e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Prosinec 2018 - 15:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 815 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 137 38 39 40 41
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 17:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
EnoSat napsal:
csfero napsal:
csfero napsal:

Mas tiez DM900 a FW openATV 6.1 ?


Bohuzial problem pretrvava,OpenWebif aj Webinterface vypnute ale antena sa veselo kruti ! :(


vecer ked vypnes box tak si pozri beziace procesy


To kde mam pozriet?
Neviem kde vidiet tie bezaice procesy po vypnuti boxu!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 18:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4113
Poděkoval: 214 krát
Poděkováno: 271 krát
Cez telnet a prikaz top.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 19:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
peter54 napsal:
Cez telnet a prikaz top.


Dakujem nasiel som to ale mudrejsi nie som z toho!
Co znamena to 1 zombie?
118 total - 1 alebo 2 running(meni sa) 116 sleeping - 0 stopped a 1 zombie
Tieto udaje su rovnake ,ci je box zapnuty alebo vypnuty!

[url][URL=http://www.imageworld.sk/]Obrázek[/url][/url]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 22:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3192
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
asik totoky: https://sk.wikipedia.org/wiki/Zombi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 23:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
dlhe_pole napsal:

Nahodil som na skusku Hyperion 6.1 ale v nastaveni tam nie je ani jeden z tunerov! :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 23:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4113
Poděkoval: 214 krát
Poděkováno: 271 krát
Ten top je ti na figu. Ze tam bezi enigma vieme aj bez topu. Pluginy co bezia top neukaze. Zostava len trpezlivo vyhadzovat pluginy, mozno nejaky aktualizovac bouquetov. Webif mozes dat nazad, ten to urcite nerobi. Pozri aj casovace.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 17:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2154
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 106 krát
csfero napsal:
peter54 napsal:
Cez telnet a prikaz top.


Dakujem nasiel som to ale mudrejsi nie som z toho!
Co znamena to 1 zombie?
118 total - 1 alebo 2 running(meni sa) 116 sleeping - 0 stopped a 1 zombie
Tieto udaje su rovnake ,ci je box zapnuty alebo vypnuty!
Obrázek


vypni ten rcu planovac

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 17:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
EnoSat napsal:
csfero napsal:
peter54 napsal:
Cez telnet a prikaz top.


Dakujem nasiel som to ale mudrejsi nie som z toho!
Co znamena to 1 zombie?
118 total - 1 alebo 2 running(meni sa) 116 sleeping - 0 stopped a 1 zombie
Tieto udaje su rovnake ,ci je box zapnuty alebo vypnuty!
Obrázek


vypni ten rcu planovac


Dakujem za radu,bol by som rad keby som vedel ako vypinat tie beziace procesy,
moc to neovladam cez ten telnet,mozem poprosit ako na to?
Vdaka!
Teraz som nasiel - kill a cislo procesu,skusim


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 20:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4113
Poděkoval: 214 krát
Poděkováno: 271 krát
Rcu scheduler s tym nic nema. Vykasli sa na telnet, cely paskvil sa deje v enigme. Musi tam byt nejaky plugin alebo nastavenie, ktore prepina stanice, snad kvoli epg alebo update bouquetov, alebo nahravaniu.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 20:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
peter54 napsal:
Rcu scheduler s tym nic nema. Vykasli sa na telnet, cely paskvil sa deje v enigme. Musi tam byt nejaky plugin alebo nastavenie, ktore prepina stanice, snad kvoli epg alebo update bouquetov, alebo nahravaniu.


No ano ale kde a aky plugin?
Nechapem ako je to mozne,neni to otestovane, ak ano tak iba s antenou na pevno?
To je na nervy,rano vstanem o 6tej na displeji napr. 3hod.16min,uz viem ,ze je zle,antena pretocena,
box zamrznuty! :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 22:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4113
Poděkoval: 214 krát
Poděkováno: 271 krát
Este jedna vec ma napada, skus tuto vsetko vypnut

Příloha:
Screenshot_20180720-221553.png


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2018 - 8:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1050
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
to csfero: ako máš box napojený na internet. Cez router? Máš v routri nastavené niečo ako portforwarding a pod.? U kamaráta sme takéto niečo riešili. Alebo ešte pozri, či máš niečo nastavené v timeri? Vypni aj timeshift ak ho máš zapnutý. To je len z mojej strany úvaha. Už som sa aj s tým stretol, ako píše peter54, že bol inštalovaný plugin na refresh epg a bol nastavený nejako na inú družicu.
Ešte mi napadá, že akú stanicu máš nastavenú pri spôštaní boxu. alebo či máš nastavené pridanie alternatív?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2018 - 9:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9275
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Dnes nerobit aktualizacie, je tam chyba ........

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2018 - 9:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2011 - 8:37
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
petersk napsal:
to csfero: ako máš box napojený na internet. Cez router? Máš v routri nastavené niečo ako portforwarding a pod.? U kamaráta sme takéto niečo riešili. Alebo ešte pozri, či máš niečo nastavené v timeri? Vypni aj timeshift ak ho máš zapnutý. To je len z mojej strany úvaha. Už som sa aj s tým stretol, ako píše peter54, že bol inštalovaný plugin na refresh epg a bol nastavený nejako na inú družicu.
Ešte mi napadá, že akú stanicu máš nastavenú pri spôštaní boxu. alebo či máš nastavené pridanie alternatív?


Dakujem za uzitocne rady,iba tolko dodam,ze s druhym boxom,nie linuxovym,nie su problemy!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2018 - 9:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9275
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Tu by viac pomohlo, keby si napisal ake pluginy tam mas ........ ako hadat.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 815 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 137 38 39 40 41

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: zbyhnev a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk