e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Červenec 2019 - 8:07

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2019 - 20:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2019 - 20:22
Příspěvky: 16
Poděkoval: 3 krát
Zdravím, som nováčik a nikde som nenašiel info, mám otázku či VU+ Duo funguje korektne so Smart kartami od poskytovateľa freeSAT.

Neviem či VU+ Duo spĺňa:
- Kódovanie v MPEG-4
- Smart kartu typu Irdeto ICE od freeSAT-u (CI+)

Systém OE: openvuplus 3.0
Verzia firmvéru: VTi 11.0.2 (2017-08-22-vti-master-release (113e92d91))
Verzia jadra / Dátum ovládačov: 3.9.6 / 3.9.6-r22-20151124

Ďakujem veľmi pekne :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 7:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Únor 2019 - 9:26
Příspěvky: 14
Místo/Bydliště: jižníčechy
Poděkováno: 2 krát
Ano funguje ! Vše je na tobě jak si nastavíš softcams ( oscam / ccamd atd ) .
Vše je
viewforum.php?f=165

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900
skype:emilsat
původní nick : emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 12:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2019 - 20:22
Příspěvky: 16
Poděkoval: 3 krát
Ja mám Cccam 2.3.0, je tu nejaký návod na to? Či stačí Smart kartu iba vložiť do portu a bude to hneď fungovať, či treba niečo nastaviť? Som tu nový.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 12:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2014 - 17:12
Příspěvky: 38
ked si tu novy tak citaj !! je tu toho popisaneho mrte o cccshitcame aj o tom jak sa dokaze na tajnasa podelit s cinskymi servermi v pripade ze mas box na nete


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 16:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2019 - 20:22
Příspěvky: 16
Poděkoval: 3 krát
cableguru napsal:
ked si tu novy tak citaj !! je tu toho popisaneho mrte o cccshitcame aj o tom jak sa dokaze na tajnasa podelit s cinskymi servermi v pripade ze mas box na nete

Ako som písal mám v záujme využívať Smart kartu od freeSAT-u (čo najjednoduchšie) neplánujem sa napájať na externé servery :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 18:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2014 - 17:12
Příspěvky: 38
co najjednoduchsie je zobrat od nich box a kartu ..
nikto tu nepise o ziadnych externych serveroch, ale o priblblom cccshitcame ktore pouziva kazde zaciatocnicke jelito..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 19:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2400
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 127 krát
scam a gbox - vlozis kartu a pozeras :D

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 21:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2019 - 20:22
Příspěvky: 16
Poděkoval: 3 krát
EnoSat napsal:
scam a gbox - vlozis kartu a pozeras :D

Čiže netreba nič špeciálne nastavovať? :)

cableguru napsal:
co najjednoduchsie je zobrat od nich box a kartu ..
nikto tu nepise o ziadnych externych serveroch, ale o priblblom cccshitcame ktore pouziva kazde zaciatocnicke jelito..

To hej, ale keď mám to Duo, tak chcem použiť to, zatiaľ to chcem použiť aby to fungovalo "out of box", neskôr sa budem tomu venovať, učiť sa aby som mohol využiť z toho plný potenciál :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2019 - 11:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 383
Poděkováno: 19 krát
můžeš použít GSU a tam stáhneš různé cam , trochu postudovat by neškodilo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2019 - 12:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2433
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 51 krát
věru tak trocha snahy než furt se nechat vodit za ručičku

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2019 - 13:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2019 - 20:22
Příspěvky: 16
Poděkoval: 3 krát
Takže dostal som Smart kartu od freeSAT-u, dal som ju do prijímača, dal som automaticky vyhľadať stanice (škúšal som aj ručne s parametrami: Transponder - BSS01, Satelit - Thor 5, Frekvencia - 11.938, Polarizácia - H, Formát - DVB-S, Symbol rate - 28000 a FEC - 7/8), programy to vyhľadalo, vidím aj EPG, ale nevidím obraz, obraz je čierny. Nejaký hint kde by mohol byť problém? :/

Mám nainštalovaný Cccam 2.3.0 na VTi 11.0.2 (2017-08-22-vti-master-release (113e92d91))


Naposledy upravil(a) tomsk dne 11.Červenec 2019 - 16:36, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2019 - 14:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1747
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 292 krát
A co zvuk, slyšíš??? Pokud ne, tak karta nedekoduje.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: VU+ Duo s freeSAT
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2019 - 16:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Červenec 2019 - 20:22
Příspěvky: 16
Poděkoval: 3 krát
Všetko vyriešené, chyba bola u mňa, lebo smart karta ešte nebola aktivovaná, zdá sa že všetko funguje ako má. :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk