e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Srpen 2018 - 8:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 174 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2015 - 16:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 19:29
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Zdravim:poradte nemozem rozchodit RTVS kartu v slote?dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2015 - 14:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Když nenapíšeš to základní tzn. do kterého modulu ji vůbec strkáš tak co chceš radit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2015 - 15:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 19:29
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Davam to do uni citacky ,sat primac kartu irdeto vidi a mam to nastavene na stv 1 hd,nie a nie nabehnut.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2015 - 14:11 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Nejspíš děláš něco špatně poněvadž o stránku zpět píše kakajan že STV karta mu chodí naprosto v pohodě, fw 2.0.22sp.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2015 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 19:29
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Bidlo dakujem ti za ochotu,vcera my prisla druha karta asi omylom,dnes som ju vlozil do uni citacky a predstav si nabehla asi po pol hodine.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: IPTV
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2015 - 14:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2010 - 17:03
Příspěvky: 25
Má niekto skúsenosti? Ako je to s pripojením do siete SK providera (konkrétne DSiData).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: BBC 27,5W
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 11:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2008 - 0:04
Příspěvky: 65
BBC 27,5W
na jaře 2015 jsem krátce testoval Voyagera II a Amiko 8260+ a krátce bych to zhodnotil tak, že HW jsou to totožné přijímače, ale na Voyagera bohužel nebyl soft který by uměl BBC na 27,5W, na Amiko 8260+ ANO. Další pro mě podstatný rozdíl byl v možnosti nastavení DiseqC - Voyager neuměl souběžnou kombinaci 1.1 + 1.0 (tj. nelze přepínat kombinací comm a uncomm příkazů) umí jen buď 1.0 (1-4) nebo 1.1 (1-16)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2015 - 12:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Květen 2009 - 15:38
Příspěvky: 30
Zdravím páni-môže mi niekto napísať či skúšal zdielanie Voyageru s 9060 po RS 232? Alebo dva Voyageri medzi sebou. Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2015 - 7:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 19:29
Příspěvky: 44
Poděkoval: 1 krát
Daju sa na tomto boxe sledovat webove straky,interet mam.dkujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2015 - 12:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
Ahojte.
Včera som kúpil na základe recenzie (eláno) Voyager 1. Kedže je to pre svokru tak som chcel aby fungoval FASTSCAN. V recenzii napísano že FASTSCAN funguje od 3/2015.
Tak neviem či si robia zo zákazníkov srandu, ale mne teda na posl. FW FASTSCAN vôbec nefunguje, na starších čo som skúšal fungoval čiastočne ale teda podľa mňa dosť nafigu.
Dal som Skylink, SK a naskenovalo mi len nemecké stanice a asi tri free zo Skylinku...
Vy tu píšete že vám funguje - ale to je FW len na Voyager 2, alebo tento FW sa dá nahrať aj do Jednotky ?
Neexistuje pre Voyager nejaký dobrý funčný alternatívny FW ?
Takýto som mal aj vo svoje X403-ke, ktorá šlapala super, bohužial ale už "odišla"
Za rady dakujem, eláno na mňa prdí...

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2015 - 14:09 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
U každého fw je zde uvedeno zda-li je určen pro jedničku či dvojku takže přiznám se moc nerozumím tomu po čem pátráš. A nějaký Fastscan? Zalaťpánbů že aspoň u těchto přijímačů nefunguje poněvadž je to stejně naprostý nesmysl akorát k zlosti, bohatě stačí že dělá bo.del u těch jejich Ready šuntů.

aquaexpo: Sdílečka mezi dvěma Voyagery přes LAN samozřejmě bez problémů funguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2015 - 18:40 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 11.Duben 2008 - 18:25
Příspěvky: 260
satelitni prijimac: GM 9060, GI Voyager II, Amiko
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
aquaexpo napsal:
Zdravím páni-môže mi niekto napísať či skúšal zdielanie Voyageru s 9060 po RS 232? Alebo dva Voyageri medzi sebou. Diky


Tato otázka mě také zajímá, mám GM 9060 jako server, sdílení přes RS 232, pomocí WTR - 1, pokud k tomuto systému připojím ještě Voyager 1 bude to fungovat?

_________________
GM 9060, 1,69 EMU, splitter WTR 1, GI Voiager II, Amiko 8150, motor, SkyLink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2015 - 15:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2010 - 1:12
Příspěvky: 91
satelitni prijimac: GM 9080
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahoj "Bidlo" diskusi přesouvám sem z jiného vlákna protože sem patří.
Koukal jsem na netu na Voager II. Láká mě na něm DVB-T2 a cena, ale to je asi vše. Chybí mě třeba přední panel s informacema jako má GM 9080/60. Dále bych se chtěl optat na menu v přijímači zda je stejný nebo hodně podobny skin na obrazovce TV a co odezva při přepínání prg. Co se mě na GM 9080 líbí tak jsou tři sloupečky se seznamem kanálů mezi kterýma je rychlé přeskakování.
No nicméně mě láká zase něco jiného. Přeci jen je AB IPBox PRISMCUBE RUBY postaven na Linuxu a tam je těch možností násobně více!!! Nehledě na plugin Sosac kde jdou sledovat filmy z int. No schválně zkus zagooglovat nebo si přečíst něco zde na fóru. Co je zde na fóru ohledně AB IPBox PRISMCUBE RUBY špatné je komunikace u nich ve vláknu. Napíšeš otázku a nikdo neodpoví a to je škoda. To se mě tady na GM nikdy nestalo.
Tak zatím ahoj. Pepa

_________________
Astra 23,5" 19,2" GM 9080+GM 9060 Gisclub 1.5.69 EMU Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2015 - 17:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Pepo asi takto. S tím panelem máš pravdu, mohl tam klidně název těch stanic být jako u staré řady nicméně tohle je věc která naštěstí nemá vliv na funkci rostlináře. Sdílečka u nich funguje ale i bez té trochu rušící červené kontrolky jako u staré řady, jinými slovy vše se dá vypnout a na displey nesvítí nic. Menu je prakticky totožné, jen je u něj jiné pozadí co se týče barvy /zde je spíš do černa/ a je trošku jinak uspořádané, některé barevné položky jsou třeba namísto úplně dole nyní vpravo. Odezva na přepínání a koneckonců i při práci v menu pokud máš správný fw /třeba verze 2.2.10 mě v tomto vyloženě zklamala/ je rychlejší, je prostě poznat že je tam už novější procesor. Jinak ano, máš pravdu linux je linux ale třeba já bych ho vůbec nevyužil, sharika nepotřebuji, filmy které mě zajímají si většinou stáhnu a vypálím takže by to pro mě nemělo cenu. Přiznám se že mě víc baví hraní si s anténami proto jsem si taky pořídil T-90, než hrabání se v přijímačích. Znáš to, každého zajímá něco jiného, v každém případě ti přeji ať dobře vybereš a jsi spokojen.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2015 - 18:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2010 - 1:12
Příspěvky: 91
satelitni prijimac: GM 9080
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Jo máš pravdu. My si rozumíme. :-) V každém případě pořád ještě zůstávám a dokud GM budou fungovat tak u nich stále zůstávám každopádně jako klienty. Je to pořád moje srdeční záležitost, ale ten Linux mě láká. No já si teď pořídil parabolu 105, už mě delší dobu štvalo, že při hustých deštích vypadával signál. Musím před zimou s někým vylez na střechu a nastavit. Doufám že při větru neodlítne komín. :-)

105 parabolu bych na komím určitě nedal, nedávám tam ani menší.

Vaše vzájemná konverzace má spíš charakter soukromé zprávy ! grupen

_________________
Astra 23,5" 19,2" GM 9080+GM 9060 Gisclub 1.5.69 EMU Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2015 - 17:22 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 11.Duben 2008 - 18:25
Příspěvky: 260
satelitni prijimac: GM 9060, GI Voyager II, Amiko
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
grupen napsal:
aquaexpo napsal:
Zdravím páni-môže mi niekto napísať či skúšal zdielanie Voyageru s 9060 po RS 232? Alebo dva Voyageri medzi sebou. Diky


Tato otázka mě také zajímá, mám GM 9060 jako server, sdílení přes RS 232, pomocí WTR - 1, pokud k tomuto systému připojím ještě Voyager 1 bude to fungovat?


Dnes mně došel Voyarer 1, je v něm SW 2.2.17 EMU - už tam byl, nic jsem nenahrával.
Sdílení tento SW umožnuje, sdílím pomocí WTR 1 přes RS 232, jako server mám GM 9060. Funguje to, jen se mně zdá, že po přepnutí kanálu načítání a odkodování trvá trochu déle.

Jěště zo možná zkusím kabelem.

_________________
GM 9060, 1,69 EMU, splitter WTR 1, GI Voiager II, Amiko 8150, motor, SkyLink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2015 - 21:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
Bidlo, nemyslím si že by dobre fungujúci FASTSCAN bol až tak "nafigu" .
Voyager som kúpil svokre, a pri tých neustálych zmenách parametrov programov Skylinku ma nebaví stále chodiť manuálne skenovať programy, potom ich upravovať a takto stále dookola...
Vo verzii FW 2.0.87 FASTSCAN pre Skylink funguje, ale v novších už nie.
Mal som raz jedného kolegu softveráka, ktorý síce opravil nahlásenú chybu, ale dojekazil zas to čo fungovalo... ktovie či náhodou teraz nerobí FW vo firme Golden Interstar :-)))

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2015 - 22:17 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 915
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
FASTSCAN to vůbec neřeším prostě proladím celou ASTRU 3B těch pár holandskejch vymažu a je to hotový. Jinak jsem se vrátil zpět na 2.0.22 ten zatím nezklamal. :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2015 - 22:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
No ale 2.0.22 je len pre Voyager 2, nie pre jednotku, pokiaľ sa nemýlim

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Voyager 1-2
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2015 - 6:36 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
grupen: ano, něco podobného jsem postřehl i u dvojky při sdílečce přes LAN u fw 2.2.10, zdálo se mi to strašně pomalé. Nejspíš je to nectnost těch novějších verzí poněvadž 2.0.22 je v tomto úplně jiná káva. Nevím jak je to u jedničky, možná se mýlím ale předpokládám že stejná verze bude nejspíš 2.0.23, můžeš zkusit.

antoni_sk: nediv se mému odporu k těmto nesmyslům. Kdysi jsem u jakýchsi Ready šuntů Fast scan zkoušel a výsledek byl ten že programy pak nešli v menu seřadit, prostě byly pevně dané. Takovou "funkci" si tudíž můžou narvat přímo do špic, to raději ručně doladit pouze určitou změnu a za 5 minut nemám co dělat.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 174 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk