e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 1:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2017 - 9:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2010 - 21:18
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: Ariva 202E
Nechtělo se mi ručně přelaďovat Skylink programy, tak jsem použil Lososuv FW 2.18B8_patch i s Skylink. Do arivy jsem to nahral přes USB. U některých stanic jde jen zvuk, ale obraz nejde (třeba čt1, čt2, čt24, déčko, šlágr ). Nova, prima, rebel .. jdou v pořádku obraz i zvuk. Dal jsem i tovární nastavení, znova nahrál FW, ale problém přetrvává. Nemá někdo tipa v čem to je? Díky za pomoc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2017 - 12:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 299
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
habadav napsal:
Nechtělo se mi ručně přelaďovat Skylink programy, tak jsem použil Lososuv FW 2.18B8_patch i s Skylink. Do arivy jsem to nahral přes USB. U některých stanic jde jen zvuk, ale obraz nejde (třeba čt1, čt2, čt24, déčko, šlágr ). Nova, prima, rebel .. jdou v pořádku obraz i zvuk. Dal jsem i tovární nastavení, znova nahrál FW, ale problém přetrvává. Nemá někdo tipa v čem to je? Díky za pomoc.

Zkus dát FW přes RS232 , před a po nahrání továr. nast.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2017 - 12:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2010 - 21:18
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: Ariva 202E
Nepomohlo ani, tovární nastavení ani přehrání FW přes RS232 a ruční ladění :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 17:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 165
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Neskušal si tam šupnuť nejaky iny FW... trebars 2.14B2 patch?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2017 - 8:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2010 - 21:18
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: Ariva 202E
zkoušel jsem aj jiné verze FW, ale nepomohlo. Včera jsem vyměnil A200 za A103. Problém se přesunul na jiné programy. ČT programy jdou, ale třeba rebel, nova 2, noe nejde obraz, zvuk jde. O víkendu zkusím vyměnit LNB konvertor, případně budu muset vyzkoušet i výměnu koaxiálu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2017 - 11:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 165
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja by som skôr videl problem v hdmi kabli pripadne hdmi vstupu TVP.Skus prehodiť HDMI vstup na TVP.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 9:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2010 - 21:18
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: Ariva 202E
Tak chyba byla v LNB konvektoru.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2017 - 14:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3836
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
2 habaddav

nezkoušej prosím na nás žádnou habaďůru !!!

a ten konvertor mi pošli ! poštovné hradím !!! ale konvektor si nechej! nebo možná proto ti to nešlo ????


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk