e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Červenec 2018 - 15:38

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2013 - 15:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
tak je v downloadu :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2016 - 21:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Duben 2013 - 18:08
Příspěvky: 16
Trochu to tu oživim :D Potřebuji poradit. Nebo-li názor dalších lidí. Hypercube se mi odporoučel a oprava by mě vyšla na 1500,- KČ. Myslíte, že to má cenu opravovat nebo ty peníze raději dát na koupi nějakého nového přijímače? Budu rád za každou radu, která mi pomůže se rozhodnout. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2016 - 10:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 66
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Poradi mi niekto ako dostat novy alebo nejaky Hyperion do Hypercube?
Momentalne je tam image Hypercube_10052013_emu_oscam_cccam tuto z fora.
Vsade je len navod ako v PKT image instalovat na USB lenze v povodnom image niesu ziadne moznosti ako nakonfigurovat particie a nainstalovat na usb.

Ako ste pri hypercube postupovali od zakladneho image az ku Hyperionu?

Dokonca aj PKT_GM_HYPERCUBE_E2_HYPERION_v3_NAND ktory by mala byt flash verzia (s adresarom SU980) mi vypisuje no Flasing file alebo no partition to install a podobne veci...

Pouzivam USB Kingston ktory mi prijmac nacita, kedze som uz s nim flashoval na novsi image Hypercube.

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 11:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2009 - 12:44
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: AX51 UHD ,Formuler F1 ...
Místo/Bydliště: JO90db
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 20 krát
len Hyperion v3 NAND má možnosť nainštalovať img na USB :!: :idea:
inštalačná príručka FW NAND:
http://www.golden-interstar.pl/forum/vi ... =50&t=1277
Tiež som napísal na PKTeam

:poklona:

_________________
Backup Download PKTeam - All


Naposledy upravil(a) sq9 dne 01.Listopad 2016 - 11:49, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 13:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 66
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Dik za odpoved ale zase dotstavam po cca 5tich min. flashovania odkaz "No valid fat partition" . Vyskusal som uz vsetkyUSB porty (vzadu su USB 1 a USB 2 teda USB 3 musi byt to v predu).

pri zasunutom Pflashovacom a prazdom usb pise po case "No Flashing USB Drive"

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2016 - 11:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2009 - 12:44
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: AX51 UHD ,Formuler F1 ...
Místo/Bydliště: JO90db
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 20 krát
Na USB mas len tuto zložku SU980 ?

_________________
Backup Download PKTeam - All


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2016 - 12:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 66
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
sq9 napsal:
Na USB mas len tuto zložku SU980 ?


ano, iba ta zlozka.. cerstvo sformatovane 8gb USB Kingston na fat32

Edit: Tak som to poriesil... problem bola velkost usb. Ako som sa docital inde tak treba pouzit mensie medium ako 8gb.

Kupil som microSD Kingston 4G s usb adapterom a nainstalovalo na prvy raz.

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2016 - 13:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 66
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Kto pomoze na rozchodit na Hypercube softcamy? Ja lama si viem tak akurat napisat do cccam.cfg "N" lajny ale tuto u Hypercube mi to akosi nefunguje...

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2016 - 23:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 66
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Podarilo sa mi konecne nahodit Hyperion 5.2.3 no nejde mi zvuk. Mam zapojene iba cez HDMI

Edit: tak zistil som ze cez HDMI1 sa do telky nedostava zvuk, treba pouzit iny vstup na TV :(

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Naposledy upravil(a) djriki dne 12.Listopad 2016 - 12:38, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2016 - 11:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2009 - 12:44
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: AX51 UHD ,Formuler F1 ...
Místo/Bydliště: JO90db
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 20 krát
Hyperion 5.2.3 :unknown:
ostatni je Hyperion 5.3.1 :idea: zvuk nejde na TV stanice alebo AVI,MP4 :?:

_________________
Backup Download PKTeam - All


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2016 - 12:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Říjen 2015 - 1:44
Příspěvky: 66
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Neviete ci na Hypercube funguju CZ/SK archivy? Ked som ich skusil instalovat z /tmp cez Hyperion tak vypisovalo chyby. Dalej by som potreboval pomoc dobrej duse rozchodit Oscam. Na Hypercube img mi to slo ale na Hyperione uz nie, kedze tam nebol oscam predinstalovany tak neviem co presne stiahnut, aku binarku a kde to nastavit...

_________________
Aktualne AX 4k HD51 , Multifocus T85
Mara M9, Gibalue 800SE, 800UE
GM Hypercube
Octagon SF1008 SE+, SF1018, SF8, SF108


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2018 - 18:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Duben 2013 - 18:08
Příspěvky: 16
Nemáte někdo zkušenost s img PKT Hyperion 5.6 svn3604? Nahrál jsem to na hypercube a měl jsem problémy se sítí. V podstatě jsem se normálně napojil na domácí síť, internet šel, router satelit viděl a satelit viděl všechny pc v sítí, ale naopak z žádného pc jsem neviděl satelit. Jakmile jsem tam nahrál originál img tak bylo vše v pořádku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk