e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2018 - 4:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GoSat 7020
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2010 - 21:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Listopad 2009 - 18:31
Příspěvky: 3
zdravim vsetkych, dnes som nakupil GoSat 7020, paradny prijimac, nema uz niekto emulacny soft ?, budem povdacny


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GoSat 7020
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2010 - 8:59 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 739
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
na tento prístroj nikdy emulačný soft nebude, to je prijímač zo vstavaným irdeto dekóderom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GoSat 7020
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2011 - 20:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Říjen 2008 - 10:45
Příspěvky: 45
Místo/Bydliště: Kežmarok
Nechcem otvarat nove vlakno aj ked toto je samo o sebe trapne ked tu pise niekdo o Emu na tento sat atd...
K veci.GOSAT 7020HDI.Minule som tento prijmač montoval.Od zapojenia same problemy.Nastavoval som signal a asi po 5 minutach sa prijimač sam od seba vypol.Ale uplne ze ho neslo ani zapnut.Vyzeralo to tak akoby odisiel zdroj.Skusil som vopchat kabel do vsetkých troch zastrciek co boli na predlzovačke a nič. Potom som ho strčil priamo do zastrčky a nabehol.Slava :) Potom ako som ho zas zapol spitalo sa ma ci chcem spravit upgrade softu cez družicu.Upgrade trval od tých 15 ž 20 min.Potom dalšia fajka.Na obrazovke písalo ze kanaly su kodovane aj ked karta bola vlozena v čitačke spravne a v menu ju naslo atd.....Potom som volal znamemu a ten mi poradil že mam surovo vytiahnut elektický kabel z prudu a zas zas ho tam vopchat a pojde to.Tak sa aj stalo.Potom programy uz nabehli.A zas dnes mi zakazník volal a povedal mi ze to ide ale ked prepne z programu na iny program tak vypisuje dost dlho hlasku zakodovane. :o

_________________
VU+solo2,zero,VTi 11.0.1,BH 2.0.17,DM500HD-New Enigma2 4.0....Cccam 2.3.0,Oscam 10100,Amiko All......Wavefrontier toroidal t90
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GoSat 7020
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2011 - 20:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2007 - 21:38
Příspěvky: 4
po registraci to bude ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: GoSat 7020
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2017 - 2:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 85
Zdravim,

nemal by niekto k tomuto Gosat 7020 zdorj externy? ak mu odisiel primac...niekto mi dal ten primac, pozical som si bol taky zdroj a box siel v pohode...vopred vdaka...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk