e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2020 - 21:26

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2019 - 21:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2019 - 12:26
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
dlhe_pole napsal:
EnoSat napsal:
hmm, to ti napisal o 13:44 - aby si otocil prijmac a kukol stitok a o 22:57 sa ti ho podarilo skontrolovat


to je sice pekne, lenze si mu nenapisal postup ako to ma otocit, co je to stitok a co na nom ma vlastne hladat.. :D .. to neni len tak ze otoč..



Presne tak,jen jsem to tu nechtel psat naplno :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 15:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 92
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím pánové.
tak se to stalo, že po dlouhé době se ke mne dostal do ruky fungl nový box a tím byl VU+zero V2
... říkal jsem si, že určitě v boxu nenechám ten původní image, a nahraji tam VTI 13 a nebo 14
Každopádně jsem byl ale zvědav, zda již prodejce tam nenarval něco svého, třeba OpenPli a pod.
Nicméně po zapnutí boxu tam naskočil nějaký mne neznámý... image, takže jsem box vypnul (na kolíbce) a už jsem tam dozadu narval flešku... s VTI13....
po přeflešování, vypnutí, vyjmutí felšky, a opětovném zapnutí... Naskočila přivítaví obrazova VTI (s modrými podélnými pruhy) a po dvou vteřinách se ztratila a už se pak nic nedělo.
Takto to bylo i s jinými Image. ani HDMU, no prostě nic. nakonec jsem tam nahodil zpět image z ABcomu
a box jsem prostě nerozjel
Nevíte kde byla chyba?
Propojení boxu bylo přes HDMI na TV.
s jiným boxem a tím stejným HDMI kabelem nebyl problém.

Box už jsem sice poslal zpět. tak nemohu nijak dále laborovat... ale do budoucna by ne zajímalo, zda se něco podobného stalo i Vám.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 15:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 142
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 39 krát
@ elektrikar05
Stacilo pohladat, nie si prvy.. :D :smoke:
A nemusel si to posielat..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 17:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 92
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Ahoj VeslyX

psal jsem na jiném vlákně a odpověd jsem dostal takovou, že mi přeposlal kratké_pole odkaz zde.

měl jsem problém s image V2 na novém vu+zero. zobrazila se pouze uvítací obrazovka VTI a pak už byla jen tma (ani diody LAN neblikaly, a ani na předním panelu dioda nesvítila - mrtvo)
nešlo to a po instalaci image ( a poté i několik typů), tak neuspěšně.
Stáhl jsem si, zatím tvůj link, a doufám, že se povede jej stáhnout celý.
Jen mám otázku, POvede se nainstalvoat z USB beckup??? nebo musím instalovat prvně VTI a pak beck UP, protože, jak tam kopnu VTI pro USB, tak už si s beckUpem ani neškrtnu.

Dík za odpověd. zítra bych se na to vrhnul.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2020 - 17:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 92
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
už mám doma ten samý ale nový.
Takže díky tvému odkazu se mi snad povede to tam nacpat. Už jsme psal i do toho vlákna... jen jsem tam napsal otázku, zda mi to z toho USB vezme BeckUp verzi pro jiný image?
neb v tom VU je původní (asi z ABcomu.)

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2020 - 8:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 92
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
kratke_pole napsal:
@ elektrikar05
Stacilo pohladat, nie si prvy.. :D :smoke:
A nemusel si to posielat..

takže se chytne ten box i s tím backUP image verzi? - tak jako by to byla normální verze?
dík za info.

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2020 - 9:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Leden 2011 - 21:21
Příspěvky: 92
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
nečekal jsem tedy na info.
a potvrzuji.
sice byla chvilka napětí... ale... JEDE.
díky moc kluci,
už tam jdu nahodit svůj VTI 13, kde mám už nastavené složka a jiné drobnosti.
díky ahoj

_________________
VU+ Solo 4K, VU+Solo2, 2x HDD
23,2E - 19,2E - 13,0E - 0,9W, Sk.li.k, U.P.C, TnK (PL) serv.


Naposledy upravil(a) elektrikar05 dne 01.Březen 2020 - 21:34, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2020 - 18:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 530
Poděkováno: 6 krát
elektrikar05 napsal:
nečekal jsme tedy na info.
a potvrzuji.
sice byla chvilka napětí... ale... JEDE.
díky moc kluci,
už tam jdu nahodit svůj VTI 13, kde mám už nastavené složka a jiné drobnosti.
díky ahoj



človek sa učí celý život.... :good: držím palce..... :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ ZERO v2
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2020 - 20:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Prosinec 2007 - 14:28
Příspěvky: 106
Místo/Bydliště: žilina
Poděkoval: 4 krát
nechce sa mi zakladať kôli VU+ Zero nove vlákno tak skúsim tu... nahral som tam OPENATV 6.3 a v pluginoch v rozsireniach tam nevidim Kodi . Na vu plus zero 4K ho využívam no tato lacnejšia verzia ho nepodporuje? ci ako to je? pripadne ho v ponuke nezobrazi lebo je v prijimaci malo miesta v pamati?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk