súkromnej správe, že príčinu sekania Tvojej vonkajšej linky hľadaj u Tvôjho kamoša. Môžeš tam mať hocijaký image.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Jo ČT24 jede normálně. Jemu to jede i známému co to má od něj. A spustit to umím akorát nenalezeno žádné info. A neseká nejde vůbec


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Tento znak "#" si vymazal zpred linky? Pozri ešte atributy, či sú správne a hlavne cestu na config, či máš dobre. Ináč by som Ti doporučil tam dať doscam a cez webif doscamu zapíš tam tú Tvoju linku.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Ano ten tam nemám vůbec rovnou C: atd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:26 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Popros niekoho, kto Ti to urobí cez Teamviewer, lebo zjavne s tým máš problémy.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:31 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3796
Poděkoval: 175 krát
Poděkováno: 410 krát
Nainstaluj si GSU pro tvůj stroj, v cam manageru stáhni CCcam2.3.1 nebo 2 CCcam.config dej do etc. Pokud je C-line funkční musí to chodit. Před spuštěním musíš vypnou původní cam

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 9:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Březen 2017 - 8:08
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Máš pls odkaz ke stažení?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2018 - 22:27 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 343
Poděkováno: 11 krát
Ja som mu to už odporúčal, ale druhí deň riešia tu somariny.
Pán Pokročilí "Paja602", treba používať položku HLADAŤ . GSU >>> viewtopic.php?f=151&t=53677

_________________
2xVu+Solo4K - OpenATV 6.2 + 28,5E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E - 0,8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 9:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 26
Poděkoval: 15 krát
Zdravim!

openATV 6.1
Mam taky problem,ze sa sat. antena otoci do inej pozicie, na 13° alebo 19,2° vychod
ked je box vo vypnutom stave,standby mode!
Podla info, vraj existuje plugin ktory robi update vo vypnutom stave!
EPG refresh,FastScan su prec!
Velmi rad by som uz vedel preco sa mi ta potvora samovolne pretaca cez den aj v noci!
Dakujem!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 13:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2011 - 12:53
Příspěvky: 173
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
...vypnúť aj plugin openWebif


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 15:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 26
Poděkoval: 15 krát
efly1 napsal:
...vypnúť aj plugin openWebif


To ako kvoli pristupu zvonku?
Mam to zaheslovane!
Plugin som vypnul,cakam na vysledok! :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 16:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2011 - 12:53
Příspěvky: 173
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
...mne to pomohlo, mám podobný problém a taktiež zaheslované.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 16:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 26
Poděkoval: 15 krát
efly1 napsal:
...mne to pomohlo, mám podobný problém a taktiež zaheslované.


Mas u mna pivo ak mi to pomoze :D ,uz ma to poriadne znervoznuje! ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 17:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 26
Poděkoval: 15 krát
csfero napsal:
efly1 napsal:
...mne to pomohlo, mám podobný problém a taktiež zaheslované.


Mas u mna pivo ak mi to pomoze :D ,uz ma to poriadne znervoznuje! ](*,)


Mas tiez DM900 a FW openATV 6.1 ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 16:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 26
Poděkoval: 15 krát
csfero napsal:
csfero napsal:
efly1 napsal:
...mne to pomohlo, mám podobný problém a taktiež zaheslované.


Mas u mna pivo ak mi to pomoze :D ,uz ma to poriadne znervoznuje! ](*,)


Mas tiez DM900 a FW openATV 6.1 ?


Bohuzial problem pretrvava,OpenWebif aj Webinterface vypnute ale antena sa veselo kruti ! :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 16:57 
Online
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2114
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
csfero napsal:
csfero napsal:
csfero napsal:

Mas u mna pivo ak mi to pomoze :D ,uz ma to poriadne znervoznuje! ](*,)


Mas tiez DM900 a FW openATV 6.1 ?


Bohuzial problem pretrvava,OpenWebif aj Webinterface vypnute ale antena sa veselo kruti ! :(


vecer ked vypnes box tak si pozri beziace procesy

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 815 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 137 38 39 40 41 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk