e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2018 - 19:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1652 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 179 80 81 82 83 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2017 - 7:36 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 24 krát
rocne cca 30EUR ale ak nechceš, možeš vyskúšať exodus, alebo salt.

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2017 - 7:07 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 20:20
Příspěvky: 434
satelitni prijimac: Vu+UNO 4K SE
Místo/Bydliště: Pelhřimov
Mám dotaz jak se dostanu do VU+solo2 z venkovní sítě ? Pevnou IP adresu mám .V lokální síti mě OpenWebif chodí!
Router mám od O2 ZyXEL VMG8324

_________________
VU+UNO 4K SE+Vu+ Solo 2+VTI + VU+USB Turbo Tuner DVB-T2 / 500GB HDD+ 2TB USB HDD Motor AMIKO +120 parabola +multibeam MAXIMUM +7 LNB 28.2+23.5+19+13+0.8W+4.8E+4W
USB sat.tuner TS5922SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2017 - 7:11 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 24 krát
pcword napsal:
Mám dotaz jak se dostanu do VU+solo2 z venkovní sítě ? Pevnou IP adresu mám .V lokální síti mě OpenWebif chodí!
Router mám od O2 ZyXEL VMG8324

Port forwarding https://www.youtube.com/watch?v=12fGtDe5wDo

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2017 - 21:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Srpen 2013 - 1:04
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: VU+ Solo2
Místo/Bydliště: MT
Poděkoval: 1 krát
ahojte, má takýto problém : dám nahrávanie programu jednej stanici a v tom momente kompletne vypadnú všetky ostatné stanice (SID nenájdený v PAT). Vymažem nahrávaný program a všetko je zase OK. Mám tam VTI, Twin LNB, 2 koax. Včera sme inak mali poldennú odstávku elektriny, po ktorej mi nešiel box, nepomohol reštart, tak som ho reflashoval. Vyzerá, že mi jeden tuner nejde - prehadzoval som na skúšku koax. Môže to súvisieť ?

_________________
VU+Solo 2, VTI 13.0.0., iFlatFHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2017 - 9:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 501
Poděkováno: 5 krát
tarmac napsal:
ahojte, má takýto problém : dám nahrávanie programu jednej stanici a v tom momente kompletne vypadnú všetky ostatné stanice (SID nenájdený v PAT). Vymažem nahrávaný program a všetko je zase OK. Mám tam VTI, Twin LNB, 2 koax. Včera sme inak mali poldennú odstávku elektriny, po ktorej mi nešiel box, nepomohol reštart, tak som ho reflashoval. Vyzerá, že mi jeden tuner nejde - prehadzoval som na skúšku koax. Môže to súvisieť ?



... a ako máš nadstavené tunery?...... potom sa bude dať poradit viacej... :poklona:
.... a stanice si dal zo zálohy alebo si ich nanovo vyhľadal?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2017 - 9:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Srpen 2013 - 1:04
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: VU+ Solo2
Místo/Bydliště: MT
Poděkoval: 1 krát
tuner A : port A 19,2E Astra, port B 23,5E Astra 3A/3B, DiSEqC A/B, nadstaviť napätie 22KHz :áno, poslať DiSEqC : nie
tuner B : dtto, len tie 2 satelity v opačnom poradí

stanice - zo zálohy

_________________
VU+Solo 2, VTI 13.0.0., iFlatFHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2017 - 13:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1357
Poděkoval: 97 krát
Poděkováno: 245 krát
A proč je máš v opačném pořadí? Když máš Twin LNB, tak je nastavení DiSEqC pro oba výstupy stejné. Oprav si to. A povel DiSEqC také musíš posílat, jinak to přepínat nebude.
Pokud máš poruchu na tuneru, může se dít, to co popisuješ. Zjisti ještě zda se nahrávaný program skutečně nahraje. Jeden tuner by chodil, druhý ne.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2017 - 15:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Srpen 2013 - 1:04
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: VU+ Solo2
Místo/Bydliště: MT
Poděkoval: 1 krát
opravené a už to funguje, veľká vďaka

_________________
VU+Solo 2, VTI 13.0.0., iFlatFHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2017 - 15:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 501
Poděkováno: 5 krát
tarmac napsal:
tuner A : port A 19,2E Astra, port B 23,5E Astra 3A/3B, DiSEqC A/B, nadstaviť napätie 22KHz :áno, poslať DiSEqC : nie
tuner B : dtto, len tie 2 satelity v opačnom poradí

stanice - zo zálohy



... VTronik ma predbehol,..... teda port A a port B u oboch tuneroch rovnaké , jo a režim nadstaviť na jednoduché ( u oboch tuneroch)...... :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2017 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Srpen 2015 - 13:45
Příspěvky: 8
satelitni prijimac: VU+ SOLO SE V2 čierny
Zdravim, mam takyto problem. Pri restarte prijimaca, respektive pri zapnuti z uplneho vypnutia sa mi zapne vzdy a ten isty kanal z druzice 13E (Eleven extra). Chcem aby sa mi pri zapnuti alebo restarte zapol posledny sledovany kanal. Tak to som to mal doteraz. V nastaveniach som zatial nic nenasiel.

_________________
VU+ SOLO SE V2 čierny VTi v. 13.0.1
motor Amiko 3800, LNB Universal DICOM HD Quad


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2017 - 20:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 390
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát
najeď na seznam kanálů - zmačkni menu - tam deaktivovat startovací kanál - ok

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2017 - 21:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Srpen 2015 - 13:45
Příspěvky: 8
satelitni prijimac: VU+ SOLO SE V2 čierny
Super, dik za radu. Už to funguje ako ma.

_________________
VU+ SOLO SE V2 čierny VTi v. 13.0.1
motor Amiko 3800, LNB Universal DICOM HD Quad


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2017 - 17:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2012 - 17:28
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: VU+ Solo SE V2
Zdravím, Mam otázku ...
Mam jeden prijímač od UPC (horizon GO) a na druhy prijímač chcem pouziť svoj VU+ solo SE v2 Dual DVB-S2 stým že si zakúpim na VU+ tuner : Dual DVB-T2/C

Zaujíma či bude možne sledovať a nahrávať TV programy keď použijem CI modul s kartou od UPC.
a ak áno čo je potrebne nadstaviť ( najnovšie VTI mam od ellano ).

Ako posledná vec má zaujíma či bude možné vyžívať aj TV-archív čo mam súčasťou balíka od UPC.
Dôvodom je zrušenie vysielania od skylink.

Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2017 - 22:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2011 - 10:36
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: VU+ Solo2 a Vu+ SoloSE
Místo/Bydliště: Bratislava
Ahoj matej2210,

Trosku si si poplietol vlakno toto je o SOLO2 a ty spominas SoloSE v2. Kazdopadne mam skusenost z kabel UPC a SoloSE, preto ti viem poradit aspon ako to fungovalo mne.

V SoloSE V2 si ponechaj VTI. Tuner zamenis ako pises za Dual T2/T/C. Mne to fungovalo tak, ze mi nahralo vzdy len jednu stanicu (nekodovane resp de-kodovane), ak chces nahravat viac stanic sucasne, bol zaujimavy clanok na konkurecnom webe co a ako ale to bolo asi od Solo4K a novsie..

Ja som to riesil tak, ze som mal odkupene dva CA moduly, jeden v TV a druhy v SoloSE. Horizon GO archiv ti bude fungovat cez PC, tablet, pripadne Android box..

Mozno by nebolo zle si nechat tu UPC haraburdu cez ktoru by si sledoval ako doteraz (ak nedavas prednost CA modulu v TV), akurat v SoloSE by si si nahral co chces a s nahravkou robil dalej co chces.

A este urcite to zavisi aj od kvality signalu co mas od UPC, ale ja som pouzival galvanicky oddelovac (zvykol mi kostickovat obraz oncas). Ak mas aj HBO, tak pouzi rychly SSD disk alebo USB s rychlym zapisom, to HBO valilo bitrate stale cca 15,50mbit.. +/-1 mbit..

P.S. O odkupe CA modulov hovorim preto, lebo (3-4 roky dozadu) mi ponukali prvy CA modul za 2,90€ mesacny najom a druhy az za 6€ mesacny najom, CIze dat skoro 9€ mesacne za CA moduly bolo chore. K tomu este balik Netu s TV..

_________________
Vu+ Solo2 = UPC Direct (freeSAT) 0,8W
VU+ SoloSE = UPC kabel BA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2017 - 20:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 748
satelitni prijimac: Optibox Koala, VU+ SOLO 2
adresar [bin] a jeho obsah.
je normalne ze v adresari [bin] mam kopu suborov ktore maju rovnaku velkost a co som pozeral aj rovnaky obsah?
konkretne: 4x subor s velkostou 930888B, vsetky rovnaky obsah. potom skoro 100 suborov s velkostou 720244B. co som zopar porovnal, tak zase vsetky rovnake.
patram po pricine, preco mam flash plnu na 88%, aj ked tam nemam az tak vela doplnkov. a prave aj tie, co som tam mal funkcne, tak niektore vypadli. napr. archivyczsk mi takto odisli, a nejde preinstalovat, ze nedostatok miesta.
je pravda, ze tam mam starsiu verziu 2.1.6.1, uz vyse dva roky, ale nejak nemam cas preinstalovat.
ci 88% zaplnenie flash je normalne?

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2017 - 20:37 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 24 krát
Prečo máš flash plnú musíš vedieť len ty, koľko pluginov si do nej a s prepáčením... Mám 4 roky solo2 a ani raz som neriešil obmedzenie pri inštalácií doplnkov. Za ten čas ,čo si tu písal tento príspevok si mohol mať v boxe nový image. Následne zopár minút pre softcam, seting a nejaký ten plugin a máš čistý box bez duplikátov.

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2017 - 0:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 393
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 33 krát
Nejsem zastáncem toho mít neustále v stb nejnovější verzi img ale mit ve VU img myslim z května 2015 je .....
Poslechni matov z příspěvku nade mnou a máš klid buď zůstaň u BH nejnovější verze je 3.0.4 nebo přejdi na VTi 11.0.2 ....... jinak pokud si zastáncem mít v stb kde jaký plugin čím víc tím líp tak použij plugin flashexpander nebo instni čistý img použij multiboot a usb aspoň 32GB kvůli rychlosti a můžeš instalovat jeden plugin za druhým :D

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 0:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 69
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Ahoj. Mám solo2 a testujem openpli 6.1. Nevie niekto poradiť ako nainštalovať hbbtv? Skúšal som rôzne možnosti ale nefunguje mi hbbtv.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 0:25 
Ahoj. Mám solo2 a testujem openpli 6.1. Nevie niekto poradiť ako nainštalovať hbbtv? Skúšal som rôzne možnosti ale nefunguje mi hbbtv.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vu Solo2 diskusia
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2018 - 0:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Říjen 2010 - 18:43
Příspěvky: 69
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Ahoj. Mám solo2 a testujem openpli 6.1. Nevie niekto poradiť ako nainštalovať hbbtv? Skúšal som rôzne možnosti ale nefunguje mi hbbtv.

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku

_________________
Opticum HD X403P, model: ALi-3602, SW verze: 06020200_1.1.70 EMU, HW verze: ALI-HD3-LV-VER3.0, LOADER VERSION: M3602B 1.1.3

VU+ SOLO2, Openpli 4.0 PLi-OE, Firmware version: 4.0, Driver Date: 3.13.5+20151201-r0.1, Kernel version: 3.13.5, Gui version: 2016-02-12, motor SG-2100


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1652 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 179 80 81 82 83 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: gomb a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk