e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 19:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2017 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Dobrý deň,
vlastním ariva 200 a ariva 100, bohužial mi ariva 100 nestíha na novom televízore, tak hľadám novšiu arivu ktorá bude kompatibilná na zdieľanie s arivou 200. Vedel by mi niekto poradiť nejakú dobrú arivu? Alebo mám kúpiť rovno oba satelity na novo?
Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2017 - 20:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Dej dvojstovku jako server a pojede to i s tema novejma.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2017 - 21:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4021
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: EU
Poděkoval: 210 krát
Poděkováno: 259 krát
Najlepsia nova ariva je linux stroj s enigma2. Idealne s hevc. Ak budes mať lepší server, bude stíhať aj starší box.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Budúcnosť EU je federácia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2017 - 20:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Takže keď kúpim arivu 203 a ariva 200 bude ako server tak to bude fungovať/zdielať?
Alebo nejakú inú mi viete odporučiť než 203?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2017 - 22:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Jo.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2017 - 17:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Ešte by som sa chcel spýtať, že ariva 203 má v popise funkciu rýchleho vyhľadávania kanálov (QuickFind) to je to že to samé ladí nové kanály?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 22:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Březen 2013 - 17:57
Příspěvky: 39
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ano, ale vacsinou to nefunguje poriadne(najprv od 1.predvolby mas ceske a potom niekde za ceskymi cca od 17 mas slovenske)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 23:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Tak zoberiem tú 203, ďakujem :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2017 - 7:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Březen 2013 - 17:57
Příspěvky: 39
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja ju mam a som naprosto spokojny... Predtym som mal cryptobox 650hd a nebol som spokojny ale ariva ide v pohode ked to je dobre nastavene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2017 - 19:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Ešte by som sa chcel spýtať, ja som na arive 200 prehrával software ale neviem či mi to pôjde spárovať s ariva 203, že či musím prehrať software na jednej z arív? A ešte na arive 200 mám server cez NewCamnd server, že či sa bude dať 203 pripoji´t bez problémov alebo budem musieť spraviť server nanovo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2017 - 21:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
NewCamnd server - OK.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2017 - 17:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Keď som nastavoval LAN pripojenie tak tam nemám možnosť vybrať NewCamnd, takže musím prehrať firmware? poprípade aký?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 200 + nová ariva?
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2017 - 19:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Červenec 2016 - 10:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 7 krát
Dal som tam A203_20170320_1.33B1_patch.zip a ide to, tak už nič :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk