e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Duben 2018 - 2:54

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2012 - 19:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Listopad 2009 - 22:58
Příspěvky: 148
Od listopadu 2012 konečně pořádný golden linux+ Android... asi 9080 půjde z domu...


Přílohy:
gmhypercube003.jpg
gmhypercube003.jpg [ 48.18 KiB | Zobrazeno 4856 x ]
gmhypercube.jpg
gmhypercube.jpg [ 41.41 KiB | Zobrazeno 4856 x ]
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2012 - 19:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Listopad 2009 - 22:58
Příspěvky: 148
Odkazy na www.golden-media.net
http://www.linux-sat-keys.com/forum/sho ... mp-Android
Procesor ARM 1gb...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2012 - 20:16 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 913
Poděkováno: 1 krát
To vypadá dobře ještě kolik to bude koštovat, už jsem měl namířeno na Triplex, ale ještě asi chvilu počkám :D :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2012 - 20:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Listopad 2009 - 22:58
Příspěvky: 148
Kamarád to zjišťoval-asi v rozmezí 6-8 tisíc,ale ber to z rezervou.Zjistím další podrobnosti od poláku a pak se s Váma podělím.Jinak s kolegou jsme to probirali a co se týká parametrů a procesoru a paměti tak radějí posečkáme jak se to vyvine.Asi 9080 půjde k dceři...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2012 - 0:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 8903
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 108 krát
Nevypadá to věru zle, je otázka jak to bude chodit a jaká bude podpora. Tady tohle vypadá ještě zajímavěji: http://www.youtube.com/watch?v=Y37XPG5grbo

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 8:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Leden 2009 - 13:36
Příspěvky: 29
jeste se panove neradujte ,ted je na stole sw ze vcera ,a zatim bych s koupi nechvatal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2013 - 13:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2010 - 10:26
Příspěvky: 16
:?: Otestoval už niekto tento pristroj ?Zvláda BBC 27.5w,PVR spracovanie nahrávky v PC atď. :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2013 - 5:13 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 541
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
No nevypadá špatně, jen mne zajímá, zda tam je hybrid DVB-T \ DVB-T2 \ DVB-C HD jak je někde uváděno, nebo jen DVB-T \ DVB-C HD.
Uvazuji a laka mne právě triplex s DVB-T \ DVB-T2 \ DVB-C HD a dvěma DVB-S2 na Linuxu.
Tak se těším na další informace.

pan T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2013 - 13:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Červenec 2008 - 13:19
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Opticum 9500 HD
Místo/Bydliště: Jesenicko
Poděkoval: 1 krát
end

_________________
Opticum 9500 HD 1.2.63 verze cccamu 2.0.11 NewCamd 6.10


Naposledy upravil(a) habr1 dne 20.Březen 2013 - 21:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2013 - 17:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Listopad 2007 - 17:33
Příspěvky: 15
Poděkoval: 1 krát
Na polském webu ale stále píší,že stávající SW neumí nahrávat kódované programy (a rádia).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2013 - 7:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 541
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
Hmm, tak skoda, Vucko plus solo dva taky ne, tak zatim snad jen ten AA plus. No budu studovat dale.

pan T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2013 - 16:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
Tak já si ho dnes dovezl domu , zatím rozchozeno sdileni přes Oscam jako klient , a nahozen skin HD Glass :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2013 - 23:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 8903
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 108 krát
Jsem zvědavý na postřehy. Kvalita obrazu (byť to je subjektivní záležitost) atd. Tahle mašinka vypadá hodně zajímavě, vč. ceny.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2013 - 8:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 541
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
No já taky. I když bych radši něco s T2, ale tento stroj vypadá dost zajímavě, hlavně po HW stránce, co se cena a popisovaný výkon týče. Tak dejte vedet Vaše praktické poznatky a i to, zda Vás nezklamal v očekávání.

pan T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2013 - 10:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
rychlé shrnuti.
Náběh enigmy od zapnutí 70 vteřin.
Oled display je moc malý s cca 2,5 metru není vidět co je na něm zobrazeno.
Pohyb v menu celkem rychlý i když mě přijde že u dm800se je to rychlejší.
Přepínaní kodovaných HD program 2-3 vteřiny.
Oscam po restartu nenabíhá sám , nutno ho spustit.
Kvalita obrazu mě přijde obdobná jako u dm800se.
webové rozhraní funkční ,ale streamovaní nikoliv.
večer další info


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2013 - 20:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 22:46
Příspěvky: 68
Čauky pánové !!

Zkoušel jste již někdo (samozřejmě, kdo ho vlastní), zda umí sdílení - hlavně card sharing??

Nikde jsem o tomto tématu nic nenašel.

Děkuji!!

_________________
Xpeed LX3, GM 9080 Combo, T 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2013 - 11:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
sdílení šlape jak víno.

velký Johny napsal:
Čauky pánové !!

Zkoušel jste již někdo (samozřejmě, kdo ho vlastní), zda umí sdílení - hlavně card sharing??

Nikde jsem o tomto tématu nic nenašel.

Děkuji!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2013 - 21:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2013 - 21:54
Příspěvky: 1
Již dlouho uvažuji o koupi tohoto přístroje a zajímala by mě hlavně následující témata:
- funkčnost ICE Skylink karty ve čtečce (mohl bych použít i CI slot, ale vypadá to, že aktuální FW ještě nepodporuje Irdeto pro CI)
- obecná funkčnost a problémy
- je wifi připojení opravdu součástí přístroje?
- funguje DiSEqC?
- někde jsem našel, že by šel možná vložit HDD dovnitř přístroje přes SATA port, ale spíš mi přijde, že půjde připojit HDD pouze externě přes USB - prosím o potvrzení
- lze nějak jednoduše upravovat seznam programů - nějaký editor pro PC? (přijímám programy ze 4 satelitů - přes ovladač to není nic moc)
- jaké máte zkušenosti s Androidem v tomto přístroji - doporučili byste ho díky tomu?
- má smysl ho koupit i s wifi klávesnicí a myší?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2013 - 10:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
Vysel novy FW umoznuje pouzit ccam , funuje nahravani kodovanych programu a stream po siti. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Media Hypercube
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2013 - 13:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 8903
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 108 krát
A proč ho nedáš do downloadu nebo aspoň odkaz na stažení. Kolega se ve vedlejším vláknu trápí s rozchozením karty a určitě by ho rád vyzkoušel.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk