Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2021 - 15:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2019 - 21:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2019 - 12:26
Příspěvky: 9
Poděkováno: 1 krát
dlhe_pole napsal:
EnoSat napsal:
hmm, to ti napisal o 13:44 - aby si otocil prijmac a kukol stitok a o 22:57 sa ti ho podarilo skontrolovat


to je sice pekne, lenze si mu nenapisal postup ako to ma otocit, co je to stitok a co na nom ma vlastne hladat.. :D .. to neni len tak ze otoč..



Presne tak,jen jsem to tu nechtel psat naplno :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 15:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 108
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím pánové.
tak se to stalo, že po dlouhé době se ke mne dostal do ruky fungl nový box a tím byl VU+zero V2
... říkal jsem si, že určitě v boxu nenechám ten původní image, a nahraji tam VTI 13 a nebo 14
Každopádně jsem byl ale zvědav, zda již prodejce tam nenarval něco svého, třeba OpenPli a pod.
Nicméně po zapnutí boxu tam naskočil nějaký mne neznámý... image, takže jsem box vypnul (na kolíbce) a už jsem tam dozadu narval flešku... s VTI13....
po přeflešování, vypnutí, vyjmutí felšky, a opětovném zapnutí... Naskočila přivítaví obrazova VTI (s modrými podélnými pruhy) a po dvou vteřinách se ztratila a už se pak nic nedělo.
Takto to bylo i s jinými Image. ani HDMU, no prostě nic. nakonec jsem tam nahodil zpět image z ABcomu
a box jsem prostě nerozjel
Nevíte kde byla chyba?
Propojení boxu bylo přes HDMI na TV.
s jiným boxem a tím stejným HDMI kabelem nebyl problém.

Box už jsem sice poslal zpět. tak nemohu nijak dále laborovat... ale do budoucna by ne zajímalo, zda se něco podobného stalo i Vám.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 15:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 211
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 43 krát
@ elektrikar05
Stacilo pohladat, nie si prvy.. :D :smoke:
A nemusel si to posielat..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 17:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 108
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Ahoj VeslyX

psal jsem na jiném vlákně a odpověd jsem dostal takovou, že mi přeposlal kratké_pole odkaz zde.

měl jsem problém s image V2 na novém vu+zero. zobrazila se pouze uvítací obrazovka VTI a pak už byla jen tma (ani diody LAN neblikaly, a ani na předním panelu dioda nesvítila - mrtvo)
nešlo to a po instalaci image ( a poté i několik typů), tak neuspěšně.
Stáhl jsem si, zatím tvůj link, a doufám, že se povede jej stáhnout celý.
Jen mám otázku, POvede se nainstalvoat z USB beckup??? nebo musím instalovat prvně VTI a pak beck UP, protože, jak tam kopnu VTI pro USB, tak už si s beckUpem ani neškrtnu.

Dík za odpověd. zítra bych se na to vrhnul.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 17:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 108
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
už mám doma ten samý ale nový.
Takže díky tvému odkazu se mi snad povede to tam nacpat. Už jsme psal i do toho vlákna... jen jsem tam napsal otázku, zda mi to z toho USB vezme BeckUp verzi pro jiný image?
neb v tom VU je původní (asi z ABcomu.)

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2020 - 8:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 108
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
kratke_pole napsal:
@ elektrikar05
Stacilo pohladat, nie si prvy.. :D :smoke:
A nemusel si to posielat..

takže se chytne ten box i s tím backUP image verzi? - tak jako by to byla normální verze?
dík za info.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2020 - 9:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 108
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
nečekal jsem tedy na info.
a potvrzuji.
sice byla chvilka napětí... ale... JEDE.
díky moc kluci,
už tam jdu nahodit svůj VTI 13, kde mám už nastavené složka a jiné drobnosti.
díky ahoj

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Naposledy upravil(a) elektrikar05 dne 01.Březen 2020 - 21:34, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2020 - 18:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 531
Poděkováno: 6 krát
elektrikar05 napsal:
nečekal jsme tedy na info.
a potvrzuji.
sice byla chvilka napětí... ale... JEDE.
díky moc kluci,
už tam jdu nahodit svůj VTI 13, kde mám už nastavené složka a jiné drobnosti.
díky ahoj



človek sa učí celý život.... :good: držím palce..... :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2020 - 20:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Prosinec 2007 - 14:28
Příspěvky: 106
Místo/Bydliště: žilina
Poděkoval: 4 krát
nechce sa mi zakladať kôli VU+ Zero nove vlákno tak skúsim tu... nahral som tam OPENATV 6.3 a v pluginoch v rozsireniach tam nevidim Kodi . Na vu plus zero 4K ho využívam no tato lacnejšia verzia ho nepodporuje? ci ako to je? pripadne ho v ponuke nezobrazi lebo je v prijimaci malo miesta v pamati?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2021 - 21:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Březen 2006 - 20:41
Příspěvky: 37
satelitni prijimac: Ariva 200
Místo/Bydliště: Liptovský Mikuláš
Dnes som do nového Zera V2 skúšal nahrať novy images OpenPli 8.0 a zero nenabotuje. Skúšal som nahrať VTi aj OpenATV všetko vezme, dokonca aj penPli 7.3 vezme, len poslednu OpenPli 8.0 neberie. Chlapi nevie niekto poradiť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2021 - 22:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 211
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 43 krát
Ked zostane pri boote stat tak ho natvrdo vypni a za minutku zapni, mal by nabehnut.
Cez rs232 si mozes aj pozriet preco nepokracuje v start scripte pri boote po flash.
Ak chces pri prepinani z prg na prg cakat az nabehne obraz cca 1 -2 a viac sek tak poskusaj.
Este je to surove, nie je moc o co stat zatial.
Je to prerobene, ine lib, api python atd ale co je v repozitaroch vcelku chodi aj na zere.
Na solo 4k ide zatial dobre bez zelenacov,.
Na zero som dal nazad 7.3, solo 4k este par dni poskusam nez pojde nazad BH img.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2021 - 9:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Březen 2006 - 20:41
Příspěvky: 37
satelitni prijimac: Ariva 200
Místo/Bydliště: Liptovský Mikuláš
Všetko som skúšal, každy soft to vezme len z OpenPli 8.0 je problém. Tak som nahral OpenPli 7.3 a ten v pohode chodí. Mňa len zaujímalo či niekto nemá podobné skúsenosti. Do starého VU Zero ho asi nainštalujete, len do VU Zero V2 to nejde.Asi ten soft neni určený pre V2 Zero. Napíšte nniekto kto to skúšal.


Naposledy upravil(a) kokso dne 14.Leden 2021 - 9:17, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2021 - 9:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 108
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
a proc tam nehodis, osvedceny image VTI 14.0.6 nebo novejsi.
a tahas na Vu zero jine ....
vyzkousej. 14.0.6 a hotovo.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2021 - 10:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Březen 2006 - 20:41
Příspěvky: 37
satelitni prijimac: Ariva 200
Místo/Bydliště: Liptovský Mikuláš
elektrikar05 napsal:
kokso

a proc tam nehodis, osvedceny image VTI 14.0.6 nebo novejsi.
a tahas na Vu zero jine ....
vyzkousej. 14.0.6 a hotovo.


Nechcem tu polemizovať o vhodnom images, ale ja som sa pýtal na konkrétnu OpenPli 8.0....do budúcna možno narazí niekto na podobný problém.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2021 - 11:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 211
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 43 krát
Zrejme nemusi byt zero v2 ako zero v2.
Prve serie mali zdroj s dutinkou, nove serie maju kolicek,
rovnako ako zero 4k. Ide sice len o mech prevedenie
ale rozdiel moze byt na doske aj v inom.
Zatial som novu seriu nekuchal, ja mam v2 z prvej serie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2021 - 11:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2019 - 12:26
Příspěvky: 9
Poděkováno: 1 krát
Někdy to prostě blbne.Udělal jsem cca 10 VuZero a na první pokus tak 50%.Někdy to prostě blbne.Třeba včera pro kamaráda - 5x flash, než se provedl korektně. Použita známá funkční USB FLASH a celkem 2 různé image.
Při FLASH se Zero chová jinak při PLI než Vti, PLI po finish akce krásně bliká, při VTi mžourá.
Než vždy je to chyba uživatele.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk