e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Srpen 2020 - 1:30

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 178 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 69 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2014 - 20:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2449
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 52 krát
Tak z ellano jsem žádný jiný soft a ani info o eventuelní následné opravené řadě nedostal. Nechal jsem tam tedy ten původni 2.0.54 problém jsem krom toho podivného ladění neměl. Box jel stabilně jak na kartu Ice, tak jako klient na Cccamu zvenku. O víkendu žádný zásek mrznutí nebo podobně.
Dlna nemohu posoudit, mezi svými 2 linuxy používám sambu.
Více info nedodám, dnes jsem ho předal uživatelce.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2014 - 11:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2449
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 52 krát
Ještě dotázek-zkoušel jste někdo homeshare "naprudko" bez propojení obou boxů pomocí jiných prvků?

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2014 - 20:46 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 567
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ahojte s najnovsim 2.0.54 vam ako ide FastScan?ked to davam furt vyhlada nemecke orf atd...ale parabola je na 23,5e

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2014 - 22:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 567
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
tak som zmenil FW na 2.0.54 a sem tam box zamrzne a treba restart,robi to aj vam?

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 9:10 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 948
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
JohnCenaWWE. napsal:
tak som zmenil FW na 2.0.54 a sem tam box zamrzne a treba restart,robi to aj vam?


Dej tam 2.0.22sp a máš pokoj jedu na něj už přes dva měsíce a pohoda. :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 19:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 567
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
oki skusim a mozem z 54 na 22 cez usb nic sa nestane?

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 22:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 948
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Já jsem šel z 50ky na 22ku a vše ok tak si myslím, že by to mělo klapnout. :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 7:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 567
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
a treba potom aj towarenske ako vzdy ze

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 8:35 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 948
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
JohnCenaWWE. napsal:
a treba potom aj towarenske ako vzdy ze


Já ho dávám, ale nemusiš záleží na Tobě. :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 17:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2008 - 20:01
Příspěvky: 11
caute ludia zakupil som si tento prijmac odbalim ho rodicom az na vianoce len sa chcem spytat ci vobec bude pracovat so skylink kartou, ci to pobezi lebo karta bola vymenena za novu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 17:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2449
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 52 krát
palo1129 napsal:
caute ludia zakupil som si tento prijmac odbalim ho rodicom az na vianoce len sa chcem spytat ci vobec bude pracovat so skylink kartou, ci to pobezi lebo karta bola vymenena za novu

Box je vybavený uničtečkou, funguje Ice i Irdeto. Tvůj problém je, že neuvádíš přesný typ karty. Takže těžko soudit.
prodejce:
Obsahuje vstavanú univerzálnu čítačku kariet, ktorá s alternatívnym softvérom vie spolupracovať so všetkým kartami Skylink (okrem Skylink Štandard HD M7), CS Link a UPC freeSAT.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 18:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Říjen 2008 - 20:01
Příspěvky: 11
w.o.l.f. napsal:
palo1129 napsal:
caute ludia zakupil som si tento prijmac odbalim ho rodicom az na vianoce len sa chcem spytat ci vobec bude pracovat so skylink kartou, ci to pobezi lebo karta bola vymenena za novu

Box je vybavený uničtečkou, funguje Ice i Irdeto. Tvůj problém je, že neuvádíš přesný typ karty. Takže těžko soudit.
prodejce:
Obsahuje vstavanú univerzálnu čítačku kariet, ktorá s alternatívnym softvérom vie spolupracovať so všetkým kartami Skylink (okrem Skylink Štandard HD M7), CS Link a UPC freeSAT.


je to biela karta SKYLINK s fialovym textom IRDETO, na druhej strane je uvedene ICE:01 a 4 nuly


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 18:48 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 567
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
tak len CI slot

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 19:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3996
Poděkoval: 235 krát
Poděkováno: 438 krát
Nečte to kartu Skylink M7 a to myslím tvůj případ není, ale mohu se mýlit

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV
Octagon 8008, různé image v multibootu
Mnoho dalších boxů na "zaslouženém" odpočinku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 19:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
ICE karty cita box , aj M7 ICE01 karty.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 19:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2449
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 52 krát
palo1129,
domnívám se, že jde o Ice a fungovat by to tedy mělo v uničtečce. Někde tu na webu byl svého času seznam, kde se to dalo identifikovat jednoduchým porovnáním počátečních číslic.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 19:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9460
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 139 krát
Ked je pravda co pise o vymene to moze byt len ICE, karta vymena ina nebola.....

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 20:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9435
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
Ale i ty byly 2 verze. Skylink ICE a M7 ICE. Ta 1. nemá žádná omezení.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 6:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 19:29
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Zdravim chalani, nainstaloval som novy fw. 22.0.22. Je v pojode len teplomer signalu sa sprava cudne,akoby bol menej citlivy .v predchadzajucom fw ukazoval normalne.dakukem poradte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 17:33 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 948
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
ujec pavel napsal:
Zdravim chalani, nainstaloval som novy fw. 22.0.22. Je v pojode len teplomer signalu sa sprava cudne,akoby bol menej citlivy .v predchadzajucom fw ukazoval normalne.dakukem poradte


Na teploměry se vykašli je to jen informativní, hlavně že Ti hrajou háklivý TP 12109 a 12207 atd. :good:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 178 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 69 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk