e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Duben 2020 - 5:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 57 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2020 - 2:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3048
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
:) Ano, změna skinu má vliv na překlad. Uznávám, že základní skin má opravdu velkou spoustu pravopisných chyb, chybějících písmen, a opravdu nevím, který "dement" to překládá.
Já léta letoucí používám Shamannův skin Full HD Glass 17 (předtím jeho předchozí verze), a ten je naprosto v pořádku. Pokud vím, tak i ostatní skiny, včetně oblíbeného "merlina" taky fungují bezvadně...

Na black Hole je dost funkcí, které už nepoužívám, či nepotřebuji (např. AutoCam) , na druhé straně mi tam třeba chybí takovů "blbůstka" , že v seznamu programů je zvýrazněn program, který je právě nahráván, a další podobné "vychytávečky"...
:poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2020 - 8:15 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 649
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 353 krát
stouralik napsal:
Dneska jsem znovu nahrál novou VTi , funguje hezky , ALE co je tam gramatických CHYB :!:


V default skinu u VTI staci zmenit font (je jich tam nekolik ale neptej se mne uz ktery to je), a bude i diakritika, hold ti "zapadni soudruzi" tam maji font bez cz/sk znaku.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2020 - 14:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2765
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 162 krát
stouralik napsal:
Máte někdo kontakt na "západní soudruhy " , že bych tam napsal, kde mají chyby v překladu ...

http://code.vuplus.com/index.php?action=start
mozes sa zapojit
:book:
alebo len diskutovat
https://www.vuplus-support.org/wbb4/

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2020 - 14:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3048
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
:D Tak diskutovat na stránkách Black hole klidně můžete - o tom by mohl povídat kolega oneeeee... Valný smysl to ale nemá, a pokud to sleduju, tak nesouhlasné komenty a stížností jsou posílány "dopryč" a stěžovatel bývá dehonestován jako nějaký "blbec" a nejednou mu jue hrozeno blokací... Tak raději "už mlčím" :lol:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2020 - 23:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2008 - 0:14
Příspěvky: 151
satelitni prijimac: DM800 PVR, VU+ Uno 4K
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 15 krát
Funguje v BH dobře ten VU+ Turbo tuner? Myslím, jestli tam dobře funguje DVB-C a dekóduje to správně kanály. Já používám VTI a jsem s ním spokojený. Ale 1x za měsíc musím vytáhnout CI modul a strčit do televize, aby se stáhly nové kódy (přes ten externí USB tuner to asi nestahuje kódy).

_________________
VU+ Uno 4K, VTI image
DM800 HD PVR, Gemini image


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2020 - 8:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 23:47
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: UNI-BOX 9060 CRCI HD a VU+
Místo/Bydliště: Holesov
chocholousek napsal:
stouralik napsal:
Dneska jsem znovu nahrál novou VTi , funguje hezky , ALE co je tam gramatických CHYB :!:


V default skinu u VTI staci zmenit font (je jich tam nekolik ale neptej se mne uz ktery to je), a bude i diakritika, hold ti "zapadni soudruzi" tam maji font bez cz/sk znaku.


Aha , vyzkouším , netušil sem , že změna skinu či fontu napraví takové věci . :D
Počítal jsem s tím , že překlad je prostě danej . ](*,)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2020 - 11:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3455
Poděkoval: 40 krát
Poděkováno: 146 krát
@havana, vydrž do září :)
viewtopic.php?f=484&t=75669

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2020 - 13:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3048
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
:) Díky za typ - do září já klidně vydržím. Spíše to vypadá, že že ho přinese Ježíšek (s mojí pomocí). Ale je to Dreambox :!: A právě od něj mně dříve pravověrní dreamboxáři odrazují - na rozdíl od VU+ slabá až minimální podpora, nutnost speciálních plugínů (koncovka deb.).... Uvidíme dle parametrů "Dreambox Seven Ultra HD", ale už Dreambox DM920 Ultra HD u mne v souboji s VU+Ultimo prohrává. Seven Ultra se dvěma sloty na tunery - tzn, 1x quad tuner FBC DVB-S2X + druhý volný (možnost DVB-T2) a s možností 2.5 i 3.5 palcového HDD, novým procesorem asi dobíhá možnosti VU+Ultimo 4K, ale stále asi zůstane slabší podpora SW... Snad i VU+ přijde s nějakou novinkou v nejvyšší třídě..
Každopádně děkuju za upozornění..
:poklona: :thankyou:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2020 - 14:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1575
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 125 krát
aká slabá minimálna podpora to píšu samozrejme len vučkari a že do OE 2.5 idú deb baličky je hádam samozrejmosť

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2020 - 18:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3048
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
:D Právě že to nepíší VUčkáři, ale dříve zarytí Dreamboxáci!!! Nedostatek kompatibilních plugínu, malá výběr image, omezené skiny.... "Dreambox už není to co býval" - To nejsou má slova to tvrdí dříve bezvýhradný Dreamboxár _ a vychvaluje mi VU+ Ultimo 4K !!! Já rád vyzkouším, ale zatím VU+ vítězí...
:poklona: :poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2020 - 18:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4088
Poděkoval: 224 krát
Poděkováno: 445 krát
Tady snad nejde o počet image ale o to jak jsou funkční. To jako měníš image a skiny každý den několikrát ?

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2020 - 13:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 3048
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 401 krát
Poděkováno: 622 krát
:) To jistě ne, ale je dobré mít na výběr s více alternativ - každý si vybere. Já dlouhou dobu používal Black Hole, ale nakonec jsem došel k Vti. Ostatní možné image jsem vyzkoušel a vždy mi z nějakého důvodu nevyhovovaly. Naposledy OpenATV už vypadalo, že by mohlo nahradit Vti, ale po aktualizaci přestal korektně fungovat HD Glass17 zobrazení kanálů PIP+PIG, takže byl návrat k Vti - tento problém je už údajně odstraněn, tak až budu mít čas, opět vyzkouším...
Já mám satelit spíše jako hračku pro dospělé :lol: :lol:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2020 - 11:27 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 441
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 21 krát
no kdo si hraje nezlobí a kdo vybírá ten přebere , stejně pro mě solo4K velmi dobrej , ale na
na Duo obraz lepší a na DM8000 mám lepší obraz než na DM920 , ale vždy je to subjektivní


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2020 - 17:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2019 - 11:23
Příspěvky: 25
Poděkoval: 3 krát
V čom je obraz na DM8000 lepší ako na DM920UHD? Predpokladám pri rozlíšení FHD. Tiež chcem DM920UHD namiesto DM7020V2 a nerád by som horší obraz vo FHD ... :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2020 - 17:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1575
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 125 krát
subjektívne dojmy už to prišlo aj sem

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2020 - 19:44 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 441
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 21 krát
ivo.f.doma : DM8000 má u mě měkčí podání obrazu než nové mašiny (DM920) ale je fakt , že na LG
oled to není tolik znát jako na starém Samsungu s Led podsvícením


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2020 - 8:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2019 - 11:23
Příspěvky: 25
Poděkoval: 3 krát
To asi ide doladiť "ostrosťou škálovania" v menu AV. Dik za info.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 57 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk