e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Říjen 2018 - 5:03

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1803 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 186 87 88 89 90 91 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2014 - 21:48 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 925
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
GoldAccent napsal:
díky za rady. Opravdu byla hnutá parabola! Už vše jede jak má.



Není zaco hlavně, že se dílo daří. :D :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2014 - 18:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Listopad 2010 - 7:58
Příspěvky: 28
tak mám další problém. Delší dobu jsem nepoužíval druhou TV taky s GM propojeným do sítě ...... . Konečně mě napadlo se podívat na kabeláž - vypadnutý konektor [-o< . Sem trotl, že mě to nenapadlo dříve!

_________________
GoldenMedia 9060 fw 1.4.18 ' Skylink ICZ ' 80cm ' Astra 23,5° & 19.2° ' Led 32D5500 '


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2014 - 20:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 925
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
GoldAccent napsal:
tak mám další problém. Delší dobu jsem nepoužíval druhou TV taky s GM propojeným do sítě ...... . Konečně mě napadlo se podívat na kabeláž - vypadnutý konektor [-o< . Sem trotl, že mě to nenapadlo dříve!


Chybama se člověk učí. Ten pocit když na to přijde sám to je :Yahoo!:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2014 - 18:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2014 - 18:10
Příspěvky: 1
Zdravím. Potřeboval bych informaci jestli je tento přístroj schopný pobrat kartu irdeto ? Pořád to píše kódované programy a v televizi karta fujguje pez problému.. S ICE kartou nebyl problém.. Už jsem zkoušel pár firm. ale je to stále stejné.. :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2014 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2012 - 12:24
Příspěvky: 2
Ahoj,
mám príjmač Golden Media UNI-BOX CRCI 9080 HD Combo+ a v ňom ICE kartu Skylink. Cca pred týždňom mi začal "zamŕzať" obraz. Pozerám sa na hocijaký program z ponuky Digital(základná ponuka) a odrazu mi obraz zostane seknutý. Potom príjmač vypnem na DO a znovu zapnem a fachčí normálne ďalej. Je to ale otravné,lebo sa to stane cca 2-3 krát za večer. Servisný poplatok je zaplatený do 10/2014,takže tu chyba nie je. V príjmači je tento soft- 06000700_1.4.34 EMU.

Ďakujem vopred za každú radu!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2014 - 22:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Říjen 2011 - 9:40
Příspěvky: 30
Poděkoval: 3 krát
Je mozne pre tento sat pouzit wifi doungle?

_________________
VU+SoloSEv2 VTI-Team 13.0.1 HDD 1T LAN Skylink ICE Receiver YAMAHA 5.1 Set JAMO LED Monitor BenQ XR3501 Curved 35''
Sekundary:Sat:Golden Media 9060Led TV Technika 50"Skylink Ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2014 - 17:02 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 06.Srpen 2008 - 20:27
Příspěvky: 925
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Miklosxxx napsal:
Je mozne pre tento sat pouzit wifi doungle?



Pokud vím tak FW 9060tky to neumožňuje. :unknown:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2014 - 20:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Miklosxxx napsal:
Je mozne pre tento sat pouzit wifi doungle?
Mám otázku,načo ti je WIFI?Ak sa chceš vyhnúť káblu RJ-45/LAN/ a myslíš na zdielanie a pod.Tak na to zabudni.WIFI je na dve veci pri zdielaní,1/na hovno a 2/ zase na hovno,nič lepšie ako kábel,nie je spoľahlivejšie.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2014 - 22:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Říjen 2011 - 9:40
Příspěvky: 30
Poděkoval: 3 krát
Na zdielanie to chcem pouzit cez net ale ak to neni mozne tak budem nuteni zmenit znacku respektive typ satelitu ktory to umoznuje.Nerad by som zase prevrtaval steny a pod uz teraz mam tych kablov habadej.

_________________
VU+SoloSEv2 VTI-Team 13.0.1 HDD 1T LAN Skylink ICE Receiver YAMAHA 5.1 Set JAMO LED Monitor BenQ XR3501 Curved 35''
Sekundary:Sat:Golden Media 9060Led TV Technika 50"Skylink Ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2014 - 22:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Ale to nebude problém STB,nech už použiješ akýkoľvek,ale tým,že WIFI je na zdielačku ako som uviedol,na hovno,tak teraz buď múdry,ak nechceš vrtať diery?Prečo si nedáš poradiť?Máme to otestované,ale rob ako myslíš.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2014 - 22:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4683
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Miklosxxx napsal:
Je mozne pre tento sat pouzit wifi doungle?

Pozri nechcem ti do toho kecať - je to tvoja vec, tvoj dom (byt), ale ja osobne preferujem káblové LAN prepojenie medzi stb atď...!
Čiže u mňa v domácnosti to vyzerá nasledovne, kábel LAN v každej miestnosti + dvojité pokrytie WiFi signálom, celý dom! A nemám problém!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2014 - 7:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Říjen 2011 - 9:40
Příspěvky: 30
Poděkoval: 3 krát
No nevypada to na vela moznosti asi rozvrtam vsetko.

_________________
VU+SoloSEv2 VTI-Team 13.0.1 HDD 1T LAN Skylink ICE Receiver YAMAHA 5.1 Set JAMO LED Monitor BenQ XR3501 Curved 35''
Sekundary:Sat:Golden Media 9060Led TV Technika 50"Skylink Ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2014 - 14:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 65
Miklosxxx napsal:
No nevypada to na vela moznosti asi rozvrtam vsetko.


No já musím říct, že mi wifi sdílení doma funguje velmi dobře.Mám uni-box 2 s routerem jako server, 6080 s
routerem jako klient 1 a Amiko mini HD SE s wifi dongle jako klient 2.
Je fakt, že po zapojení do mé domácí wifi se to sem tam sekalo, ale pak jsem router na servru ,,uni-box 2,,
nastavil jako přístupový bod, a klienty připojil k němu. Teď mám v domě 2 nezávislé wifi sítě, internetovou a
samostatnou pro sat. a jede to v pohodě.
Nutno ovšem řící, že každou noc jsou u nás přístroje odpojeny od sítě, takže vlastně mají každý den restart
po zapnutí.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2014 - 21:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2008 - 10:55
Příspěvky: 151
satelitni prijimac: 2ks- Vu+ UNO 4K SE
Poděkoval: 3 krát
box mi nenajde programy ako markiza hd,nova hd,prima hd,stv hd a kopec ineho.stv,primu,novu,ct najde.kde moze byt problem skusal som zmenu disecu skusal som aj rucne zadat TP a nenaslo.skusal som box aj u suseda a ani tam nic


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2014 - 21:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
djmk napsal:
box mi nenajde programy ako markiza hd,nova hd,prima hd,stv hd a kopec ineho.stv,primu,novu,ct najde.kde moze byt problem skusal som zmenu disecu skusal som aj rucne zadat TP a nenaslo.skusal som box aj u suseda a ani tam nic
Ale no,čože si stým robil,že to nejde?Doposiaľ ti to chodilo a odrazu nič?Nemenil si v ňom FW. v poslednom období,všetko je správne nastavené?Málo informácií na zistenie príčiny,prečo?Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2014 - 23:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3795
Poděkoval: 78 krát
Poděkováno: 313 krát
djmk napsal:
box mi nenajde programy ako markiza hd,nova hd,prima hd,stv hd a kopec ineho.stv,primu,novu,ct najde.kde moze byt problem skusal som zmenu disecu skusal som aj rucne zadat TP a nenaslo.skusal som box aj u suseda a ani tam nic


zkus továrni nastavení

měco si dojebal (nastavení LNB ???)

pak naldit třeba přez sítové vyhledávaní na 12070, 12525, 11836 MHz


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2014 - 12:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2008 - 10:55
Příspěvky: 151
satelitni prijimac: 2ks- Vu+ UNO 4K SE
Poděkoval: 3 krát
skusal som aj tovarko aj nastavenia lnb nic nepomohlo napr. pri frekvencii 12109 neukazuje vobec signal


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2014 - 12:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Skús ho preflashovať na FW. 1.4.99 možno sa chytí,ja používam len tento FW a nemám žiadne problémy.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2014 - 12:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2008 - 10:55
Příspěvky: 151
satelitni prijimac: 2ks- Vu+ UNO 4K SE
Poděkoval: 3 krát
vlado.ucho napsal:
Skús ho preflashovať na FW. 1.4.99 možno sa chytí,ja používam len tento FW a nemám žiadne problémy.Nech sa darí.

ok skusim dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2014 - 12:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2008 - 10:55
Příspěvky: 151
satelitni prijimac: 2ks- Vu+ UNO 4K SE
Poděkoval: 3 krát
nepomohlo stale bez signalu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1803 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 186 87 88 89 90 91 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk