e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 17:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ariva nevidí programi Skylink
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2013 - 15:36 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1099
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 16 krát
pda - kvuli tomu nemam monbloky rad ;-)

_________________
Mutant HD51 muliboot: OpenPLi 6.2, ATV 6.2, PurE2-6.2, HDF 6.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva nevidí programi Skylink
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2013 - 22:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Srpen 2011 - 19:40
Příspěvky: 1
Dotaz zda vám funguje EPG u českých a slovenských programů (CT1,CTsport,Nova Prima family,Markíza) v HD to jde ale normálně ne. Není chyba u mně? Ariva250Combo seting-V1.21B4*- skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva nevidí programi Skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 13:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Říjen 2012 - 12:44
Příspěvky: 45
Poděkováno: 4 krát
dnes som dostal jednu staršiu Arivu 100 že či by sa dala ešte využiť, no mám s ňou problém. Niektoré TP Skylinku idú s nastavením LNB na 9750-10600, niektoré idú iba s nastavením LNB 5750-5150 a niektoré iba s nastavením 5150-5750. No keďže sa nedá nastaviť LNB zvlášť pre každý TP ale iba celoplošne pre danú sat pozíciu je to problém, takto vždy ide iba cca tretina programov. Ako je to možné?
Konvertor je OK, používam na ňom VU+ Solo2 a Opticum 406. Bol v nej pôvodný SW z roku 2010 a skúsil som do nej nahrať soft odtiaľto. Robí to na oboch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva nevidí programi Skylink
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2017 - 7:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 298
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
marecek666 napsal:
dnes som dostal jednu staršiu Arivu 100 že či by sa dala ešte využiť, no mám s ňou problém. Niektoré TP Skylinku idú s nastavením LNB na 9750-10600, niektoré idú iba s nastavením LNB 5750-5150 a niektoré iba s nastavením 5150-5750. No keďže sa nedá nastaviť LNB zvlášť pre každý TP ale iba celoplošne pre danú sat pozíciu je to problém, takto vždy ide iba cca tretina programov. Ako je to možné?
Konvertor je OK, používam na ňom VU+ Solo2 a Opticum 406. Bol v nej pôvodný SW z roku 2010 a skúsil som do nej nahrať soft odtiaľto. Robí to na oboch.

Dej tam poslední FW 2.18B8_patch , před a po tov. nast. , pokud možno přes RS232.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva nevidí programi Skylink
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2017 - 10:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Říjen 2012 - 12:44
Příspěvky: 45
Poděkováno: 4 krát
kolotoc napsal:
Dej tam poslední FW 2.18B8_patch , před a po tov. nast. , pokud možno přes RS232.

presne tento som dal, ale OK vyskúšam ešte raz cez RS232 s továrenským resetom.

edit: takže nie, nefunguje to ani tak. Stále ide iba 1 časť transpondérov, podľa nastavenia LNB. Je možné že je niečo s tunerom?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk