e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 19:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tuner
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2013 - 20:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 19:58
Příspěvky: 170
satelitni prijimac: VU+Solo 2
Da se nekde sehnat novy tuner do Arivy 200 zlobi obcas neni signal a kdyby nebyl moc drahy tak bych ji jeste opravil
Dik

_________________
VU+Solo 2 BH latest BH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2013 - 21:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
thomash1 napsal:
Da se nekde sehnat novy tuner do Arivy 200 zlobi obcas neni signal a kdyby nebyl moc drahy tak bych ji jeste opravil
Dik
Máš smolu,nedá.Ja som už zháňal,ale nepodarilo sa.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2013 - 13:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Leden 2008 - 10:29
Příspěvky: 10
Já taky shaním, zkoušel jsem ho opravit pájením a nic. Koupil jsem použitou ARIVU 100 ale tam je jinej. Psal jsem do polska výrobcovi tak uvidíme.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2013 - 14:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Říjen 2009 - 21:21
Příspěvky: 136
Poděkováno: 2 krát
Je to asi rok a půl nazpět.Oslovil jsem firmu ATOS sro a tohle poslali jako odpověd.

Dobrý den,

Tunery či celé základní desky do přijímačů Ariva nemáme jako skladové položky, tudíž není možné je ani prodat.
Opravu lze vyřešit mimozáručně ve spolupráci s výrobcem, což jsme schopni zajistit. Cena takové opravy bývá zpravidla do 500,-Kč.

S pozdravem

Rostislav Mžik
Servisní technik
__________________________________________________________
ATOS spol. s r.o.
Bohumínská 188/118, 712 00 Ostrava - Muglinov
tel. (+420) 599 526 185
Mob. (+420) 734 573 840
Email: rmzik@atoselektro.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 13:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Leden 2008 - 10:29
Příspěvky: 10
Tak jsem tam volal na číslo 599 526 185 a hodná paní řekla že se mi ozve, tak uvidíme.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 14:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Říjen 2009 - 21:21
Příspěvky: 136
Poděkováno: 2 krát
Tak pak dej vědět jak to dopadlo. :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2013 - 16:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Leden 2008 - 10:29
Příspěvky: 10
Tak mi bylo sděleno onou paní, že již nemají tuner ani ve výrobním závodě :-(
Tak to je konec


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2013 - 21:03 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Únor 2011 - 20:59
Příspěvky: 302
Nevesaj hlavu, uplny konec este nie je, mas predsa v zalohe tu A100E, tak to je skoro rovnake, aj DO su myslim navzajom kompatibilne a settingy sa tiez daju preniest cez Ariva editor.
Tu Druhu A200HD mozes mat na ND, alebo daj sem na forum do inzercie ponuku s popisom zavady a mozno to niekto kupi, komu sa pokazil napr. zdroj alebo cosi ine mimo toho tunera.

_________________
SAT-HD:VU+DUO, HD-BOX 7119, Ariva 200HD, Tevii S660 (USB tuner),
SAT-SD: Pace MSS1000(analog), Echostar AD3600IP, Openbox X540/X820, DM500S
Paraboly s motorom:Gibertini 100cm + SG2100A+IBU,Offset 140cm + Opticum 3800+IBU, PF180cm+A/E+Invacom QDF-031
Paraboly Multifocus: Maximum E85+8xLNB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2013 - 14:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Leden 2008 - 10:29
Příspěvky: 10
Tak a teď zas mám tunery 2, kdyby měl někdo zájem ..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2013 - 16:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
kudla333 napsal:
Tak a teď zas mám tunery 2, kdyby měl někdo zájem ..
mám záujem-máš SS.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2013 - 19:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Listopad 2010 - 19:43
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: Ariva200HD + UE32C6000 + 1lnb
to jsou tak poruchový?

_________________
Jezdi na každý síti s pořádným motorem a podvozkem
Samsung UE32C6000 + HDMI1.4 + Ariva200HD + koax75ohm + 80ocel + SG2100 + 1LNB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2013 - 19:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
pawka napsal:
to jsou tak poruchový?
Nie,nie sú,len prvá várka Arív mala s tunermi problémy,alebo môže mať ešte časom problémy.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2013 - 15:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Září 2011 - 9:22
Příspěvky: 1
Ak by mal niekto na predaj tuner pre 200 HD, tak nech sa prosim ohlasi ;)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2015 - 15:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Duben 2009 - 0:56
Příspěvky: 34
Ahojte, pravdepodobne mi odchadza tuner na arive 100e - mrznu mi HD programy a lieta mi na nich signal. Viete niekto, ci sa da tento tuner kupit, pripadne opravit? Vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 19:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 501
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Mám doma Arivu 120 Combo s pokazeným DVB-S tunerom, priniesla mi ho jedna paní nech pomôžem a poznám človeka čo má na predaj Arivu 100E. Napadlo ma či bude rovnaký tuner v oboch Arivách, na 100E by mala byť vadná matičná doska, chce za ňu 15€. Má niekto vedomosť či je možné použiť tuner z 100E do 120 Combo? Prípadne má niekto na predaj tuner do 120 Combo? DVB-T funguje.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 19:43 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 501
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Je tam rozdiel v počte pinov, 10 a 12 tak som to nechal tak. Tá 100E je schopná fungovať cez skart a pani má ešte akvárium tv tak je všetko poriešené aj bez prerábky. Dvb-t nevyužívala tak jej chýbať nebude.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tuner
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2017 - 22:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1172
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 109 krát
Oživím trochu tému.
Asi 2 týždne dozadu zaćal blbnúť tuner.Vypisovalo hlášku nie je signál atď.Po reśtarte sa to chytlo.Dnes už to nezabralo.Nahral so nanovo fw-aj tak som potreboval nový setting.Raz sa chytlo,ale po reštarte už zase hláśka -no signál.Rozobral som arivu-povysával zakl.dosku.Povolil som 2 matice čo držia tuner o rám a vytiahol som tuner von.Zasunul som ho späť a hneď sa chytil.Aj taká maličkosť niekedy pomôže. :D

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.2.0-Driver:21.01.2016-Gui version:06-04.2018-Kernel version:3.12.1
Ipbox 55(Hyperion5.5)
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk