e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2018 - 9:23

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 815 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 134 35 36 37 3841 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 15:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
kde si na to prišiel ?
odskúšal som všetky image , ktoré boli. no. okrem black hole (má najmenej dier) mi žiadny nevyhovoval .
stačí pozrieť na vti - nespočetné množstvo aktualizácii , do mesiaca. a to open webif. to už je moc.
ale každý odhovára od black hole. tak som sa na to dal.
preto som napísal , že je dobré rozširovať vedomosti aj z iných image. aspoň sa to nebude točiť okolo vti.

_________________
ešte žijem ,vuplus solo 4K ,blackhole .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 15:38 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1037
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 44 krát
Chápem. Odskúšal som už aj ja dosť veľa image, mne zase OpenATV vyhovuje.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 16:55 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1847
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 79 krát
Peter, toho sasa nad sebou si nevsimaj. Tie taraniny o dierach on vypisuje vsade stale a pritom jedina diera je ta, co ma medzi usami. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 16:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
ty si nám tu chýbal.

_________________
ešte žijem ,vuplus solo 4K ,blackhole .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1847
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 79 krát
Uz si si zapchal tu dieru ?

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
píš k veci .

_________________
ešte žijem ,vuplus solo 4K ,blackhole .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1847
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 79 krát
Ja prave pisem k veci a ako som ti uz neraz napisal, ty nepis vobec nakolko tomu nerozumies a pises len tie svoje sprostosti. Tarat si mozes na Parabole, ale ani tam tomu uz nikto neveri. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:17 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1037
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 44 krát
Ale chlapci nevaďte sa. Viem, že oneeee ten svoj príspevok sem napísal/myslel ironicky, Ale nech je spokojný s BlackHole, je to jeho vec. Ja zase považujem BlackHole za jeden nedorobený image, do ktorého montujú/pridávajú veci odkukaním z iných image. To je môj názor nato :D

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1847
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 79 krát
Peter a PKT si neskusal ? Kedysi som ho testol a bol dost "rychli".

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:31 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1037
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 44 krát
Skúšal som teraz nedávno 5.7 - ku. No na moje prekvapenie poľskí chlapci do niečoho trafili, je rýchly a stabilný. Odskúšaj si to :)

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 1847
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 79 krát
Kedysi som testol tusim 5.3 a prave ze som bol tiez uz vtedy celkom pozitivne prekvapeny pracou polskych chlapcov.

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2017 - 17:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5165
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
jj , tiež môžem potvrdiť že sa chlapci posnažili ..... :Yahoo!: :good: cez výkednd som ju testoval v F4-Turbo a ide naozaj super je rýchla a zatial funguje #-o a dokonca už aj archív.cz aktualizuje ...... :ROFL: ked bude čas tak ju prasknem do multibootu do solo-4K ..... #-o zaujímavé že základ má s openpli kde som sa napr. v F4 nedokázal moutnúť na iné HDD v sieti a v PKTEAM s tým absolútne žiadny problém nie je ..... :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2017 - 20:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2010 - 17:35
Příspěvky: 18
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Mam verziu 6.1 na VU+Zero a obcas sa mi stava, ze zapnem box a po chvilke sa nalavo hore zacne tocit kolecko, resp. ani sa netoci neustale, ale ako by sa zasekavalo. Asi masina robi nieco na pozadi, ale ani zaboha neviem zistit co. Pocas tohoto box nereaguje absolutne na nic, ziadne tlacitko na ovladaci. Pomoze len tvrdy restart.
Viete prosim pomoct kde mam hladat, alebo na co sa zamerat? Pripadne ci nieco nezapise do logu, ale neviem kde ho hladat.
Vdaka.

P.S: robilo mi to obcas aj na verzii 6.0

_________________
TX-55AS640E | VU+Zero | OpenATV 6.1
HTPC | LibreElec | HK 3490 | JBL ES90 Black


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2017 - 20:22 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1037
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 44 krát
Čo tam máš za pluginy natrepané? Kodi tam máš? Poprípade pozri EPG ako máš nastavené, picony kde máš. Tak toľko na začiatok.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2017 - 20:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5165
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
v zere tie Kodi určite mať nebude ..... [-X lebo to procesor nepodporuje .... pokial viem a Kodi frčia vraj len od 1.3-ky procesoru .... #-o cez ftp : home/root/logs .... :good: urob komplet flesh a máš po probléme ...... možno máš plnú pamäť ...... ](*,)

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2017 - 20:28 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1037
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 44 krát
Tak čistý flash by bolo najlepšie. Kodi som tak všeobecne spomenul :D Mne to robilo aj so skinom HDGlass.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2017 - 13:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Listopad 2011 - 23:48
Příspěvky: 107
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 4 krát
Prosím o dvě rady - jde někde nastavit, aby mi po zapnutí najel rovnou Skylink s mnou vytvořeným TV přehledem, jako jsem to měl na BH?
Aktuálně se mi po zapnutí objeví nejdříve seznam: Skylink, Cs Link...., musím vybrat Skylink, potvrdit a až poté se zobrazí můj TV přehled.

Druhý dotaz je z jiného soudku: na starém Unu jsem používal pouze Cccam 2.3.0, takže OSCAM a jeho konfigurace na ICE kartu, pro UNO 4K SE, je pro mě novinkou.
OSCAM jsem stáhl a nainstaloval přímo z rozhraní OpenATV (tuším v. 11353) a do usr\keys\oscam_atv jsem poslal config (oscam.conf, oscam.server + oscam.user) z příspěvku alfsvk: viewtopic.php?f=344&t=63034&start=80#p637156.

Protože jsem to dělal poprvé, nevím jestli to je správný postup a jestli je to dobrá konfigurace, ale kartu ICE to rozběhlo, tak jsem to dál neřešil.
A teď ten problém, který s tím možná souvisí: vypadává mi zvuk u ČT 24 HD (jinde to nedělá), abych mel tento program se zvukem, musím nejdřív nalistovat a spustit program, který je hned před ním. Když se např. dívám na ČT 1 a pak dám šipku nahoru, vyberu ČT 24 HD a potvrdím, je tento program bez zvuku - nezbývá než se vrátit o program zpět a z něj na ČT 24 HD šipkou doprava přepnout, jinak zvuk nejde.

Předem díky za každou odpověď, která mě posune vpřed.

Edit/
problém s vypadáváním zvuku je vyřešen, viz. tady:
viewtopic.php?f=131&t=53219&p=727432#p727432

_________________
VU+ Uno 4K SE & OpenATV 6.2 & MetrixHD & SAM SSD 850 EVO & Skylink HD, SAM UE65F6400, Denon AVR-X4000 & VMA-I SL & VMA-I SL CENTER & Dali, Canon HF200, Intel NUC Haswell & Akasa Newton H & Kodi, Logitech Harmony 950, QNAP TS-412 Turbo NAS 16TB.


Naposledy upravil(a) Heartwork dne 20.Prosinec 2017 - 21:28, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2017 - 14:02 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1037
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 44 krát
Nastav si napr. prvú stanicu v zozname Skylinku aby sa spustila po zapnutí. Keď si v zozname staníc nastav sa na tú stanicu a stlač Menu/Nastaviť po spustení. A vždy po zapnutí sa spustí táto stanica.
Zvuk, neviem prečo Ti vypadáva.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2017 - 14:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2010 - 17:35
Příspěvky: 18
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
@petersk, @efendy55:
mam tam archiv czsk, csfd a csfd Lite. Nic ine som tam neinstaloval. Na Kodi mam HTPC s LibreElecom. EPG mam nastavene defaultne, akurat epg.dat mam na pripojenom usbecku. Picony mam od chocholouska picontransparent-220x132 - 23.5E a su v adresari \\Root\usr\share\enigma2\picon
Robil som cistu instalaciu, ked som prechadzal na v6.1, ale potom som spravil restore backup user settings a aj restore backup mymetrixlite settings. Mam tam dost vela nastavovaciek, takze by som velmi nerad to vsetko nastavoval zase...hlavne teraz pred vianocami.
Dik.

_________________
TX-55AS640E | VU+Zero | OpenATV 6.1
HTPC | LibreElec | HK 3490 | JBL ES90 Black


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2017 - 14:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9117
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 128 krát
mozno hlada nejake sietove disky ..... ?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 815 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 134 35 36 37 3841 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk