e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 19:31

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2015 - 22:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Leden 2015 - 18:04
Příspěvky: 2
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, nesetkal se někdo s mojím problémem? Když připojím Arivu 200 do sítě, tak se mi nechce připojít, diody (obě naráz) pouze blikají ve dvou sekundovém intervalu. Nevíte kde je chyba?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2015 - 9:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Březen 2007 - 7:48
Příspěvky: 179
Místo/Bydliště: Kutná Hora
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 3 krát
asi zdroj

_________________
+KAON MEDIA HD+ariva220combo+Motor+ amiko neo combo se


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 12:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Listopad 2015 - 12:02
Příspěvky: 3
Prosím o pomoc. Dnes keď som dával do svojej arivi 200 hd nový fw 2,18b8p vypadol prúd a od vtedy je ariva v čudu nejde vôbec zapnut ani červena kontrolka nesvieti čo teraz poradte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 12:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Leden 2015 - 18:04
Příspěvky: 2
Vyřešeno, udělal jsem nové koncovky na kabelu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 14:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
marcel078 napsal:
Prosím o pomoc. Dnes keď som dával do svojej arivi 200 hd nový fw 2,18b8p vypadol prúd a od vtedy je ariva v čudu nejde vôbec zapnut ani červena kontrolka nesvieti čo teraz poradte

este vzdy sa da pouzit aktualizacia fw cez ALIup a kabel rs232

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 15:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Listopad 2015 - 12:02
Příspěvky: 3
vedel by si napisat postup ako na to som uplny novacik v tejto sfere


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 20:55 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1392
Poděkoval: 98 krát
Poděkováno: 247 krát
Program pro aktualizaci Arivy přes RS232 včetně návodu je na stránkách výrobce v sekci download (ferguson-digital.eu).

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2015 - 17:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
dobry ariva 200 a ariva 203 DAJU SA ZDIELAT CEZ WIFI ALEBO LEN CEZ LAN


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2015 - 17:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 298
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
MARCELINO25 napsal:
dobry ariva 200 a ariva 203 DAJU SA ZDIELAT CEZ WIFI ALEBO LEN CEZ LAN

Jde , ale přes LAN spolehlivější. Ariva 200 HD musí být jako server.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2015 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
DIK A AKE SOFTI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2015 - 18:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1172
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 109 krát
Ariva 200 aj tak musí cez lan kábel do routra.Alebo AP prepojené krátkym lan kablom z arivou 200.

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.2.0-Driver:21.01.2016-Gui version:06-04.2018-Kernel version:3.12.1
Ipbox 55(Hyperion5.5)
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2015 - 3:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 298
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
MARCELINO25 napsal:
DIK A AKE SOFTI

A200_2.18B8 patch , A203_1.28B8 patch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 22:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
NEJDE MI TO AKY LAN KABEL KRIZENY ALEBO OBICAJNI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2015 - 22:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Pres router/switch obycejny,naprimo cross kabel.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 11:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
SKUSAL SOM CEZ SWITCH AJ NA PRIAMO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 13:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Jaky mas adresy na boxech? Ping chodi ?Mac adresa neni stejna ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 21:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
marecek29 napsal:
Jaky mas adresy na boxech? Ping chodi ?Mac adresa neni stejna ?

NENAPISALI BI STE MI NASTAVENIA NA 200 192.168.005.037 NA 203PING NEUKAZUJE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 21:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
MARCELINO25 napsal:
marecek29 napsal:
Jaky mas adresy na boxech? Ping chodi ?Mac adresa neni stejna ?

NENAPISALI BI STE MI NASTAVENIA NA 200 192.168.005.037 NA 203PING NEUKAZUJE

A AKE MA BIT NASTAVENE 200 VYTVORI SIET A 203 NENAJDE SIET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 21:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1172
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 109 krát
Ak máś ip na arive 200:192.168.005.037 tak do url 203 dávaš bez nul:192.168.5.37 a teraz daj ping.

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.2.0-Driver:21.01.2016-Gui version:06-04.2018-Kernel version:3.12.1
Ipbox 55(Hyperion5.5)
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Aiva 200
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2015 - 22:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2009 - 9:14
Příspěvky: 20
Poděkoval: 8 krát
kudma611 napsal:
Ak máś ip na arive 200:192.168.005.037 tak do url 203 dávaš bez nul:192.168.5.37 a teraz daj ping.

PRIJEMNE SVIATKY ALE NATOM SOFTE PING NEUKAZUJE


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk