e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Říjen 2017 - 0:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2017 - 9:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Květen 2008 - 19:40
Příspěvky: 35
Ahoj, chcem poprosit o radu, mam Dreamsky NXP 256 HD , funguje u tohoto prijmaca ccam?T.j ked zadam do servera udaje freee ccam serveru - premium account, alebo platne free, odkoduje kodovane programy? Chcel by som si na mesiac zaplatit premium account na otestovanie, ale neviem, ci mi to na prijmaci pojde. Niketo tvrdi ze funguje len gshare, kde sa asi na mesiac neda zaplatit, ze? Dakujem, za kazdu, dobru radu, ludi, co prijmac mali, alebo maju. J


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2017 - 10:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2158
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 80 krát
v menu - síťové připojení - nastavíš co potřebuješ... :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2017 - 13:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Květen 2008 - 19:40
Příspěvky: 35
decik napsal:
v menu - síťové připojení - nastavíš co potřebuješ... :-)

dakujem, to mi je jasne robim to tak, ale este som sa nedostal k nejakemu, chodivemu ccam free,
ktore by mi , hoci aj na chvilu odkodovalo platene programy. Funguje u nejakeho majitela Dreamsky NXP 256 HD odkodovanie cez ccam?
Ak ano, neporadi niekto sukromnou spravou, nejaky, bezpecny server, kde sa da vygenerovat cccam free account, platny hoc aj jeden den a pripadne cez paypal zaplatit premium cccam account na mesiac ? Chcem vyskusat ako to funguje. J


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2017 - 15:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Květen 2008 - 19:40
Příspěvky: 35
ahoj, ano cccam na Dreamsky funguje, jeden clovek z fora mi teraz poslal platne cline na cccam a vsetko zo Skylinku zrazu ide.
Problem ale vidim v tom, ze sa dost dlho kodovany signal zvoleneho programu nacitava, niekedy aj 30 sekund a raz , za cas, 5-10 minut obraz na chvilu zamrzne a potom ide dalej, to je normalne, aj vam to tak funguje, vhodny cccam? Neporadi, niekto kolegovi z fora, cez sukromnu spravu, na aky, bezproblemovy cccam server treba ist, vhodny cccam generator, kde sa da vygenerovat aktualne cline , pripadne si tam si zaplatit premium account , videl som ponuky za cca 3ę na mesiac. Chcel by som si to na zaciatok vyskusat na mesiac, platit chcem len cez paypal. Dakujem za kazdy, dobry typ a radu. J


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2017 - 20:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Duben 2015 - 8:43
Příspěvky: 1
Zbav sa toho je to šrot,nic na nom poriadne nenastavis.Nereaguje to ani na prikazy cez web rozhrnie,ani manualne cez dialkač.
Je to jeden nepodarený linux.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2017 - 8:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 28
Místo/Bydliště: Humenné
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
placente napsal:
Zbav sa toho je to šrot,nic na nom poriadne nenastavis.Nereaguje to ani na prikazy cez web rozhrnie,ani manualne cez dialkač.
Je to jeden nepodarený linux.
blocker funguje,g-share funguje,cccam funguje,internetove radia funguju,obraz lepši ako na DM525---takže to je stale po 6-ich rokoch funkčny box


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2017 - 19:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Leden 2011 - 10:43
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: Dreamsky nxp 256
Poděkoval: 1 krát
blocker funguje,g-share funguje,cccam funguje,internetove radia funguju,obraz lepši ako na DM525---takže to je stale po 6-ich rokoch funkčny box[/quote]
Presne tak.Mam ho ako druhy box a cccam funguje bez problemov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2017 - 11:42 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 388
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Přesně jak píše peterxxx. Má mouchy ale za tu cenu už udělal dost muziky :)

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2017 - 22:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Září 2008 - 3:16
Příspěvky: 1
jo funguje c/n line . Jen ho menim za arivu Arivu kvuli tuneru yya 4k


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2017 - 11:25 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 08.Prosinec 2008 - 12:02
Příspěvky: 388
satelitni prijimac: Dreamsky 7000-7500
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Zalezi co menis za co ale pokud vim tak zadny Dreamsky 4K neumi :)

_________________
Dreamsky DSR-7500 a Dreamsky DSR-7000
Dreamsky NXP 256


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk