e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2019 - 11:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do sekce DOWNLOAD nepatří žádné dotazy.
Máme tady i sekci na diskutování.
Dotaz bude přesunut nebo smazán bez upozornění !!!



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1 příspěvek ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AMIKO HD xxxx Enigma2 database sort
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2019 - 15:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 379
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 107 krát
Nakoľko sa mi do rúk dostali tieto lowcost prijímače pre dôchodcov,
tak vznikol problém ako do týchto prijímačov rýchlo dostať upravený a zotriedený zoznam kanálov (najlepšie z Enigmy2), ktorý už netreba ďalej upravovať/sortovať/prehadzovať do FAVoritov atď...
A keďže Amiko pri importe z Enigmy2 berie poradie na základe pozície v LAMEDB a ignoruje poradie v BOUQUET, tak som narýchlo zbúchal skript do PC, ktorý zotriedi LAMEDB podľa BOUQUETov a po importe to vyzerá pekne zotriedené ako v BOUQUEToch v Enigma2 prijímači...

Ako to funguje:
- stačí rozbaliť a spustiť "enigma2amiko.vbs" v adresári, kde sú súbory Enigma2 settings (lamedb, bouquets.radio, bouquets.tv atď ), ktoré chceme naimportovať z Enigmy2 do AMIKO HD xxxx
- potom tieto Enigma2 settings stačí nakopírovať na nejaký USB kľúč do adresára "enigma2" a strčiť do AMIKO HD xxxx a naimportovať cez "Import E2 database"
Příloha:
enigma2amiko.zip


Len taká drobná všeobecná poznámka k importovaniu Enigma2 settingsov:
Možno si niekto všimol, že štandardne pri importe E2 bouquetov AMIKO HD xxxx ignoruje kanály z pozície 0.8W. Problém je v tom, že štandardne je Thor 5/6 definovaný v AMIKO HD xxxx na pozícii 1.0W, takže keď máte Enigma2 settings z Thora 5/6 ako 0.8W, tak ich pri "Importe E2 database" ignoruje....
Riešenie: zmeniť pozíciu Thor 5/6 z 1.0W na 0.8W takto: "Installation" -> "Satellite Installation" -> "SAT Select Satellite" -> select "Thor 5/6 KU 1W" -> Edit -> change "1.0 W" to "0.8 W"
(Čo je zas smiešne, že v tomto prípade nepôjde spustiť FastScan pre UPC ....treba zmeniť naspäť pozíciu 0.8W na 1.0W) ........lowcost je lowcost. Arnošte, co bys chtěl za ty peníze ? :D


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1 příspěvek ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk