e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Leden 2019 - 14:29

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2016 - 18:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 149
Poděkoval: 2 krát
prehraj nanovo softver


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 13:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2013 - 12:23
Příspěvky: 31
ako nahrať soft cez usb aby mi zostal môj setting aj ostatné,potrebujem soft len pre biss keys


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 14:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Červen 2010 - 17:45
Příspěvky: 3
Čistě náhodou si někdo nepamatuje jinou verzi FW, která nemá tak pomalé přepínání kanálů? Před updatem jsem přepínal během půl vteřiny, teď jsou tam klidně 3 sekundové prodlevy, což mě značně irituje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 18:22 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 307
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 129 krát
juress napsal:
Čistě náhodou si někdo nepamatuje jinou verzi FW, která nemá tak pomalé přepínání kanálů? Před updatem jsem přepínal během půl vteřiny, teď jsou tam klidně 3 sekundové prodlevy, což mě značně irituje.

Továr. nast. -ten samý dej přes RS232 - továr.nast. Tento FW je dobrý , co jsem viděl tak i nyní přepíná bez prodlev.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2018 - 16:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 6:53
Příspěvky: 88
satelitni prijimac: Dm800,Ariva200,IpBox420,atd..
Poděkováno: 2 krát
satman235 napsal:
ako nahrať soft cez usb aby mi zostal môj setting aj ostatné,potrebujem soft len pre biss keys


Ahoj.Sprav nasledovne.Zalohuj si aktualny firmware aj s nastavenim komplet.Daj nahrat novy soft.Po nahrani daj povodnu zalohu do usb.Daj aktualizovat a tam si vyberes ze co.Ak ma pamet neklame daval som user.db -- lame.db -- key.db.Hadam ti to pomoze.Cw. :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 11:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2007 - 17:30
Příspěvky: 1
zdar jde vam fastscan?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 16:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 167
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Nie nejde.Je tam ina frekvencia/ nie 12070/.Chcelo by to prerobiť fw,ale keďže Arivy 100,200 su už davno za zenitom,tak sa toho určite nedočkame!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 18:52 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1534
Poděkoval: 105 krát
Poděkováno: 270 krát
A co ti brání si tam ten chybějící transpondér zadat ručně?

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 21:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 167
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
VTronik napsal:
A co ti brání si tam ten chybějící transpondér zadat ručně?


Ja neviem zmeniť transporder vo fastscane /12525 H 27500 a ma byť 12070 H 27500/ bez zasahu do softweru. Ak to vieš ty, tak nam poraď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diskusia o FW 2.18B8p
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2018 - 10:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1534
Poděkoval: 105 krát
Poděkováno: 270 krát
Arivu 200 již mám dost dlouho odstavenou. Vyndal jsem ji tedy z police. Ano máš pravdu, ručně do fastscanu TP přidat nebo změnit nejde. Moje chyba. TP lze přidat pouze do standardního seznamu TP.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk