Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 02.Březen 2021 - 12:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2021 - 10:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2021 - 22:01
Příspěvky: 6
Poděkoval: 2 krát
Dobrý den,
aký image dokáže dekódovať kabelovou UPC, Cl slot s kartou (řádně zakoupenou a placenou)
Mám interný FCB tuner DVB-C a můžu sledovat jen nezakódované programy.
V menu se mi karta sice načte ale skončí to hláškou inicializace kroku 1/5 hotovo a dal se nedostanu.
Mám VU+duo4K SE s image VTI 15.0.0. Mám i OCTAGON 4008 s open ATV a tam karta normálně funguje, nic jsem nemusel nastavovat.
Děkuji za rady a pomoc.
Vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2021 - 11:09 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1410
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 116 krát
Skús vo vti stiahnuť plugin ciplushelper a nainštalovať malo by to pomôcť.

viewtopic.php?f=452&t=74933&p=790926&hilit=Ciplushelper#p790926

viewtopic.php?f=357&t=75460&p=795746&hilit=Ciplushelper#p795746

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2021 - 10:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2021 - 22:01
Příspěvky: 6
Poděkoval: 2 krát
Dobrý den,
děkuji za radu. Vyzkoušim o víkendu a dam vědět jak jsem dopadl.
vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2021 - 10:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2021 - 22:01
Příspěvky: 6
Poděkoval: 2 krát
Dobrý den,
tak to nepomohlo. Ciplushelper je nainstalovaný (zelený) a když dám rozhraní Cl modulu a najedu na Conax CA tak se objeví "čekám na Cl..." a nepomůže ani restart. Když najedu na rozhraní Cl modulu - volba, je tam -slot 1 - conax CA, po kliknutí na "upravit" jsem přidal kanály UPC a i program Prima max HD, kdyby se museli přidávat jednotlivě, ale je to stejné. HD programy zkrátka nemůžu přehrávat. Podporu vysoké přenosové rychlosti mám povoleno. Ještě jeden dotaz, kdybych nainstaloval Open ATV, přijdu o již nahrané pořady na HDD?
Budu vděčný za jakoukoliv radu a pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2021 - 11:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 513
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 31 krát
o nahrávky by jsi přijít neměl , ale nesmíš formátovat jen mount


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2021 - 11:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2021 - 22:01
Příspěvky: 6
Poděkoval: 2 krát
Dík za rychlou reakci. Opetn ATV mám na "flešce", našel jsem návod na netu o instalaci, tak nevím jestli to bude i formátovat. Tak moc tomu nerozumím.
vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2021 - 12:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 18:36
Příspěvky: 15
Poděkováno: 7 krát
Nahrávky máš pravdepodobne na HDD tak po nainštalovaní image sprav len mount HDD bez formátovania


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2021 - 12:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2021 - 22:01
Příspěvky: 6
Poděkoval: 2 krát
Děkuji za reakce, večer provedu a dám vědět, zda se vyřešil původní problém.
vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+duo4K SE a karta UPC
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2021 - 13:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2245
Poděkoval: 127 krát
Poděkováno: 337 krát
bacharik napsal:
Dík za rychlou reakci. Opetn ATV mám na "flešce", našel jsem návod na netu o instalaci, tak nevím jestli to bude i formátovat. Tak moc tomu nerozumím.
vlado
Pokud provedeš instalaci správně, tak se HDD mountne samo po restartu. V případě, že ho systém neuvidí, potom to budeš muset udělat manuálně, ale nepovoluj formátování disku. Jelikož máš disk provozovaný v jiném image s Enigmou, tak bude naformátovaný pravděpodobně na ext4, což by měl image OATV poznat a mountnout disk automaticky.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk