e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 19:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ariva - Homeshare (CCCAM)
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2014 - 18:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Listopad 2009 - 20:41
Příspěvky: 72
Poděkoval: 1 krát
Čaute, nevíte prosím: když na Ariva 102mini (a podobných) v CCCAMu zapnu homeshare, tak tam nevidim polozky pro nastaveni usr-pwd a port. Jak tedy pak na takový share pristupovat cccam klientem??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva - Homeshare (CCCAM)
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2014 - 19:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Listopad 2009 - 20:41
Příspěvky: 72
Poděkoval: 1 krát
Ignorujte, nasel jsem - port 8000, user 1 az 4 pwd to same..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva - Homeshare (CCCAM)
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 8:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červen 2008 - 21:38
Příspěvky: 1
Takto jsem zkoušel a stále login failed - mám arivu 200, připojuji se na ruský cccam a potřeboval bych přes duallogin sprovoznit druhou arivu. je potřeba nějaký konkrétní fw? musí být ariva ve stejné podsíti, jednu mám za natem a druhou ne(zkousel jsem je i na stejné podsíti). Díky za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva - Homeshare (CCCAM)
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 13:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Jakoze reshare ? :?:

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva - Homeshare (CCCAM)
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2017 - 21:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1172
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 109 krát
Homeshare sa zapína na arive serveri v ktorej je karta.Nič ine sa nezadáva.Klient v cccam zadá url arivy server,port 8000,meno 3,heslo 3
Takto je to defaultne nastavené bez možnosti zmeny.

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.2.0-Driver:21.01.2016-Gui version:06-04.2018-Kernel version:3.12.1
Ipbox 55(Hyperion5.5)
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva - Homeshare (CCCAM)
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2017 - 10:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2013 - 22:55
Příspěvky: 2
ahojte neviete mi poradiť, ako správne nastaviť new camnd klienta, mal som to v staršom firmware a išlo mi to v pohode, teraz mám ten posledný 2.18B8p, nastavil som to tam jak to má byť a stále sa mi nedá pripojiť na server, písal som o ten server, tak tam to je vraj v poriadku, vraj chyba je v mojom prijímači..... tak neviem skúšal som aj ine firmware a stále to isté, ten srarý čo som mal, myslím 2.17, neviem nájsť.....


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk