e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Srpen 2019 - 16:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2587 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1126 127 128 129 130 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 15:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6379
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 65 krát
Nech si zkontrolovat elektrolytické kondenzátory.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 16:38 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 416
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 37 krát
Zdroj se nechá opravit. A pokud to zvládneš sám tak je to oprava za pár korun. Ve vlákně máš několik fotek zdroje LX3 pro inspiraci jak na to :idea:

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
Evo ENfinity / HDD 320GB / PEARL LCD made in China & remote stream for VU+ Uno 4K SE
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 16:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
Mne to robi odkedy mam LX3 - cize uz peknych par rokov. Image uz pouzivam len ATV. 90% pouzivam skylink a ked vypadne signal na 0% tak mi vzdy pomoze prepnut na inu druzicu - konkretne vzdy prepinam na program Animal Planet HD od Freesat cize druzica 0.8W

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 17:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Srpen 2010 - 18:26
Příspěvky: 83
Už jsem několik nafouknutých kondenzátorů měnil.
Mám box otevřený a všechny se zdají na pohled OK.
Je pravda že mi to dělá už taky delší dobu, jen mi přijde že se to zhoršuje.
Asi ho pošlu do křemíkového nebe a pořídím něco méně poruchového...

_________________
Vu+ Uno4K SE | VTI 14.0.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 19:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6379
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 65 krát
Pokud bylo několik elektrolytů nafouklých, s největší pravděpodobností budou vadné i další (hlavně ty s větší kapacitou).
Stářím dochází k vysychání elektrolytu a snižování kapacity. Při jejich výměně je třeba použít kvalitnější typy (low ESR, long life s vyšším teplotním rozsahem).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 20:11 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 416
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 37 krát
dufoq3, Bazito a nezlobí spíše DiseqC přepínač? Tohle mě přesně dělalo několik přepínačů DiseqC. Zničeho nic jsem měl signál 0% a po přepnutí na jiný vstup se vše zmátořilo. Upravil jsem to tak že tuner A byl jen 23°E a tuner B 8xDiseqC včetně 23°E. A pak už LX3 jela bez výpadků. Ale vypadá to, že každá LX3 je jiná :D
Naštěstí u kolegy funguje dál bez problémů.

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
Evo ENfinity / HDD 320GB / PEARL LCD made in China & remote stream for VU+ Uno 4K SE
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 21:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Srpen 2010 - 18:26
Příspěvky: 83
Můžu vyzkoušet dát jiný, ale mě nepomůže přepnutí na jiný program ani na jinou družici. Musím restart E2. Nedělá to jenom při přepínáni programu. Sleduji nějaký program a zničeho nic padne signál na 0%.

_________________
Vu+ Uno4K SE | VTI 14.0.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2018 - 11:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Září 2010 - 1:21
Příspěvky: 153
Místo/Bydliště: Bratislava
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 2 krát
Staci ti prepajkovat/vymenit kondenzatory.

_________________
VU+ Ultimo 4K: DVB-S2 + DVB-T2, 1TB HDD, R.I.P. Xpeed LX3
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Srpen 2010 - 18:26
Příspěvky: 83
Vypadá to že je to tím DiseqC přepínačem.
Měl jsem tam od EMP-Centauri 8/1 a vypadávalo to 2-3 za den.
Dal jsem tam teď taky od EMP-Centauri 4/1 kterej mám doma odloženej delší dobu a za 3 dny nonstop provozu to udělalo jednou.

Objednal jsem teda od jiné firmy a uvidím.

_________________
Vu+ Uno4K SE | VTI 14.0.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2018 - 9:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 588
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
Tiež mám LX3 s EMP-Centauri 8/1 v.1 a správalo sa to obdobne, urobil som presne to isté ako píše Tabi, do A iba 23,5E, do B prepínač a všetko OK.
Nemáte niekto zoznam kondíkov zdroja ?
Prijímač mám už dlhšiu dobu, ale minule som si všimol, že po výpadku napätia prijímač akoby nechcel nabehnúť, ale nakoniec nabehol - radšej by som vymenil kondíky preventívne. Nechce sa mi prijímač rozoberať dvakrát, mám to celkom blbo zakáblované v poličke.

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2018 - 6:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
Tabi napsal:
dufoq3, Bazito a nezlobí spíše DiseqC přepínač? Tohle mě přesně dělalo několik přepínačů DiseqC. Zničeho nic jsem měl signál 0% a po přepnutí na jiný vstup se vše zmátořilo. Upravil jsem to tak že tuner A byl jen 23°E a tuner B 8xDiseqC včetně 23°E. A pak už LX3 jela bez výpadků. Ale vypadá to, že každá LX3 je jiná :D
Naštěstí u kolegy funguje dál bez problémů.

Cau, mne to vypadava velmi malo. Tak raz za mesiac, no niekedy aj 3-4 mesiace bez vypadku. Vyskusam to natavit ako pises a uvidim. Vdaka za tip.

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2019 - 13:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Září 2007 - 19:02
Příspěvky: 52
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
tady odkaz ještě sem to nezkoušel tak že to nemužu popsat gollden je uplně dole https://openvision.tech/stb-images/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2019 - 19:29 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 416
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 37 krát
Další výměna kondenzátorů. Devět měsíců po první opravě - 2 x 3300 uF/10V
LX3 stále funguje :D


Přílohy:
porucha.jpg
porucha.jpg [ 45.31 KiB | Zobrazeno 474 x ]
oprava.jpg
oprava.jpg [ 49.61 KiB | Zobrazeno 474 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
Evo ENfinity / HDD 320GB / PEARL LCD made in China & remote stream for VU+ Uno 4K SE
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2019 - 19:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4003
Poděkoval: 212 krát
Poděkováno: 438 krát
Ještě pár a budeš je mít vyměněné všechny :D

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2019 - 20:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 416
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 37 krát
No a pak začnu opět od začátku :D Kondenzátorů není nikdy dost :D

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
Evo ENfinity / HDD 320GB / PEARL LCD made in China & remote stream for VU+ Uno 4K SE
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2019 - 20:21 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 11.Duben 2008 - 18:25
Příspěvky: 262
satelitni prijimac: GM 9060, GI Voyager II, Amiko
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Když se vyměňují postupně, tak také postupně odcházejí

_________________
GM 9060, 1,69 EMU, splitter WTR 1, GI Voiager II, Amiko 8150, motor, SkyLink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2019 - 6:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
to som tu jediny kumu prijimac frci od zaciatku (2014) bez zasahu?
Kondenzatory som zatial menil ken v rourti ASUS RT-N16, ale ten uz mam asi aj 10 rokov.

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2019 - 18:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Leden 2015 - 13:59
Příspěvky: 17
asi jediny, tiez som nedavno menil dva v zdroji, pred tym jeden...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2019 - 11:49 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 588
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
dufoq3 napsal:
to som tu jediny kumu prijimac frci od zaciatku (2014) bez zasahu?
Kondenzatory som zatial menil ken v rourti ASUS RT-N16, ale ten uz mam asi aj 10 rokov.

Nie si jediný, taktiež som ešte nemenil ani jeden na LX3, ale preventívne vymením, akurát musí dozrieť čas.

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Golden Interstar Xpeed LX3
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2019 - 19:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2015 - 18:11
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: xpeed lx3
Poděkoval: 1 krát
zdravim
mne sa zasa stava ze po nejakom stlaceni na ovladaci vyskoci seda icona zakaz zastavenia (preskrtnuty kruh) a ovladac prestane fungovat.
Je nutne restartnut box. Myslite ze aj toto moze byt v tych kondenzatoroch?
Dik. Beno.

_________________
TheBenO :: TV Panasonic Viera :: STB XPEED LX3 (EX ET9000) :: IMG OPENATV :: RCV ONKYO


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2587 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1126 127 128 129 130 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk