e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 18:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zdroj
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2014 - 22:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
Ariva 200 combo vypověděl asi zdroj nic neni vypalene 220 do něho jde ale ven ani volt co mohlo odejit předem děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2014 - 22:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3834
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
co mohlo odejit předem děkuji.[/quote]

cokoliv !

jde o to co umiš změřit ? máš více jak 300 V na vstupním elytě ?

asi bude lepší to někomu svěřit :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2014 - 22:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Ak ti neodišla poistka,tak prímárna strana je v akože v poriadku.Tam môže biť viacej vecí vadných,je to predsa spínaný zdroj a ak nevieš čo a kde a čím merať,tak to daj do rúk odborníkovi v elektronike,alebo servis.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2015 - 14:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
Vystupni napěti už jde jen misto 12V jde zněj 15v je to normalni děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2015 - 16:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
bohus2000 napsal:
Vystupni napěti už jde jen misto 12V jde zněj 15v je to normalni děkuji
No bez záťaže môže biť,alebo je ešte v obvode tohoto napätia 12 V nejaká súčiastka vadná,premeraj bez záťaže a zo záťažou,sám uvidíš či poklesne,alebo ostane na rovnakej úrovni.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2015 - 17:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
A ještě jeden poznatek RS7 ten velky začne pozapnuti strašně palit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 9:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
Ještě bych měl dotaz na hodnotu rezistoru rs7 děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 9:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
bohus2000 napsal:
A ještě jeden poznatek RS7 ten velky začne pozapnuti strašně palit.
///////////Ak nejaký rezistor má tendenciu na vysokú teplotu a stúpa až sa môže prepáliť,tak určite preteká cezeň priveľký prúd.To teda značí,že v obvode v ktorom je zapojený je niečo vadné,/skrat/alebo vadný polovodič.Treba to poriadne premerať,alebo dať odborníkovi čo sa v tom vyzná,OK?Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 18:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
Když odpojim předni panel odpor nežhavi děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 21:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3834
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
bohus2000 napsal:
Ještě bych měl dotaz na hodnotu rezistoru rs7 děkuji.


chtěl jsem ti pomoct vyhrabal a otevřel jsem A120combo ale RS7 tam není osazen!!!

ten panel asi bude shodný tak když tak se ozvi

:good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2015 - 6:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
tak ten panel jestli je dobry ta bych ho vzal děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2016 - 22:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 23.Prosinec 2009 - 12:41
Příspěvky: 20
Poděkoval: 1 krát
Ahojte, na Arivě 200 mi přestal svítít displej. Na napájecím konektoru co jde do displejové desky jsem proti zemi naměřil 15V, 5,6V a 25V, je to správné? Vím že dříve bylo zde na foru i schéma, ale když teď hledám tak všechny starší příspěvky jsou pryč. Nemáte někdo schéma tohoto zdroje? Měl jsem vyschlý kond CS9 33m/50V ale po výměně je vše stejné, diody jsou ok a odpory taky. Nemám momentálně doma oscilo, takže jsem ztracený. Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdroj
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2016 - 7:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 23.Prosinec 2009 - 12:41
Příspěvky: 20
Poděkoval: 1 krát
Tak závada vyřešena, byla vadná dioda HER105, která se sice staticky bez napětí chovala dobře, ale v zapojení bylo vidět na osciloskopu že nefunguje. Diodu jsem sice nesehnal, ale šla použít doma ležící schottka 1A/50V.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk